babbel

Hej och godmorgon! Blev lite knas med uppdateringen, men jag shoppade ju som sagt på dagen. Jag och mamma åkte till linköping och checkade in affärerna samt IKEA, det var ganska urplockat i affärerna men lite fick jag med mig hem och det fick mamma också. Och från IKEA går man ju aldrig tomhänt, haha. Nästan direkt när jag kom hem så drog jag iväg och träffade Felix, Kangas och Åke(anton). Vi tog en promenad till ICA och köpte godis sen en till en pizzeria för mat. Sandra kom sen och då gick vi hem till Felix där vi spenderade hela kvällen. Emma kom hem igår, hon har vart i Dublin i några dagar. Saknat henne massvis så det är bra att hon är hemma nu :)

Nej, det var en j*vla massa babbel denna morgon, ska springa och ta bort sminket(glömde igår) och sedan blir det frulle! Puss!

shopping all day long

Godmorgon på er! Visst är jag uppe tidigt? Ska iväg och shoppa alldeles straxt. Ska bara fixa mig lite. Vi hörs ikväll. Puss!

ryggurringning



Hej vänner. Riktigt seg start på dagen men nu har jag duschat och ska snart iväg och träffa Sandra, ingenaning om vad vi ska hitta på. Men något blir det ju alltid. Ikväll blir det nog bara lugnt, vara hemma och chilla bara - äta ostbågar!! Mamma och Thomas firar bröllopsdag idag också, grattisgrattis! Nu måste jag kila, vi ses.

hemmafix


Rotade lite och fann ett par urgamla jeans, så jag tog fram saxen och vips - nya shorts! Ett bälte och dem sitter som.. smäck?

noll


Godmorgon. Har inte så mycket att säga, jag vaknade precis och det står noll i huvudet. Jag återkommer efter en stor frukost! Kram!


nyduschad

Jag för någon minut sen

Tja! Nu sitter jag nyduschad i sängen och ska väl börja fixa mig lite snabbt snart kanske. Men det var så skönt att bara sitta och lyssna, eller ja - sjunga till musiken och inte göra någonting. Men jag ska träffa Sandra och Louise snart och vi ska äta glass! Hur gott? Vi hörs imorgon, ha en bra tisdagkväll.

random pics and three nice songs




bra dag!

Chill på båten i småland

Godmorgon! Snart kommer mamma hem, yes! yes! yes! Jag är hungrig som ett djur då mina vänner, jag och min bror har länsat kylskåpet på nästan allt som är ätbart. Men snart blir det fyllt igen. Nu ska jag duscha och senare idag ska jag träffa sandra... Idag är det tjugosjunde vilket betyder cashflow för mig del, yehey! bra dag! glad!

boss


Tja! Nu har mamma och Thomas, husets bossar(he-he) vart borta sen i fredag. Visst, det är grymt skönt på dagen att ha hela huset för sig själv, vara lite självständig och diska, laga mat och så vidare.. Men framåt kvällen är det alltid tryggt när alla är hemma, det känns så tomt annars. Haha. Men imorgon kommer dem hem och då blir det som vanligt igen... Tänk hur det blir när man flyttar hemifrån, ojojoj! Tur att man har vänner! :D

Whatever - ny vecka imorgon, vad blir det? 29? 30? 31? haha, tjejen med koll. Vi hörs då i alla fall, puss på kramen. Godnatt!


hårfärg och magtröja



En ny hårfärg och ett tillskott i garderoben har jag hunnit med under tiden jag vart lite frånvarande i bloggen. Blev väl inte så mycket skillnad på håret, lite mörkare och lite jämnare. Jag gjorde det själv också, wowawiwa. Sen en magtröja från åhléns som var på rea, 49,50kr - klart jag slog till! Dock är jag inte så modig att jag går bar under tröjan som jag är på bilden, utan mitt spetslinne kommer åka under. Det blir nice!

nollnio.nollsju.tjugofyra

Visst ser jag liten ut? haha

Hej! Jag har inte hört av mig sen i tisdags, jag vet. Men jag har helt enkelt inte haft tid eller tillgång till någon dator. Jag tar vara på varje dag nu som är kvar av sommarlovet och ikväll kommer det lite folk till mig och vi ska sjukt kul!!!! Jag har fotat hela veckan, så räkna med lite bildbomber snart. Vi hörs när vi hörs. PUSS!

i mina högtalare just nu


nollnio.nollsju.tjugoett


Hej på er. Ett sms, eller ah - flera sms, klockan nio väckte mig, men jag lyckades somna om som tur var och nu efter några timmars sömn och ett avsnitt av the city så är jag framför datorn igen. Ligger och lyssnar på musik och har min katt som sällskap, mycket mysigt måste jag säga. Idag ska jag bara ta det lugnt och senare ikväll blir det lite festligheter. En kompis har fyllt år så ska dit och fira henne. Annars vet jag inte, ska kika runt på facebook nu. Vi ses!

falling apart


nollnio.nollsju.tjugo


Hej! Det är nästan så att man måste göra ett kors i taket, klockan elva gick jag upp idag.. Dock inte självmant. En skrikande bebis och lite förhöjda röster är ingenting som jag tycker om på morgonen i alla fall. Jag har ingenting vettigt att säga idag så ska inte sitta och säga ingenting heller, utan jag vill bara att klockan ska gå lite snabbare så att the hills börjar och sen får vi se vad som händer. Puss!

nollnio.nollsju.nitton


Hej på er. Jag skrev ett inlägg klockan två, när jag vaknade men det verkade inte ha sparats. Haha, konstigt.
Igår hade jag en jättemysig kväll med mina brudar. Vi åt tacos, godis och sjöng lite singstar. Haha. Lät underbart! Runt elva ungefär drog vi ut och träffade massa annat folk. Trevligt trevligt. Jag och Emma somnade i min säng runt tre-fyra kanske. Det är mina nya sovtider, somnar mellan fyra-sex och vaknar runt två varje dag.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Emma har precis knatat hem och jag ska nog käka lite frukost. Såg att det stod en risifrutti i kylskåpet. Mums! Sen blir det väll film eller något, tråkigt väder idag. Vad ska ni göra?

nollnio.nollsju.arton

<3

wowawiwa, klockan tolv vaknade jag idag! Hur bra? haha. Klockan är ett om fyra minuter och då börjar ett program som jag gärna vill kika lite på. Skulle bara meddela att jag lever och att jag nu ska äta frukost. Vi hörs lite senare, det blir en hemmadag slash tjejkväll idag, tjejkvällen är hos bruden till höger på bilden och alla andra brudar ska självklart vara där m.m. Puss!

nollnio.nollsju.sjutton


Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte vart hemma.
Idag har jag precis som alla andra dagar gått upp på eftermiddagen, halv två blev det idag. Skulle säkert ha kunnat(kunnit?) sova längre, men de va la lika bra att vi gick upp. Annars skulle jag väll få ännu ondare i nacken än vad jag har nu, haha. Tre tjejer på snart sexton år, eller ja - tre tjejer överhuvudtaget i en nitio centimeters säng är inget jag rekomenderar. Förutom sovit har jag hunnit med att kolla på the hills, vilket jag blivit beroende av och gått en sväng på stan med Emma. Kikade och provade lite kläder som jag säkert komma shoppa när jag åker till stockholm. Nice!

Annars då? Det har slagit mig att det faktiskt bara är en månad kvar, av sommarlovet. Sen är det skola som gäller! Gymnasiet. Har jag sagt att jag kom in på media? Det ska bli kul! Och spännande! Man kommer ju lära känna så mycket nytt folk, vilket jag älskar i för sig... Fast ändå, det skulle ju inte skada om det var två månader kvar på sommarlovet nu. Visst känns det som att det blir kortare och kortare för varje år som går? 

Jaja, nu ska nog släcka ner datorn och försöka sova. Vända tillbaka på dygnet igen, kanske? Så man får någonting gjort den sista månaden som är kvar. Eller vad säger ni? Hehe, godnatt. Vi hörs imorgon. Puss på kramen.

nollnio.nollsju.sexton

Bildbrist

Hej grappar. Va lat jag har vart idag, har inte ens kommit in i duschen än. Vaknade hemma hos Emma runt två ungefär, då käkade vi frukost och kollade på the hills. Sen skulle Emma till norrköping med sin far och dem skulle åka motorcykel så jag stannade kvar och kollade när hon tog på sig alla läderkläder. Hahaha, det såg så himla kul ut. Gick i alla fall hem sen och svettades som en gris, att gå väldigt långt i långbyxor och en blus med tre kvartsärmar i den hettan var ju inte så nice. Men hem kom jag och då bänkade jag mig framför tvn och kollade på "vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Men jag ska väll dra tummen ur och hoppa in i duschen snart, blir Emma ikväll igen. Puss!

no time, no picture

Himlen sprack upp och blev blå så nu ska jag ta mig över till andra sidan stan där Emma befinner sig. Sover över där inatt och ni lär inte höra ifrån mig förrän jag kommer hem, hennes internet laggar sönder när man går in på blogg.se. Puss!

mysdag


Hej bloggen. På vädret sa dem att det skulle vara skinande sol hela dagen, men nu är det bara gråa moln och regn som smattrar lite då och då.. Fast det gör inget, det är mysigt. Har legat inne i mitt pyjamas-sett och kollat på the hills marathon hela dagen, det var perfekt då jag verkligen inte orkade göra någonting, haha.

Ska hämta lite godis och nötter nu, sen blir det att kolla på en film. Fick hem några nya idag, yäy. Vi hörs sen, puss på kramen!

nollnio.nollsju.femton


Godmorgon. Vaknade precis och kikade ut genom fönstret för att se om det var något väder att slå ihop händerna för. Men njaaa, det är ju inte direkt jag-vill-till-stranden-väder som det var när jag fotade bilden ovan. Utan det är blå himmel, en massa moln och fruktansvärt varmt bara. Så en dag vid poolen låter ju ganska lockande ändå. Men nu blir det annat - frukost!

nollnio.nollsju.fjorton


Igår; Träffade Emma, kollade på skor. Chillade på hennes balle där vi drack fruktsoda, solade och målade naglar. Sov hos henne!

Hej på er! Hann inte blogga så mycket mer igår så ni fick en liten kortfattning där uppe. Idag har jag inte gjort mer än att gått från ena änden stan till andra med skor som jag fått skavsår av. Ätit världens godaste paj. Ätit smultron och ja, nu ligger jag i sängen med Lillen som sällskap. Ska nog ställa mig i duschen snart och tvätta mitt ovanligt skitiga hår. Usch!
 
Ikväll blir det att träffa Emma igen, säkert några fler. Ska försöka ta med kameran, för jag har verkligen inga bilder att visa nu för tiden. Så tråkigt! Men snart åker jag till stockholm för shopping, då lär det bli lite bilder. Och sen åker ju jag och Emma till öland i fyra nätter/fem dagar - fota! fota! fota! När vi kommer hem därifrån blir det vila en kväll sen tar vi tåget upp till stockholm och chillar, går på the voice och slaggar där. Grymt kul! Och en hel vecka borta från katrineholm med sin vän är ju inte fyskam. Åh, va kul vi ska ha!


toasted


Just nu ligger jag på mage i sängen och äter en ost och skinktoast som luktar fisk... Fattar inte koppling där riktgit.
För övrigt har jag fått en crush ljuset/värmen ni ser på bilden ovan och volbeat. Love it! Awesome! Loco! ... Jag är glad idag!

nollnio.nollsju.tretton



Godmorgon. Det var meningen att jag skulle gå upp klockan nio idag, bara för att få lite kvalitetstid med dem två gosarna på bilderna ovan och även övriga familjen som jag knappt träffar nu för tiden. Men, det gick ju som det gick. Vaknade nu av att min mobil plingade lite då och då, kollade på den och såg att jag fått tjugotvå sms. Dags att vända på dygnsrytmen igen, kanske? Fast å-andra-sidan, det är ju sommarlov!

regndroppar


Hola bonitas. Det blir/blev en hemma-mys-dag idag, skulle egentligen till Emma, men det blev inte så. Så jag ska bunkra upp med chips, dricka och någon skön film nu. Mysigt. Det är sånahär dagar som det faktiskt inte gör något att det smattrar lite regndroppar på taket... Nu regnar det inte dock. Tråkigt!

bättre sent än aldrig - balen 10juni 2009

Kom på att jag inte visat bilder från balen... Eller, kom på och kom på - Elin påminde mig, hehe. So here we go;

 - Jag kom dit med tre killar, hehe. Varav en var min kavaljer.

 - Emma och jag.

 - Jag, Julianna, Henrietta och Emma.

 - Åke får en kram av mig.

 - pojkar, pojkar, pojkar.

 - Jag har nog aldrig blivit så fotad som jag blev då, haha.

 - Jag och emma.

 - Avslutar med en bild på ett få tal nior som står och lyssnar på när lärarna lirar lite musik.

nollnio.nollsju.tolv

Småland

Hehe, godmorgon. Blev lite sent igår, och ja blev lite sent idag också kan man ju säga med tanke på att jag gick upp nu. Hade i alla fall riktigt kul igår med mina kära vännöööör. Tack för det! :)

Idag är det söndag, va? Håller inte riktigt koll på dagarna nu för tiden. Ska nog bara ta det lugnt hela dagen och senare ikväll blir det filmkväll... Har för mig Emma sa någonting om det. Men det låter ju skitbra, för jag är trött idag. Varför är man trött på söndagar? Haha. Hörs lite senare idag, ska försöka få i mig något att äta. Puss på kramen!

party like a rockstar


Sådärja. Nu är naglarna målade, ansiktet är spacklat, håret är vågigt och kläderna sitter som dem ska - fit for fight till ikväll alltså. Ska umgås med mina vänner och bara ha det allmänt kul ikväll, vi hörs imorgon. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer få... Regnig dock. Puss!

nattmusik



Rollercoaster - Oprofessionell - Pojken med hålet i handen - Kevlar soul - Music non stop - 747Utan dina andetag - Chans

jag älskar dig




Det är konstigt hur något som inte kan prata förståeligt eller faktiskt bara är ett djur kan betyda så mycket.
Rest in peace, Fancy-gumman! <3

like tears in the rain


Det har regnat non stop idag. Man blir så hängig av det och man vill ju inte gå ut förstås. Men jag har i alla fall duschat nu och ätit lite, ska måla mina naglar hade jag tänkt och sen ska jag höra av mig till Emma och se vad vi ska hitta på ikväll. Jag är galet sugen på en hemma-film-godis-och-ostbågar-kväll, men vi får se om jag får min vilja igenom. Hihi. Åh, ska väll slita mig från sängen igen nu då.

wardrobe

Puuuuh, sen klockan ett ungefär har jag städat mitt rum. Nu blev jag klar! Jag städade och rensade garderoben också och insåg att jag har på tok för mycket skor(eller, nej det kan man ju inte ha) och på tok för mycket kläder, så jag slängde in hälften till förådet vi har på nedervåningen. Lite tunnare, men lite snyggare garderob har jag nu. Check it out!




Åh, glömde bort att jag har typ hälften av kläderna i tvätten också... Dem låg innan på golvet i mitt rum - min andra garderob, hehe. Får kolla igenom det också och se om det ska in eller ut. Nu ska jag duscha och äta, sen fota det där jag lovade för ett tag sen..... Kanske ska hinna med att andas också. Hörs senare, puss på kramen.

nollnio.nollsju.nollnio


Hej kompisar. Glömde stänga fönstret igårkväll så idag vaknade jag av en smäll och rinnande vattendroppar, blåsigt och regnigt idag igen, alltså - tråkigt! Skulle vara väldigt skönt att ligga i sängen hela dagen och lyssna på kent, har blivit totalt beroende av det bandet nu. Men, jag måste städa mitt rum och så tänkte jag fota det jag har shoppat nu på senaste och lägga in i bloggen, lovade ju det för ett tag sen. Jaja, det blir väll sängen ett tag till innan jag orkar dra ur tummen. Hörs sen, puss!

music non stop when I close my eyes

Old pic

Hej på er. Blev en rätt så skön onsdag i alla fall, eller onsdagskväll i alla fall. Jag gick och mötte Elin vid stadsparken för att äta vid halv sju ungefär, det satt fint kan jag säga. Och det satt fint att träffa henne också, var evigheter sen. Emma kom lite senare och vi gled mest runt lite, skrattade och sånt ni vet. Träffade även några mer under kvällen.... Naej, fan va tråkig jag är! Jag sitter och berättar vad jag gjort punktvis idag typ. Vi slutar här, hörs imorgon. Godnatt!

... Why don't you dance to the music I here inside my head? <-- Klicka!

nollnio.nollsju.nollåtta


Inget väder att fira. Bara kent ur mina högtalare, in-med-den-i-ugnen-pizza till lunch och sängliggandes. Onsdag antar jag.

nollnio.nollsju.nollsju

Bilder från Felix stuga



Inte för att bilderna har något med texten att göra men - Hejsan! Ursäkta för den dåliga uppdateringen, mina dagar består nu mest av att vara uppe hela nätterna och sova bort hela dagarna... Men hey? det är ju sommarlov.
Idag så kommer min saknade vän Sandra hem, hon har vart i Italien i tre veckor och är en av mina närmaste så ni kan ju ana vad jag har saknat henne :D Men nu är hon hemma, hihi. Ska träffa henne och Emma sen, vad vi ska göra vet jag inte men jag vet att jag ska sluta skriva detta ointressanta inlägget och ta fram guran nu i alla fall, har spelat lite dem senaste dagarna hemma hos Marcus(han är med i ett band) så nu har det intresset hittat fram igen, great!

nollnio.nollsju.nollfyra


Hola amigos. Hade en riktigt grym kväll igår, de va skönt folk och alla hade kul hela tiden - nästan i alla fall.
Jag har precis kommit ur duschen och satt på mig jeansen och skorna, vad jag ska ha linne/tröja vet jag inte än, men det visar sig. Ska hem till Emma där även Marcus och Anki är. Blir nog nice, vad ska ni hitta på idag? Puss!

nollnio.nollsju.nolltre


hejpåer. Kom precis upp ur sängen faktiskt. Har legat och kollat på tv, något dansprogram som höll på väldigt länge och jag blev väldigt insatt. Men det är ju sånt som händer. Idag blir det inte mycket uppdaterande, klockan är över tre och jag måste fixa lite saker till ikväll. Bland annat måla mina naglar som ser förjäkliga ut just nu och bara det kommer ta trettio-fyrtio minuter och jag ska vara iväg vid sex. Måste duscha och sånt, ni vet... Suck!

the king is dead


Tjenixen! Nu ligger jag på den heliga platsen, sängen. Lyssnar på kent - the king is dead, har ni inte hört den så lyssna för fasiken. Haha. Ska straxt hoppa in i duschen och sen dra på mig det första bästa jag hittar. Ska ner till djulö en sväng och spela volleyboll, umgås och bada med mina vänner. Vad ska ni hitta på ikväll?

nollnio.nollsju.nolltvå


 - Det blev inte så mycket bilder tagna igår. Men där är stugan, jättemysigt var det och bilderna ger inte rättvisa till verkligheten.

 - utsikten var ju inget att klaga på i alla fall, jättefint

 - Detta får bli sista bilden. Dem andra är för snygga för att visas... Inte :D haha

Vi kom till stugan igår vid sex ungefär, kanske. Då chillade vi lite, spelade fotboll och ja, bara var där och tog det lugnt. Sen tog vi någon promenad, grillade korv och så vidare. Framåt kvällen/natten blev det film och sen sovdags. Kom hem idag runt halv elva och sen dess har jag ätit piggelin, lyssnat på musik och guppat på en madrass i poolen. Härligt!

emmas stuga


Det blir Emmas stuga ikväll, sover över där. Har med mig kameran så ni får se lite bilder imorgon. Puss och kram!

nollnio.nollsju.nollett

Åtta stycken jag

Första... Vad blir det nu då? Juli? Idag är det även första dagen jag inte är på djulö som jag vart dem senaste dagarna vid den här tiden. Utan nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, har det allmänt skönt bara. Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle hänga med Emma till hennes stuga men hon är sjuk idag. Så jag vet inte hur det blir med det. Men det lär ju visa sig. Nu ska jag äta en periska, nekatrin eller vad det heter - Ni vet dem där frukterna som är typ ludna på skalet, vad heter dem? :D Puss!

RSS 2.0