nollnio.nollsex.trettio

Småland

Hejsan. Jag är knappt hemma nu för tiden så jag hinner inte blogga någonting, tråkigt men sant. Jag hänger i alla fall på stranden hela dagarna med mina vänner och steker, har fått en hel del färg faktiskt. Så lite breeewn(brun) är jag ju :D Ska försöka ta med mig kameran imorgon så det händer lite roligt här i bloggen i alla fall. Hörs då! Puss.

ett två tre


Nu ska jag möta upp Emma och köpa jordgubbar sen blir det stranden med Felix och Kangas. Vi hörs ikväll, puss på kramen!

nollnio.nollsex.tjugoåtta



Godmorgon sötgötar. Har redan vart vaken en timma och solat, härligt! Igår gick jag ut på eftermiddagen någon gång för att gå hem till Felix där Linus och Hampus även var. Påvägen mötte jag Emma, så vi hade sällskap tillsammans dit. Vi chillade med dem hela kvällen, käkade ute och ja, njöt av sommaren. Jag kom väll hem runt halv ett på natten och jag gick hem i shorts, en puffig skjorta och gladiatorsandaler utan att frysa, sånt uppskattas ju väldigt mycket från min sida. Dock är jag några fler myggbett rikare. Nu ska jag ut och sola för att vänta på att Emma ska vakna så vi kan dra till ICA och köpa jordisar. Vi ska till stranden idag. Puss och kram.

musiktips


Hinner inte blogga så mycket idag. Ska ju vara ute i solen och vid poolen hela dagen med mina vännööör, funderar på att gå och köpa lite jordgubbar nu, blev så sugen. Menmen, som plåster på såret(he-he) att jag inte bloggar får ni lyssna på några låtar;

Africa - Hit the floor - Waiting - Details in the fabric - The climb - Don't bring me flowers after I'm dead - Socker
 - Haha, gud vilka tråkiga låtar. Hjärnsläpp! Vi hörs ikväll, ha en jättebra dag i värmen. Puss och kram.

EDIT: vädret svek oss, det är molnligt och blåsigt. Fortfarande varmt dock. Men inte mycket bad blir det idag :)

nollnio.nollsex.tjugosju

Båttur i småland

Godmorgon. Fick lite panik när jag vaknade vid tolv och det var så fint väder, men jag kom ju inte hem förrän klockan fyra på morgonen så jag var värd den där sömnen. Var ju som sagt i Felix stuga som ligger i djulönäset med några vänner, jättefräsh lya! Vi badade i sjön, badade bubbelbad eller ja - Jag, Felix, Linus och Hampus badade. Vi kollade på fotbollen(fasiken, sverige!) och hade allmänt trevligt bara. Nice!

Nu ska jag ut och sola baksidan av kroppen, från att igår ha vart kritvit på hela kroppen blev jag röd som en kräfta på eftermiddagen men det har sakta men säkert börja lagt sig och nu är jag riktigt brun. Men på ryggen och bakbenen är jag fortfarande kritvit, haha snyggt. Senare idag kommer det några vänner hit och badar i poolen. Skön dag, alltså. Vad ska ni göra? Puss! 

I love this


Hej! Hinner verkligen inte skriva just nu, ska iväg till Felix stuga med några vänner. Vi hörs imorgon, eller inatt. Pusspuss!

nollnio.nollsex.tjugosex


Godmorgon bloggen! Har precis kommit ur sängen och jag mår som en gud - nästan. Det är bara hostan och latheten kvar i mig. Men det ska nog försvinna under dagen, det är ju sjukt bra väder och jag ska njuta av solen till fullo med start.... NU!

nollnio.nollsex.tjugofem - tillbaka!

Sommar <3

Hallå bloggen. Gissa om jag blev glad för en liten stund sen då mamma viskade i mitt öra att vi fått tillbaka internet så att jag kunde få första tjing på datorn tills alla andra datorer i huset också får internet. Nice! Har gjort så himla mycket under tiden jag vart "borta" från bloggen, eller ja - från internet. Dels dragit på mig en sjukdom som gjorde att jag var tvungen att spendera mestadels av dagen sovandes på sjukhuset och ta en massa prover. Tagit premiärdoppet i sjön, umgåtts massor med mina vänner och så vidare, och så vidare. Var i småland, i stugan måndag-onsdag med pappa, min bror och hundrarna - det kommer en hel drös med bilder från den trippen ganska snart. Nu ska jag fortsätta äta piggeliner, halstabletter och alvedon, det är det ända jag får i mig. Haha. Vi hörs lite senare då..... Satan, va skönt det var att skriva igen, haha. Puss!

internetstrul - återkommer om åtta dagar?

Mitt internet strular, återkommer när det är som det ska igen! Puss på kramen

nollnio.nollsex.tolv - SOMMARLOV!!!


Bloggen blir lite lidande i dessa tider, men jag har haft så grymt kul den här veckan. Eller dem här senaste veckorna, man har lärt känna så mycket nytt folk och alla är underbara. I onsdags var det bal och det kommer nog finnas lite bilder från det här i slutet av helgen. Idag var det skolavslutning och det var grymt kul, grymt sorgligt och grymt jobbigt. Helt galet vad man kommer sakna allting. Men nu har jag sommarlov och fan va kul vi ska ha ikväll!!! Vi hörs när vi hörs, wehooooo.

nollnio.nollsex.tio


Hallå! Från klockan nio imorse tills nu har jag vart ute och frusit i ovädret. Är det inte meningen att det ska vara sommar i juni? Jaja, nu är jag så jäkla trött så ska vila en stund. Sen är det dags att börja fixa sig fin, det är "bal" ikväll för alla söders nio. Eller ah, avslutningsfest. Slänger nog in lite bilder ikväll, eller så blir det imorgon. Puss!

stockholm


 - Jag och Emma satt längst fram i bussen

 - När vi kommit fram åt vi hårda/plastiga pannkakor och sedan besökte vi riksdagshuset

 - Slottet. Vi var nere i livsrustkammaren, heter det så? Och kollade lite

 - Sen var det dags för rundtur i gamla stan, fotade lite i väntan på var ganska galna guide

 - Mer än två timmars prat om gamla stans historia var inte kul! Man fattade knappt att han pratade svenska efter ett tag

 - Halv fem var det äntligen klart och det var dags att åka hem. Trevlig men ah, ganska tråkig resa.

nollnio.nollsex.nollnio


Hej på er! Kom hem från stockholm igår klockan halv sju ungefär. Då gick jag och Emma till stan och käkade lite, sen så blev det hemmåt. Var så himla trött så slockande ganska tidigt. Annars var dagen i stockholm helt okej, väldigt långtråkig dock och vi fick ingen fri tid. Men så kan det vara. Idag har jag bara kollat på film och chillat i skolan, slutade tidigt. Nu ska jag fixa lite bilder från igår så att ni får se lite. Hörs snart igen!

nollnio.nollsex.nollåtta


Tja! Första morgonen jag vaknar upp till solsken och hyfsat blå himmel, nice. Jag ska bara slänga på mig lite kläder, äta frukost och dylikt sen ska jag bege mig till skolan för att sätta mig i en buss och åka några timmar upp till stockholm. Jag fick inriktningen historia, så kommer bland annat gå runt lite i gamla stan, mysigt. Vi hörs ikväll, när jag kommer hem. Puss!

En lista om mig


OM DIG:
Namn? 
Sarah Ankarstrand Bor? Katrineholm Syskon? En riktigt bror, fyra halvsyskon Ålder? Femton höstar Född? Fjortonde september Ögonfärg? Blåa/gröna/gråa Längd? 175cm över havet Sko storlek? 39/40 Höger eller vänsterhänt? Höger Stjärntecken? Jungfru Hårfärg? Ljusbrunt Födelseort? Katrineholm

DAGENS:
Låt? 
Karl Wolf - Africa Saknad? Dig!  Kläder? Pyjamaslinnet och shortsen Underkläder? randiga Mat? Rostade mackor Köp? Ingenting Göra sen? Ingenaning faktsikt Godis? Såna där godistabletter man stoppar in i en leksak Pinsammaste? Inget än så länge, det kommer väll

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp? 
Finns det något tråkigare? Tycker du om godis? Jappjappjapp Hur många gånger i veckan äter du godis? Olika Äter du oftast nyttig mat? Hehe, nej Tycker du att du själv är söt/snygg? Nej Du ger mycket komplimanger till andra? Japp Är du nöjd med ditt förnamn? Det duger Du tycker att du själv är smart? Nej, sorligt nog Vad är det sämsta hos dig? Dåligt tålamod och lättirriterad Vad är det bästa hos dig? Vet inte Har du bra självförtroende? Nej Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? För många Du tycker om att vara med tjejer? Absolut Känner du dina grannar? Känner och känner, hälsar ju i alla fall Vad har du för färg på dina underkläder idag? randiga trosor Äger du några Björn Borg kalsonger? Nej, men BjörnBorg trosor Hur många? Fem stycken Är du en Björn Borg-fjortis? Nejnej Gillar du skolan? Nejp Är du dum i huvudet? Hehe, hell no Har du någon gång skolkat? Nej. Eller jo, men det var inte med mening Spelar du något instrument? Nej Sporter/aktiviteter har du gått i? Ridning, fotboll, dans, drillning och basket Har du några tatueringar? Nej, men skulle gärna vilja ha Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? Olika Tycker du om djur? ja-a

HAR DU:
För många vänner? 
Kan man ha för många vänner? Förföljelsemani? Nej Någon annan psykisk sjukdom? Nej Skadat någon? inte med flit Färgat håret? Jappjapp Några piercings? Har tre hål i öronen Några tatueringar? Nej Egen dator? Ja, det har jag Gjort bort dig rejält? Klart!


ÄR DU:
Snäll? 
Självklart Snygg? Inte enligt mig Söt? Inte enligt mig Kort? Nej Klantig? Jag har mina stunder, he-he


i sarahs kamera




Jag har duschat, jag har sminkat mig och jag har gårdagens lockar kvar i håret. Vad kan man göra då för att döda lite tid? Jo, jag gick igenom lite bilder på mig. Haha, det är så kul för 95% av alla bilder jag har på mig ser ut som ovanstående bilder. Fulaste minerna!

EDIT; Blir inget uppsala, pågrund av en sak. Vad ska man hitta på idag då? :D tips?

nollnio.nollsex.nollsju


Hej och godmorgon. Idag är det söndag, men det känns som typ... Måndag eller något, någon veckodag i alla fall, det är bara för att vi har det så soft i skolan just nu. Menmen, var uppe med tuppen trots att jag somnade runt fyra-halv fem igår/imorse. Men det är sånt som händer. Ska börja fixa mig nu och jag tror jag ska paxa duschen den senaste halvtimmen-tre kvartarna nu. Haha. Jag <3 varmt vatten på mornarna. Vi hörs när jag kommer hem från uppsala. Tjing!

pusspusspusspusspusspusspuss


Det var meningen att jag skulle göra ett inlägg med lite sköna låtar. Men på något sätt har min länkknapp slutat fungera, så det kommer inte upp en liten ruta som man kan klistra in koden i. Stora youtube rutor eller en massa synliga koder vill jag inte lägga in, så det får bli ett tråkigt inlägg för att bara... Ja, meddela läget. Jag har precis fixat mig och det regnar ute, så jag lockade håret för det skulle ändå bli lockigt när jag går ut sen, eller mer ful-lockigt och det gillar vi inte. Ska dra till Kangas snart, hörs kanske där. Puss och kram, syns på stan.

nollnio.nollsex.nollsex


Sjätte juni och sveriges nationaldag. För ett år sedan stog jag och hoppade och sjöng med till Erik Segerstedt i sommarvärmen. Idag sitter jag nerburrad i täcket och lyssnar på dem få regndropparna som nuddar mitt fönster. Vart tog sommaren vägen? Hoppas den hittar tillbaka nästa vecka, då händer det en massa roliga saker och ett bra väder är ju bara ett plus. Vad som händer idag är oklart, ska i alla fall träffa Sandra och Kangas, då händer det alltid något kul! Imorgon ska jag till Uppsala med pappa och fira farmor och på måndag ska jag till stockholm med ett par nior från skolan, så det blir mycket åkande för mig dem två dagarna jag har framför mig. Sen är det bara en massa roliga saker som händer i skolan. Gud, vad jag älskar att det snart är sommarlov!

nollnio.nollsex.nolltvå


Första, andra juni. Inget mer plugg, snart inga lektioner alls, snart sommarlov, snart avslutsningsbalen! Bara det underbara vädret som saknas, igår var det ju en sjuk sommarhetta, weho. Låg och stekte lite vid djulö och stallsbacke med Emma och Sandra, så nu har jag en arm som är lite brunare än den andra och ett ansikte med en röd näsa... Men heyy, vad gör det? Det hör ju till liksom.

RSS 2.0