Jag är, är jag? Jag är här nu


Picture by me

Hello! Sorry för kass uppdatering idag, men så kan det vara. Värmboll vann i alla fall DM, det gillar vi.. Tror det var DM, hehe. Idag är det första advent, mysigtmysigt. Och påtal om första, det är första december imorgon, vilket innebär julkalendern och man får öppna första luckan i kalendern, choklad på morgon kvisten är ju inte fyskam. Och imorgon är det exakt tjugofyra dagar kvar till julafton. (Jag vet att det står fel där uppe i hörnet på min meny). Men nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och sedan blir det att plugga NO för hela slanten. Kemiska reaktioner ftw... Eller inte. Hörs imorgon, guys. Sleep tight.

with a little help from my friends


Tjenixen. Har precis kommit ur duschen. Skulle egentligen gått upp vid halv nio, men jag ville tydligen sova mer. Igår hade jag för det mesta kul, måste bara säga att jag har världens bästa vänner. That's it, de ställer upp i vått och torrt. Precis som äkta vänner ska göra. Och på måndag ska jag träffa bästanvän, how great isn't this? :'D Jaja, idag ska jag ner till duve med Emma och Julianna och kolla på fotboll. Om de tar sig upp ur sängen vill säga, har inte hört ett ljud från dem än ;) Menmen, later guys.

this could be love


Picture by me

Hello guys. Jag godkänner/svarar på era kommentarer imorgon. Ska kila iväg nu och möta upp Emma och Julianna. Ha en jättebra lördagskväll, beauties. hugs.


EDIT: Klockan är tjugo i fyra och det är svart som natten ute. Hej sverige!

in sound of silence


Foto; Jag (Nu blir det lite mycket såna här bilder, de får ni stå med :))


Godmorgon var ordet! Sov som en gud inatt, vilket var otroligt skönt. Inte gjort på länge. Idag ska jag umgås med Julianna och Emma, blir säkert några fler. Jag ska inte sitta hemma ikväll i alla fall, det är en sak som är säker :) Vad ska ni göra ikväll? :) Det kurrar i magen, ska proppa i mig något. Later, beauties.

you are the one




Pictures by; Me like always :)

På bilderna ser ni min kväll på ett ungefär. Julstök, massa ljus och brasa +idolmys och sånt ni vet. Men på något konstigt vänster känns det inte som fredag. Det känns som att jag ska till skolan imorgon, wierd. Köpte skor förut, ja. Ni får se later. Hugs.

i can't loose this


Picture by me.

Hello guys. Skönt! Äntligen kom jag in på publishme, det var struligt för mig.. För er med?
De var ju bowling idag som sagt. Haha, skitkul ju! Jag är så barnslig :) Men det gillar vi. Hur är det med er idag då? Jag måste faktiskt kila nu, ska till norrköping och köpa skor. Wihey! Later, beauties.

Psst.. Svarar på er kommentarer senare.

number one, you know


Hola bontia/os. Skulle bara säga att jag råkat ut för Akon-feber. Lyssna bara här, här och här. Kan ju inget annat än älska honom, han är så grym. Nu är jag trött, så ska stänga ner datorn och krypa ner i en filt framför tvn, sounds good hey? Hörs first thing imorn, sleep tight.

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg här! Vill du vara en ängel att rösta på mig? Klicka här.
Det är tre fina och bra tjejer som är med och tävlar, så tror nog inte jag har en chans. Men hey? Vad gör de :) hihi <3

the woman who can't be moved


Hello darlings. Sitter och är proppmätt, har precis smällt i mig tre pannkakor. Och vi gjorde pannkaka på hemkunskapen idag och till lunch imorgon blir det pannkaka, how great? NOT AT ALL! blä, va trött jag är på det nu, även fast det kan vara det bästa som finns ibland :'D Förut satte jag mig med datorn framför tvn och drack varm choklad, det är så himla kallt här hemma. Men nu när ljusen är tända börjar det arta sig. Om några timmar är det fredag, gott folk. Vilket innebär helg, underbart! Dagen imorgon kan också betraktas som underbar. Musik på morgonen och sedan går jag till tandläkarn, kommer tillbaka lagom till lunch, sen blire engelska och vi avslutar dagen med bowling, funnybunny. Ohyes.

Föresten.. Har glömt säga att jag avbeställde klänningarna jag visade er några inlägg innan. Och när jag ska gå in och beställa på nytt har ena klänningen gått ner i priset och en grymt snygg tröja som jag också ska köpa har gjort det också. How great? Haha, jag har tur. Ska köpa ett stort bälte också :) Sen är jag nöjd!
Later, guys.

kanske kör jag över dig här utanför


Picture by me (har taskigt på bilder igen, så den här har ni sett förut)

Okej, ta inte rubriken så seriöst.. Jag sitter och lyssnar på Håkan och så kom den där raden upp :'D
Hello good-lookings. Kom hem från skolan för bara någon stund sen. Det är ju alldeles mörkt ute och snön är snart borta. Surt! Imorse kunde man ju använda uttrycket snorhalt, men nu är nästan all is och snö borta. Tråkigt ju! Anyway, vi har ingen läxa eller någonting till imorgon så detta kan bli en bloggdag, wiho.. Eller? :D Föresten, verbprovet gick micket bra, micket bra. Tack för alla lycka till ;) Later, guys. Ni kan ju lyssna på den här låten till senare, hugs.

reminds me of the love


Picture by me


Hello good-lookings. Jag sitter i sängen insvept i mitt täcke, ett par sockor, leggins och en stor mysig kofta. Fjun ligger bredvid mig också och håller mig sällskap medan jag smuttar på min jättevarma oboy. Sounds good? Ohyees. Vad gör ni då, chicas y chicos? :) Hugs.

you're so sweet


Picture; Me... Alla som är sugna på chai latte och blåbärspaj, räcker upp handen nu!

Hey beauties. Har pluggat ända fram tills nu, så ni kanske har fattat att det trots att jag lovade en dagens blir det inte det idag, jag är för trött för att leka framför kameran nu. Blir två imorgon istället. En på morgonen och en på kvällen. Come back then :) Nu ska jag sova, sova, sova! Sleept tight.

Hörni, min data är så himla seg just nu! Får svara på kommentarer imorgon. Sweet dreams.




EDIT 07;35 ; Har försovit mig igen, ska gå till skolan om tjugo. Hinner ingen outfit! Gottgör er senare, hugs.

i'm on the fucking road home


Jag(som liten) gör ett försök att stå på händer.. Har jag någonsin klarat av det? Tror fasiken inte det, alltså. :P Haha

Hello! Kom precis hem från skolan. Ska börja plugga lite engelska nu direkt så att jag kan skicka iväg det till min lärare, sen ska jag jobba lite med matte också. Hade ju prov idag (som jag glömt bort) men det gick väll ganska bra.. Hoppas jag, haha. Blir taskigt med uppdatering idag då, men ni kan ju lyssna på den här så länge. Och sen lovar jag en dagens outfit sen då, hehe :) Hugs.

one boy, one love, one night


raaaaaowr

Godmorgon darlingar. Har försovit mig lite, vaknade precis och jag ska gå om tjugo minuter. Så jag får slänga på mig thomas gammla tröja och ett par leggins, fast helst skulle jag vilja strosa runt barbent i leopardlinnet ni ser på bilden. Men det får bli när jag kommer hem. Sätter upp håret i en hög toffs och sminkar mig lite fort, ska nog gå bra!
Men som sagt har lite brådis. Vi hörs när jag kommer hem från skolan, have a nice day.

i can see it better than you


Foto; Jag

Nu ska jag lägga mig i den sköna sängen som ni ser litegrann av på bilden och läsa. Jag är så himla trött!
Vad har flugit in mig egentligen? Tyckte det var kul att plugga och nu lägger jag mig innan nio och läser! Herregud, har jag gått och blivit gammal? Nejnej, nu måste jag sluta. Haha, vi hörs imorgon. Sleep tight.

that's just the way i feel


Sarah is happy.
Klickade precis hem dem här två skönheterna. Sitter den svarta gräjt blir det min nyårsklänning :)



Nej, anonym.. Jag bytte inte för din skull.

do you want to know?


Lite somrig bild kanske. Men hey? Vad gör de? :)

Godmorgon. Har precis kletat på lite makeup.. Ja, kletat! Jag hatar feta brunkrämer. Men jag måste ha det nu på vintern, är så himla blek annars. Ska bli så himla skönt när jag får sheer cover. Det har inte kommit än, så om det inte kommer idag beställer vi nytt :) Nu ska jag gå och borsta gaddarna, vi hörs efter skolan.

hot n' cold


Sådär ser min kväll ut +tv och svara på kommentarer, mumsy.
Hörs imorgon, hugs <3


you seems to like it, baby




Foton; Jag

Hejpåer! Sitter i soffan med ett täckte. Det är så himla kallt här hemma! Men mamma har tänt brasan och en massa värmeljus så det ska nog börja arta sig snart :) Har pluggat lite idag som sagt och tagit lite kort på allt möjligt. Jag gillar söndagar ibland. Oftast inte, men det ibland så. Ikväll ska jag äta glass och kolla på andra avenyn, me lajki.

i will pay back


Moving forward, using all my breath. Making love to you was never second best. I saw the world thrashing all around your face, never really knowing it was always mesh and lace. I'll stop the world and melt with you. You've seen the difference and it's getting better all the time. There's nothing you and I won't do. I'll stop the world and melt with you.


en lögn kan förstöra ditt förhållande


Foto; Jag

Hola chicas y chicos! Bara jag som längtar helt galet mycket till julen nu? Åh, det är tillomed otroligt att snön ligger kvar! Det är bara trettio dagar kvar, sen kommer jag vara jätteglad. För finns det något mysigare än julen? Alla ljusstakar, julgodiset, kalleanka, paket, julmat, snö. Ih, sounds really good to for sure.

i love you, that's for sure


Foto; Jag

Godmorgon. Allt lugnt? Skönt.
SItter och kollar på Miami ink, I kind of love that! Idag är det plugg som står på schemat, very funnybunny.... Inte. Men vad ska man göra? Jaja, ska ni hitta på idag då? Hugs.

can you see that i'm hurting?


Foto; Jag.. When you get what you want, but not what you need.

Trött som få ligger jag här i soffan och glor på någon krigsfilm. Det är någonting med krigsfilmer och mig, tycker att de är så sorliga. Jaja, sova vill jag inte göra heller, för jag vill inte att det ska bli söndag. Dels för att det är skola dan därpå och dels för att jag inte vill plugga. Lyckat va? Jaja, somnar väll när jag somnar. Vi hörs imorgon, sleep thight.

If only you


Foto; Jag

And I've, well I've seen a thousand things in one place, but I stopped my counting when I saw your face. Erasing memory, well I feel as though I've never seen a face before. Until I saw your eyes and they're smiling back at me through my tears I've been counting all these years, oh. Suddenly the thousand things I've seen were nothing more than dreams of you and me. You and me! Quietly at a standstill now, fortunately you will, well you'll kiss me and I willI will kiss you back

i have to charge


Foto; Jag

Tja mannen! Läget, jao? Haha. Nej, nu ska jag vara lite seriös.
Jag var på basket förut, ja. Otroligt tråkig match måste jag säga. KIF verkar inte vaknat på rätt sida idag. Fast jag ska inte säga någonting, jag satt ju i publiken. Men det var bra  kämpat i alla fall och jag fick se my best friend som jag inte sett på år och dar känns det som <3 Just nu kollar jag på stjärnor på is och äter glass, mumsy. Ska fortsätta kolla nu, later!

now it's gone away


Vad tycker ni om mina nya stövlar? :'D Haha

Tack för alla söta kommentarer om bilderna nedan! Ni vet vad ni är, va? Guld värda.
Jaja, nu sk vi åka och hämta sötFilippa och sedan till nyhemshallen, basket ni vet. Vi hörs när jag kommer hem, hugs.

back in the days, when i was i little girl





Bild1; Jag är en liten baby och min bror håller mig stolt :)
Bild2; Jag lite äldre, på en stor båt. Kryssing, dårå.
Bild3; Min bror och jag :)

Vad mycket lättare allting var när man liten, eller hur? Största rädslan var monstret under sängen. Och sorgen var då barbiedockan råkat tappa sitt huvud. Den bästa killen på jorden var pappa och skitsnack existerade inte. Just bring me back to days when I was a little girl, please.

i want you to want me



Hey guys. Sitter och äter Passion for caramel glass och kollar på 8 simple rules. Gräjt! Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig lite :) Har värsta lusten att fota idag. Så det kanske kommer in lite nya och fräscha bilder sen. sounds good, hey? Nu ska jag fortsätta småäta på glassen, den är otroligt god! Dock slår den inte B&J.

sweet saturday is the word


Godmorgon lovers! Den här morgonen har verkligen guld i mund. Vaknar av att min lilla katt hoppar upp på mig och vill kela lite, sen kommer mamma in och frågar vad jag ville ha för frukost för hon skulle åka och handla. Så snart kommer det nybakt bröd hem hit, mumsy. Jag går sedan upp och sätter mig framför tvn, guess what? Det är Miami ink på tv. Me lajki. Sätter på laptopen, går in på bloggen. Massa fina kommentarer, I love you guys <3
Och ikväll ska jag på basket och träffa my only best  friend. Satt med tårar i ögonen igår när Anna sjäng till sin bästa vän. Den ända jag tänkte på var Elin. <3

you're the one i can live my life with


Jag saknar mitt långa hår <3

Förutom att jag saknar mitt hår så sitter jag i soffan och kollar på stargate. Har precis ätit tacos också som var oerhört gott. Nu ska jag ta fram gitarren och öva lite på låtar så jag kan lägga in en video någongång :) Om någon timme sisådär är det idol, vem tror du får lämna programmet idag?


Make it mine


Sarah Ankarstrand (Mitt hår ser bajs ut)

L is for the way you look at me
O is for the only one i see
V is very, very extraordenary
E is even more than anyone that you adore can


LOVE is all that i can give to you.


if you can bring me your heart


Hejhej. Kom precis hem från skolan och nu kollar jag på andra avenyn!
Snön föll lite när jag gick hem från skolan och isigt som sjutton var det på vägarna. Småramlade sisådär en tio gånger kanske ;) Haha, herregud! Idag ska jag inte göra någonting, bara kolla på idol och äta ben&jerry's. Tacos ska vi äta också. Och blogga ska jag göra såklart. Vad ska ni göra idag? :)

P.S Idag är fredag! Freeeedag, i love that word.

Don't tell me lies


Foto; Jag

Don't get me wrong cause I don't want to know what the truth is. I believe that I'd be here with or without it, all that lies around put me where I am, where I stand. Tell me can you hear all the pretty sounds to hear, tell me can you see all that lies around. Do you want to ride down the hill on my back? On my back lying down on the job, nobody slacking over here. Tell me can you look around, look around, look around. Everything is falling, falling down. Take your key and lock me up! Anything you wanna know, anything at all I'm gonna tell you, anything you want to know. And I know far away, far away, far away, far away lies a man, lies a man. Doing what he can far away, far away, doing what he likes for a man far away, far away he lies awake and says what he's doing. He do the best that he can!


i can not take it off


Hippie-Sarah

Tja! Har precis ätit mackaroner och köttbullar, mumsy. Och nu kollar jag på halv åtta hos mig!
Vad är det på tv sen? Jag är helt lost idag alltså.. Helt trög i huvudet, haha. Visst är det jobbigt när det är så? Aja, jag ska nog följa Lillens stil och lägga mig på rygg med armar och ben i luften.. Okej, inte riktigt kanske. Men jag ska hämta något att dricka och sen lägga mig och kolla på tv. Sounds good, hey?

Helg om några timmar sisådär. Helt crazy vad tiden går snabbt. Men jag kagar verkligen inte :'D

damn right, it's better than yours


Foto; Jag

Hang on! Help is on the way, stay strong I'm doing everything I can.
Hold your own, know your name and go your own way. Hold your own, know your name and go your own way and everything, everything will be fine. Everything!

my milkshake brings all the boys to the yard


Hejpåer! Har suttit och redigerat bilder ett tag så har inte uppdaterat så flitigt idag. Menmen, torsdag idag. Det var ju skola som vanligt och ovanligt isigt på vägarna, överallt! Så man gick och spännde sig sådär äckligt mycket i benen för att inte ramla. Men självklart skulle jag vurpa på rumpan när jag skulle gå hem från skolan. Fasiken va pinsamt det skulle vara om någon såg mig, HAHA! Lyckades ni stå på egna ben idag eller ramlade ni också? ;D

thank god for all the love out there


He... Hick...Hej! Haha, har fått hicka såhär på kvällskvisten, lyckat.
Har precis kollat på bonde söker fru ett tag, men pallade inte mer för jag har sån fruktansvärd mensverk så nu ska jag lägga mig i sängen med en hemmagjord vetekudde på magen och datorn bredvid mig. Kommer somna hur snart som helst, men det är bara skönt. Då är jag ju pigg imorgon.
Imorgon kommer dagen endast bestå utav skola → sova → plugga → och sova igen. Åh, vad jag ser framemot morgondagen... Inte. Men hey? Det är torsdag imorgon vilken innebär att det snart är fredag. Galet va tiden går, snart är det jul!

it feels so good to me


H&M did it again. Inte skulle jag må fyskam av att trippa runt och mysa i de här på kvällarna. Speciellt inte nu när brasan är i full gång och värmeljusen lyser så fint. Tänk er någon av de där, ett par tofflor, varm choklad och sitta framför brasan med en filt. Mys faktor på hög nivå, vavava?

Söta är de ju dessutom.

only you can hear my heartbeats


Foto; Jag.

Hejdär. Nu är jag här igen. Efter en hel dag bara med volleyboll vilken var grymt kul och det gick bra för vårt team som hette Rasta For Humans Life, typ :D Haha. Sen kom jag hem la mig i soffan och poff sa det, så slocknade jag. Vaknade av att någon skrek på tvn, och sedan sätter jag mig upp kollar ut genom fönstret och börjar småle för mig själv. Want to know why? JO FÖR ATT DET SNÖAR :'D I'm so happy.

i'm gonna try to fix you


(inte jag som tagit bilden)

Sorry för den kassa uppdateringen idag. Gottgörs nog imorgon ska ni se.
Imorgon är det volleyboll för hela slanten, oj vad vi kommer äga ;) haha. Godnatt.
Svarar/godkänner era roliga pinsamheter imorn, inlägget nedan.

Jag längtar någe så sjukt till nyår!!!!! gör inte ni?

tell me your favorite song


Foto; Jag.. My homie Lillen! Hahah. Klicka på bilden och du får höra en skön låt!


Hejhallå :) Nu sitter jag framför dumburken igen, ja. Denna gång with my buddy, Lillen. Han sitter/ligger i mitt knä och myser, och när han myser tycker han att det är så skönt så han ska alltid sätta klorna i mig varannan sekund. Dreggel på min tröja får jag stå ut med också. Herregud, tänk om man skulle ha barn?

Vet ni vad? Låg och tänkte på en sak förut. Om jag vart med om något riktigt pinsamt. Jag vred och vände, vände och vred men kom inte på något som var så fruktansvärt pinsamt. Visst har man ju gjort saker som är pinsamma för stunden, men ni fattar hur jag menar? Det ända som kommer upp i mitt huvud är när jag åkte skidor med några kompisar i spökbacken. Jag hade ju åkt tidigare så jag trodde att jag va ganska haj på att åka.. Vilket jag inte var! Plus att det var isigt i hela backen så jag kunde inte ploga ner heller. Så jag satte mig ner(vilket gör att det åker snabbare, haha) och sedan åker jag med full fart i i ledet till liften. HAHA! gud, vad jag skämdes.

Har ni gjort något riktigt pinsamt, eller något lite mindre pinsamt? :D Tell me, det är så kul. Haha.

you're my only hope



Foton; Jag.. Leopard och mördarklackar, de är nice!

Shululu. Egentligen borde jag sitta och plugga engelska nu, men det får vänta.
Skolan idag som vanligt. Emma var grymt rolig då hon ramlade det klassiska "bananskalsfallet" på idrotten. Ojoj, vi låg på golvet och dog av skratt.. Okej, inte riktigt. Men näst intill.
Annars har jag inte gjort mycket, strosat runt i mitt leopard linne och kollat på andra avenyn, druckit en halv liter pepsi har jag gjort också. Äckligt! Nu väntar en hel kväll med pluggande, oh så funny! Not really. Men vad ska man göra? Yeye whatever, see you later.

when i look back

Godkväll! Jag är fortfarande vaken, inte bra. Hur ska jag kommer upp imorgon?
Jaja, Kollade igenom ett gäng bilder sen i somras nyss. Även fast jag längtar jättemycket till julmyset och nyår och snö(!) så har man ju alltid den dära lilla längtan inom sig till sommar, sol och värme! Här kommer det bilder från i somras, då.


Jag som blond, nykommen hem från london och dricker en kaffecool!


Jag ligger och schteker vid våran pool, gud så skönt de ser ut!


Lyckades göra någonting med hakan, men vill ha tillbaka mitt hår <3


Doppade fötterna i poolen, inte fyskam kan jag säga.


På djulöbeach spenderade jag många timmar om dagarna :)


Här var jag på allsång i stadsparken :)


Julianna tog ett kort på mig när jag sitter vid vattnet i norrköping :)


I, la la la love this


Picture by me

When you try your best but you don't succeed, when you get what you want but not what you need, when you feel so tired but you can't sleep and the tears come streaming down your face when you lose something you can't replace. When you love someone but it goes to waste. Could it be worse?


stjärnorna faller i natten nu


Sådär kommer man se mig på nyår om jag inte ändrar mig
igen ;D Haha, jag vet att jag är tidigt ute, men hey? Vad gör det? Jag tycker det är kul och jag längtar, hihi. Vill ha 2009 nu!  (44dagar kvar, haha.)

Hallå. Har börjar småläsa lite nu i alla fall, men kvar i sängen är jag i alla fall. I mina högtalare spelas den här och en massa julsånger. Jag vill ha jul NU! Jag längtar som tusan. Bara 37dagar kvar.. Har tillomed satt upp en liten nedräkning där till höger i menyn. Hittade du den? Ja, bra.

Back to reading. Later, guys.

ooooooh, baby


Bild; Jag.. Jag älskar hur det kommer en "hästskugga" bakom fågeln. Lite coolt, if you ask me. Vad tycker du? :) (Måste bara säga, att de bilder som är rörliga är menade så, jag är inte så skakig i vanliga fall ;))

Hejpåer. Har precis tryckt ner en pizza bit. Vad äckligt man mår efter, haha. I alla fall jag.
Kommit upp ur sängen har jag väll inte gjort heller kan man väll säga. Men snart ska jag sätta igång och läsa lite :) Vad har ni gjort än så länge idag då? Mer än mig hoppas jag ;)

you make me crazy



Pictures by ; Me, like always.

Godmorgon bloggen! Hur står det till? Jag mår hyffsat okej, ligger i sängen fortfarande och jag vill verkligen inte gå upp. Want to know why? Jo, för att jag ska plugga. Läsa massa engelska texter och skriva recension på det, sounds fun? Noway. Jaja, vad ska ni göra idag då? :)


För er som inte ser vad det är på bilderna;
Första bilden - Ett armband
Andra bilden - H&Mtidningen som det står "it's your party" på.

if it kills me



pictures by me, yah!

And all I really want from you is to feel me. It's a feeling inside that keeps building and I will find a way to you if it kills me, it might kill me..

i started to think, that's it!


Ashley olsen

Hej! Något solarium blev det inte. Det ar ju stängt kom vi på, hehe. Men vi drog och käkade på donken istället.
Kom precis hem och ska bara fixa mig sen ska jag iväg igen. Ha en jättebra kväll. Puss!

Answer your comments tomorrow.

i don't want to be a open door


Ska kila iväg om bara någon minut bara, ska möta upp Heni så ska vi gå och sola. Kanske kan få lite färg på min bleka kropp. Gasch, lite sommar kanske? inte? nehe. Får väll vänta ett tag till då. Later, guys.

Jag går i klädd ett leopard linne, en dagens kommer in sen.. Första dessutom. Wihey, typ!

underneath your clothes


Picture by me, the självutlösare!


Hej :) Jag satt och kollade igenom ett par bilder jag har på bloggen. Fan, jag verkar ju vara heldeppig. Det får ni inte tro att jag är. Tycker bara att det är otroligt fint me lite mörkare och lite hlavdeppiga bilder, me like it a lot.
I duschen har jag inte vart än som jag sa att jag skulle får ett par timmar sen, glömde bort det. Guldfisk? Ohja. Men nu ska dra tummen ur och få någonting gjort av den här dagen också. Vi börjar med duschen. Hörs om någon timme igen, puss.

it's a cold and it's a broken hallelujah


Picture; me

I do not answer the call if I don't know who is calling. I guess the whole point of it all is that we never know really. I'm tryin' to keep with the Joneses, while waiting for guns and the roses. To finish what we all suppose is gonna be, that shit was so lame..

save me from you


Mary-Kate Olsen

Godmorgon! Fasiken var uppe och sprang redan klockan 8 idag. Eller sprang och sprang. Jag kunde inte ligga ner för jag hade så fruktansvärt ont i magen när jag vaknade. Riktigt obehagligt var det. Men de gick över efter någon timma och då kunde jag ju inte somna om såklart. Aja, det var väll lika bra det. Idag vet jag inte vad som händer, maybe a fika på cofee house om någon rolig personlighet vill hänga på. Vi får väll se. Kameran hakar nog på i alla fall, har ju så förskräckligt dåligt med bilder nu. Menmen, nu ska jag duscha. Jag kommer lukta smultron när jag kommer ut. Schampot ni vet, haha. Later!

sweet home, sweet you


Picture by me, genom mitt fönster.

Nu ni, nu är Sarah trött kan jag säga. Och ont i halsen har jag också, livet är hårt ibland.
Robin E åkte ur idol idag. Programmet blir bara dåligare och dåligare när alla bra åker ut, och det värsta är ju... Det finns ju bara bra kvar! Tyckte Robin B var superb idag!
Aj, min hals.. Bäst att sova, hörs first thing imorgon.. Som förövrigt blir en pluggdag! Mindre kul, men vad ska man göra? Snart jullov, thank god for that. Puss och godnatt.


the fourth, the fifth.


Pusspusspusspuss. Jag och Idah sitter och snackar om hur söt vår idolfavorit är :) Haha, lyssna bara på han! Sweet as sugar.

Snart är det idol och jag känner doften av mat! Så ska rabba åt mig en tallrik och kolla på idol, myskväll helt enkelt. Det varkar inte bli något me "tjejkvällen" heller. Men det är rätt skönt att vara hemma med bara la familia :) Nej, nu ropar mamma att det är mat, potatisgratäng med kött. Mumsy! Hörs sen.

what about me? what about me when you're not here?


Picture by me.. the självutlösare, haha. (ser ut som jag har ett meter tjockt lår)

Hey, what a beautiful mess this is. It's like picking up trash in dresses-
Well it kind of hurts when the kind of words you write, kind of turn themselves into knives and don't mind my nerve you can call it fiction. Cause I like being submerged in your contradictions dear. Cause here we are, here we are.

playing the guitar


Picture: Me

Hallå. Tog fram guran idag igen och spelar lite, jag älskar gitarr! Jag älskar musik.
Just nu håller jag på att lär mig hallelujah ni vet. Och det gör jag genom youtube och mina gitarr papper jag har. Går hyffsat tycker jag. Men det är lite svårt med "pickningen". Slänger in en video när jag kan den :) Sounds good, huh?

you just might get it


Foto; Jag. En rooooos.

Hej! Pissigt väder det är ute, alltså. Helt sjukt. Blä, gillart inte!
Men nu ska vi inte vara såna. Förutom att jag har ont i halsen så är det bra med mig, är det bra med er?
Skolan idag var också helt okej, vi spelade piano på musiken. Gick bajs! Piano är nog inte riktigt min grej, hehe.
Ikväll har jag inte lust att röra mig överhuvudtaget, så jag bjöd hit mina girls att kolla på idol och käka onyttigheter... Kan det bli en B&J till mig kanske? Mycket möjligt. Nu kurrar min mage, som alltid. Haha! Så ska käka, later bitches... Hehe.

david played and pleased the lord


Picture: Me.. Jag har en ny lampa! Och ja, det är jag som liten polis i hjärtramen på bilden :)

Godmorgon. Nu blev jag precis klar och ska bara borsta gaddarna sen ska jag gå till skolan och ha musik, grymt kul. Bild har vi sen också, och engelska, sen idrott - Hur soft dag som helst så att säga. Me loves fridays.
Menmen, skynda på lite nu så att jag inte kommer försent. See you later, alligator.

sometimes all you need is one


På rygg med alla tassar upp i luften var det ja, lite på datan kan jag ligga också. Haha, skönt låg han i alla fall verkade det som med tanke på hans tunga snarkningar. Gasch, vad jag älskar min kisse :)

Ja, nyduschad är jag och har precis kollat på höök. Just nu ligger jag och doftar smultron, har ett schampo som luktar så otroligt gott, Naturelle Smultron, köp det! Jag lovar att du inte bli besviken.. Om du gillar söta dofter då.
Som ni även kan se lite på bilden så tog jaga fram guran efter duschen och lirade lite. Det är kul när det går bra, inte visste jag att jag var en sån talang.. Hehe, skämt o sido. Men kan kanske lägga upp ett video inlägg när jag spelar? Vore det något? Men nu ska jag sova, tired as hell. Mina ögon kommer slockna vilken sekund som helst. Hörs imorgon, godnatt!

i got that special for black and white


Pssst... bilden är fotad av mig.

Buenos noches, typ. Sitter i bara handduken i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig. Jag är trött och frusen, så en dusch kommer sitta fint. Efter den blir det väll soffan och jag kommer förmodligen somna där och ligga på ryggen med benen och armar högt upp i luften.. Okej, inte riktigt. Men det är så min katt Lillen ligger just nu. Ibland undrar jag om han är en människa i en kattkropp alltså. Han är så smart! Haha.
YES! Duschen är ledig, later beautiful.

oh, darling. Come over here


Foto; Jag.
Jag är pank på bilder, så den här har ni sett förut. Men ändå! :)

Hello you. Ligger i sängen just nu och halvsover samtidigt som if I were a boy spelas i mina högtalare. Lite halvt skönt sådär ja. Historia prov var det ju idag.. Om första världskriget. Kändes sjukt bra och svarade på nästan allting. Nu återstår det bara att se vad resultatet blir, hoppas att det blir bra.. Så mycket som jag har pluggat, hehe.
Annars då? Det kommer inte hända mycket idag, kommer väll slockna vid åtta, halv nio och vaknade helt pigg vid tio elva som vanligt. Helt sjukt vad mörkret gör en trött. Men i morgon är det fredag, helt otroligt hur snabbt tiden går. Eller hur? Men hey, vad gör de? Helg lite snabbare är väll inget att klaga på, hehe. Nu ska jag fortsätta att sjunga vidare på if I were a boy, would you try to understand? you don't listen to heeeeer, you don't care how it's hurt.... haha :) Puss!

pick me, choose me, love me



At this moment there are 6470818871 people in the world. Some are running, scared.
Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just facing
the truth. Some are evil men, at war with good, and some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world. Six billion souls .. And sometimes .. All you need is one

you don't really care for music, do you?


Foto; Jag


Hej snyggon. I'm back! Sounds good, hey?
Nu sitter jag i sängen och lyssnar sönder hallelujah med Kate voegele. Superb om du frågar mig.
Snart blir det att slänga huvudet ner i historiaboken och plugga lite om första världskriget. Har prov imorgon och hur de kommer att gå drar vi lott om.
Idag har det hänt mycket alltså. Var i skolan som vanligt, kom hem och käka en macka och sedan åkte jag tillbaka till skolan, fast denna gången med min mamma. Utvecklingssamtal, you know. Det gick gräjt, om ni undrar. Sen kom jag hem och fick en liten (läs:otroligt stor) lust att blogga igen! Mycket bra, mycket kul.

Nehepp, nu ropar historiaboken på mig.. Läs mig, Sarah. Lääääääs mig!

i'm sorry, for all the words i didn't say

Hejpåer. Har ingen lust att blogga just nu, noll motivation och inspiration. Så återkommer när det är tillbaks.
See you soon, lovers. (svarar på era kommentarer kan gott göra, dock)

me love yah


I'm sorry for the wrong things that i've done...

Hej på er. Förlåt för att jag inte uppdatarade igår, men hade som vanligt fullt upp.Gårdagen såg ut såhär ungefär; Skola, var det ju som vanligt. Slutade tjugo över tre kanske? Då gick jag och mötte Konke och sedan hem till mig och kolla på skräckisar, som dock inte var läskiga. När han hade stuckit på match så tog jag fram spanskaboken och även sydamerika. Jag har prov på båda idag, sydamerika vet jag kommer att gå bra. Men de spanskan? Njaaa.
Nåja, skola idag med, mina vänner. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi får se, vad ska ni göra? Puss och kram.


PS. Idag godkänner/svarar jag på kommentarerna jag fått. Puss

it's now or never


Foto; Jag. Såhär fint var det imorse lite efter sju hemma hos mig :)


Hej och ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp idag och inspirationen har inte vart så hög. Men nu sitter jag här. Idag var det första skoldan efter lovet, dårå. Va helt okej faktiskt. Inte så farligt. Vi slutade dock kvart i tre vilket inte är så kul och imorgon slutar vi typ halv fyra, micket illa! Menmen, jag fick nästan halvspringa hem efter skolan och sedan ta min trasiga cykel och cykla till tandläkaren, gud vad det lät om cykeln alltså. Haha, det var ju nästan pinsamt. Sen kom jag hem och tog en promenad med mamsen och hade lite mamma-dotter snack, skönt!

Och nu sitter jag här med tandvärk och frusen som en isbit. Så ska hoppa in i duschen nu. Hörs imorgon. Och då godkänner/svarar jag på era kommentarer, puss och kram.


oh no! not you again


Hejpåer. Är ni vakna? Jag vaknade precis och jag vill inte kliva ur sängen! Jag orkar inte skolan. Buhu!
Går till tjugo över två idag om jag inte minns fel, så att så farligt är det ju inte. Men en vecka extra lov skulle ju inte sitta fel alltså. Fast nu när man är igång med sina studier igen så kommer tiden gå jättesnabbt vilket leder till att det är jul snart, whey! :D Jag längtar som ett litet barn.

Nu måste ta någonting att äta, magen kurrar! Vi hörs efter skolan, puss och kram.

glöm dina bekymmer imorgon kommer nya


Foto; Jag. Mitt überccola linne ifrån cubus. Ni ska se ryggen, den är grym!

Hej på er! Jag kollade precis klart på avsnittet av andra avenyn. Blev ju lite spännande sådär i slutet så nu måste jag kolla på de andra avsnitten på datorn, haha. Det bor allt en liten nörd inom mig. Men först ska jag gå coh ta någonting att äta. När andra avenyn är klartittat så blir det sängen med min otroligt tråkiga bok som vi ska läsa i skolan. Den ser helt gammal ut och jättetråkig. Menmen, det är bara att ta tag i dårå. Vi hörs imorgonbitti, lovers. Sleep tight.

if it's a broken heart, then face it


Foto; Jag. Någon som är trött? haha

Hello girls and boys. Är det bra med er? Med mig är det prima! Har precis kollat på grey's och ätit chips. Mumsy. Nu sitter jag och sjunger Jason Mraz, ni vet han den där störtsköna mannen som sjunger som en gud och är sådär lite gulligt snygg? Haha. Vad har ni gjort idag då? Jag har pluggat ytterst lite, läst lite engelska texter oså. Men annars har de la inte hänt så mycket mer. Imorgon är det skola igen, surt. Men det ska bli rätt skönt ändå. Har ju inte vart där på två veckor så det ska bli skönt att komma in i vardagen igen. Och sen är det ju jullov snart också. Det är ju början av november nu och tjugonde december får vi jullov va? Då är det ju bara cirka två månader kvar, jätteskönt ju.
Nåja, min fot somnade nu. Så måste skutta upp från sängen och röra lite på den. Iiiiiih, vad det kittlas. Haha. Vi hörs senare, guys. Puss och kram,

it takes some words to make it work


Foto; Jag

Foto; Jag

Inte vet jag varför men jag blev kär i dem här fotona. Eller vad tycker ni? :)
Tjena. Ligger i sängen och drar mig fortfarande, vill inte gå upp heller. Det är så skönt här och det lockar inte att plugga kan jag säga, hehe. Jason Mraz och Håkan hellström spelas det ur mina högtalare nu, kärlek.
Gissa vad jag började göra förut då? Jo, blöda näsblod igen, hahah. Mycket illa ;)
Nu ska jag fortsätta och lata mig, det är ju faktiskt sista dagen på höstlovet. Tragiskt nog.
Vi hörs senare, puss och kram.

PS. tack för ja, ni vet.. De söta kommentarerna.


that was new


Sarah Ankarstrand

Gutenmorgen beauties. Jag kom precis hem ifrån Emma. Grym kväll hade vi igår, riktigt kul. Och slutade med att jag blödde näsblod klockan sex på morgonen. Hahah, nej.. Vad dåligt det lät. Jag blev inte slagen eller någonting, jag låg bara i soffan och halvsov i Emmas och Juliannas knä, satte huvudet under täcket och sedan kände jag blodsmak i hela munnen. Riktigt äckligt var det, men riktigt kul också, haha. Vad gjorde ni igår kväll då? Lyckades ni bli skrämda av såna som klätt ut sig? Det gjorde vi, två gånger. Haha.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova en timma eller två, har bara sovit fram och tillbaka tre timmar, kanske. Inte bra ju. Sen ska jag plugga, faskien va tråkigt. Aja, så blir det om man är sjuk en vecka. Vi hörs sen, puss och kram.

it's better than ever


Foto; Emma. Redigering: Jag. Jag älskar den här bilden :D (mina ben)


Hej på er. Ligger i sängen och kollar på höök. Kom ju på att det är allhelgonahelg(stavning?) den här helgen ju, så ingen skoshopping idag heller. Haha, ovanligt huh?
Vad gör ni då? Jag ska bara kolla klart på höök och sedan ska jag gå och möta Emma, sen blir det hem och svara på era kommentarer, de är ju inte nåra heller. Very funny, bunny :D Det vet ni :)
Det här blev ju ett bra inlägg. Inte? Nej, jag vet. Så jag avslutar här med den vanliga frasen: Puss och kram.



UPDATE: jag hinner inte svara/godkänna era kommentarer, jag måste kila! Men jag gör det first thing imorgon :) Puss, vi hörs då. Ha så kul ikväll, för de ska jag :) hihi

everything turned out okey


Foto; Jag (med mobilkamera) Skulle inte vara fel med sommar nu, och ligga och steka i poolen.

Godmorgon. Vaknade precis och nu sitter jag och sjunger one tree hill låtar i sängen, gräjt!
Vad händer idag då? Jag ska i alla fall tvinga mamma till Norrköping straxt, ska kirra skor.. Äntligen. Sen ikväll blir de att umgås me mina bästa och ha kul :) sounds good, hey? Vad ska ni göra idag?

Ska hoppa in i dsuchen nu, skulle bara säga godmorgon :) Puss och kram, vi hörs senare.

RSS 2.0