kärlek, banne mig


Foto; Jag. En liten favorit i repris :) Vad tycker ni om bilden?

På bilden ovan ser ni min lilla Fjun, min katt alltså. Visst liknar hon en tiger eller ett lejon på bilden? ;) haha.
Idol var ju kul idag, alla var bra förutom Sepideh och det var hur bra som helst att hon åkte. Lars var grym som vanligt och Johan var faktiskt riktigt bra idag :) Eller vad tycker ni?

Nu har jag placerat mig i sängen, ska strax sova. Så vi hörs imorgon, puss och kram.

tro, jag vill känna tro


Foto; Jag

Hejhallå. Är det bra med er? Jag sitter i vardagsrummet, frusen som tusan och kollar på coach Carter. Den är ju ruskigt bra alltså, vet inte hur många gånger som jag har sett den :) Inget skoshoppande blev det idag heller. Jag, mamma och bror åkte till vingåker och skulle kolla på skor, men det var bara Fredrik som fick med sig något hem. Vi kollade även på skokanonen här i Katrineholm, men icke. Så jag ska verkligen tvinga mamma att åka till Norrköping med mig imorgon, haha. Jag vill ju inte gå i tygskor hela vinter, eller i alla fall inte nu när det är blaskigt och blött ute.

Ikväll är det idol då, ska sitta bänkad framför tvn och glo på det. Jag hoppas det går bra Lars och Robinarna :) Det kommer det nog att göra. Sen tror jag att Sepideh åker, eller jag hoppas att Sepideh åker. Hon har verkligen bleknat i  mina ögon. Vem tror ni åker ut ut? Och vem/vilka tror ni det kommer gå  bra för?
Later, guys :) Puss och kram.

my life be like ohahohah


En lite äldre bild på mig :)

Sådärja, nu är frågorna besvarade :) Enjoy reading, beauties.
(FÖRLÅT för förseningen)

När började du blogga?
Alltså, jag har bloggat lite till och från under ett och ett halvt års tid kanske. Men den allaboutsarah.blogg.se började jag med för bara någon månad sen :)

Varför började du blogga?

Jag började blogga dels för att ha någonstans att visa min bilder, även för att det är väldigt skönt att skriva av sig. Sen är det ju riktigt kul att blogga också.

Vart bor du?

Sveriges tråkigaste stad, vare ja - Katrineholm

Har du någon favoritblogg? isåfall, vad heter den?
Favorit och favorit. Nej, det kan jag inte säga att jag har. Men jag gillar de med lite udda stil, och de stora bloggarna som kenzas, stinalees och de läser jag bara för att roa mig lite ibland.

Vad lyssnar du på för musik?
Hm, jag är en allätare. Det kan vara allt från det här, till det här, det här och det här, den här också. Jajuste, jag får inte glömma den här heller :) Allätare var ordet.. Jag kan dock inte lyssna på hårdrock.

Har du någon favorit affär?
H&M har ju fina kläder :)

Någon favorit accesoar? 
hm, näe. Jag är inte så mycket för smycken eller liknande.

Vad har du för intresse på fritiden?
Jag fotar, umgås med mina vänner och försöker motionera så mycket som möjligt nu när jag har slutat basketen.

Har du några husdjur?
Jaa-rå :D Två katter hos mamma och två hundar hos pappa - polishundar, jättesöta :)

Om du fick skriva någons namn med stjärnor i himlen vems namn skulle de vara? =)
Åh, vilken fin fråga.. typ :D haha. Någons namn som jag tycker om, jag vet inte riktigt.. sorry :)

Om en film skulle göras om ditt liv vilket genre skulle den vara och vem skulle spela dig?
Vilken rolig fråga :D Det skulle nog vara en komedi(Jag menar, jag är ju så rolig ;) haha) Och den som skulle spela mig, det skulle nog vara Jessica Alba.. Hon är ju så bra :D Vet inte om jag svarade rätt på din fråga nu, men hoppas jag svarade någoluna i alla fall.

Vad skulle du välja 1. Vara handikappad .2 Vara tillsammans med pojken som gillar dig? :)
Jag skulle välja nummer 2.

Hur gammal är du?
Femton fyllde jag för någon månad sen :)

Hur får du dina bilder så bra? T.ex dom du har på headern?  =)
Oj, tack måste säga :D Jag gör inget särskillt. Knäpper kortet och sedan kanske jag ändrar lite kontrast och ljus. På de i headern har jag lagt på en antikfärg också, så man får in den sköna feeling.. typ ;D

Spelar du gitarr?
Kan man väll säga att jag gör :) Jag går inte någon lektion, men har lite papper och sånt här hemma som jag brukar kolla på och spela. Sen kör vi ju ganska mycket gitarr i skolan.

vilken är din favorit låt just nu?
Min favorit låt just nu, det är nog Jason Mraz - Halfway home och Eva Cassidy - Fields of gold.

vad har du för mobil?
en svart sony ericsson, skitdålig och repad som få.

Handlar du secondhand?
Det händer.. Har några väskor och ett bälte från second hand :)

kan vi inte få se mer biler på ditt ansikte? :)
Klart ni kan :)

Har du något favoritprogram?
Hm, grey's anatomy kanske :)

Vad har du för färg i ditt rum?
Rött, vitt och svart :) Men snart blir det ändring.

Vilken stad vill du bo i?
Stockholm!!!!!

Vad går du för linje?
Går ju bara i nian än så länge. Men sen ska jag välja media såklart ;)

Vad använder du för smink?
Jättedåligt smink i fron H&M. Men snart kommer sheer cover hem till mig. Gud va mycket roligare det kommer bli att sminka sig då.

Vad har du för kamera?
Systemkamera, sony a200

Vart har du köpt din skor på den där bilden som du tyckte var läskig?
De är från dinsko :)

Varför heter din blogg "allaboutsarah"?
För att det är ju allt om mig... nästan :D

Har du någon favoritfärg?
Beige, brun, svart och vit

Om du var tvungen att välja, kärlek eller vänskap?
Oj, man är ju beroende av båda. Så den var svår, men kärlek tror jag nog. Eller nej, vänskap.. Eller, båda förfan ;) haha!

Är du nyttig eller onyttig?
Sitter och äter ostbågar nu, haha. Onyttig måste jag säga.

Har du något favoritgodis?
Jag har sån himla barnsmak då det gäller godis, älskar såna här godishalsband, hiih.

Hur har du fått så mycket läsare?
Hm, det vet jag faktiskt inte. Jag skriver på som vanligt och det verkar som att folk gillar de. Man kan ju iförsig vara aktiv och kommentera mycket hos andra också. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den, hehe.

Har du någon kille?
Nej, det har jag icke. Jag är singel.

Vilken är din favoritserie?
One tree hill

Hur länge har du bloggat?
Med denna blogg, nån månad sådär.

Vad är ditt favoritnamn?
Vera och Alicia :)

Hoppas ni fick svar på frågorna nu, och förlåt för att det blev så sent. Det skulle ju vart inne två egentligen ;D


you are the one and only


Godmorgon mina läsare :) Jag får nytt besöksrekord för varje dag, det bara stiger. Hur kul som helst, och tack igen för de fina kommentarerna om min header, ni är guldvärda.
Jahapp, filmkväll var det här igår då. Emma och Julianna kom hit med en fet godispåse(gud så gott det var) och två drickor. Sen satte vi igång filmen Skeleton key, tror att den hette så i alla fall. Den var riktigt läskig, inte en riktigt skräckfilm utan den här handlade om magi och grejer, sånhär läskig häxmagi och grejer, vi skrek som små barn här i soffan och det gjorde det inte bättre att min lillebror sprang och knackade på fönstrena för att busa med oss.
Jahaja, klockan två på natten ungefär? Så fick vi för oss för att gå ner till stan och köpa mc'donalds mat, så jag tog på mig min stora röda everest och sen tygskor i snön! Ja, det snöar :D Hur kul som helst, hihi. Just nu ligger det inte så mycket snö, utan bara vitar plättar här och var, men ändå? första snön och jag är jätteglad, hiih. I alla fall, vi gick frusna till MC men det var stängt!! Sen till en pizzeria, men det var också stängt!! Vi hade alltså gått och frusit i fyrtiofem minuter för ingenting, ovärt! Jaja, mina tår var som isbitar och mina lår hade fått utslag för att de blivit så kallt, så jag burrade in mig i en filt ett tag och sedan gick vi och gjorde varm oboy, mumsy. Lite makaroner på det också, haha.

Ja, vi somnade i soffan alla tre och vaknade nyss. Nu ligger de i min säng så ska snart kila in dit och hoppa de, haha! Nejrå. Men vi hörs senare.. Jag ska köpa skor idag, yippey!


Just, svaren på frågorna kommer upp, ska vi säga vid två? Ja, kika in då :)

this works for my own


Foto; Webbcam. Kolla där var jag blond, det är i somras :) hehe.

Jahani, inge skoshoppande blev det idag heller, så tråkigt ju! Men imorgon ska jag tvinga mamma till Norrköping, då är hon ju i alla fall ledig. Nu ikväll blir det filmkväll med mina girls. Jag ska strax möta upp dem vid någon affär och köpa godis, godis i mängder ska jag köpa. Har gått och vart sugen nästan hela dagen, haha. Jag är ensam hemma ikväll också, så vi ska kolla på skräckisar.. Usch jag som hatar läskiga filmer. Dock är min lillebror och hans kusin här, de ska lira cs hela natten så även de har laddat upp med massor med godis och dricka, hehe. Vad ska ni göra ikväll då, sötnosar?


Och ännu en gång, thanks for all the comments. You are so sweet, love you guys!

there goes my baby



Hej på er. Idag kommer jag inte ha chansen att blogga så mycket under dagen. Jag ska umgås med Elin, så vi gör såhär; Vi kör en frågestund, ni får fråga precis vad ni vill och jag lovar att svara på det (om det inte kräkande eller liknande).
Så fråga på nu, snyggon.

SÅDÄRJA, gud va mycket frågor jag har fått :) Riktigit kul, ska godkänna och kolla igenom de nu. Men svaren kommer upp i morgon, håll utkik :) Tack så jättemycket för frågorna, sötisar.

we're gonna party like never before


Godmorgon bloggen. Är ni vakna nu? Skulle inte tro det, hehe. Jag har en tendens att alltid vakna tidigt, och speciellt på lov då man vill sova som längst. Menmen, jag är väll en morgonmännsika helt enkelt. Vad är du? natt eller morgonmännIska?
Jaja, idag vill jag ju köpa skor. Så ska vara extra snäll mot mamma idag så kanske hon skjussar mig till Norrköping, det skulle ju vara asnice.
Nehejni, nu ska jag godkänna och svara på två sidor fulla med kommentarer, det gillar vi. Nu ska vi se vad jag får bra fotoförslag :) Hehe, vi hörs senare. Puss och kram.



UPDATE; Har svarat på alla kommentarer nu, tack för alla förslag! You rock.

keep on doing it


Godkväll lovers. Vad händer då? Jag ligger i sängen med halvöppna ögon, som snart kommer att slockna.
Idag har det vart en lugn dag, bara tagit hand om mig själv och inte tänkt på någon annan, har vart så skönt. Och som pricken på i:et kommer jag få ju sheer cover paketet om någon vecka sisådär, hur bra låter inte det?

Nu ska jag bara svara på några enstaka kommentarer och läsa lite bloggar, sen blir det läggdags för pigga (läs;trötta) mig. Puss och kram och godnatt.



Hörni, mer tips om vad jag ska fota vill jag ha :) Fick några bra tips om städer, överstylade människor oså. Mer vill jag ha :) Puss på er.

this is for our love history


Foto; Google
Detta fick jag precis veta kommer hem till mig om cirka 10-12 dagar, micket nice :)
Någon som har testat de? Får man den perfekta hyn eller? ;) Eller ni som inte testat, tror ni det funkar bra?


och hörni, jag har en så stor lust att fota, men vet inte vad jag ska fota. Ge mig lite inspiration, söton. Vad vill ni se? bilder på mig, på djur, på olika saker? Give me some inspiration ;)

this is for you, this is for me


Gud vad det kliar i mina fingar, vill bara klicka hem de här skorna från H&M.
De har ju funnits ett tag och jag har suttit och spanat på dem ett tag innan, men gud vad det kliar i fingrarna nu när man har pengar, haha. Får vänta tills imorgon, har jag pengar över kommer nog de här hem till mig om någon vecka eller två :)

im halfway home


Foto; Jag

Hey babygirls. Allt bra med er? Jag sitter i sängen och är lite halvt sur, jag som skulle köpa skor idag. Men det får bli morgon istället. Antingen tar jag med mig en kompis till Norrköping eller så åker jag själv.
Fick en kommentar förut som löd ungefär såhär "P.S vet du att du är med på webblogg.se's mest aktiva lista?". Och nyfiken som jag är gick jag in och kollade. Och jag var ju faktiskt med på listan :) Aktivasarah, hehe. (Tack för tipset iaf)

Vad tycker ni om min bild däruppe? Jag tycker den är jätteläskig, haha! Passar ju bra nu till halloween och allt, hehe.

jag frågar gråter du? du smakar salt


Foto; Jag

Foto; Jag

Hittade två bilder som jag tagit med min gamla usla digitalkamera för några månader sen :) Jag har alltid gillat den nedersta bilden. Vilken är din favorit?

that boy meant the world for me


Foto; Jag
Jag har lagt in den här bilden förut, så det blir en liten favorit i repris. Men vad tycker ni om bilden? :)

Hello beauties. Allt bra? Jag vaknade precis och har tandvärk, hehe. Idag ska jag kila ner till stan för leta skor och jeans. Skulle ju egentligen vela åka upp till norrköping och köpa tre för två på skopunkten, för att jag såg att det var någon som hade köpt ett par uggs där, billigt och bra ju. Fast hur länge de håller drar vi lott om ;) haha. Vi får se hur jag gör, kanske beställer hem genom internet, det går ju det med. Vad ska ni göra idag? :) Vi hörs lite senare, puss och kram.

Juste, igår hade jag besöksrekord. I love you, guys.

would you hold my hand? if i saw you in heaven?


Foto; Google. Vackra Jennifer Hudson
Det är ju sjukt tragsikt det som har hänt henne och hennes familj. Idioter finns det till allt, som man brukar säga.

Har bara latat mig hela dagen idag, har vart rätt skönt ändå. Såna dagar behöver man ju ibland och det är otroligt skönt att slippa skolstressen :) Imorgon ska jag ner på stan en sväng och leta efter skor och jeans, hoppas jag hittar någonting annars följer jag med mamma till lager 157 på torsdag. Nu ska jag kolla på tv, så det här får bli sista inlägget för idag. Puss och kram och godnatt.

i wont care


Foto; Jag

I'm in need!!!! Så jäkla sugen alltså. Jag har blivit beroende.. Okej, inte riktigt. Men skulle vara jäkligt gott med en sked cookie dough nu, mums.

your fingertips across my skin


Min I ♥ London tischa ifrån London och nya mysbyxor, mumma!

Kul att ni gillade mina bilder här i inlägget nedan :) Har precis smällt i mig en maffiga pizza och nu dricker jag cola. Cola har jag egentligen tappat tycke för, men det funkar! Vad tycker ni bäst om? cola? fanta? sprite? Tell me.
Måste bara fråga, kan ni nationalsången? Haha, Jag kommer alltid på "... Du fjäll feta ko" osv. Har aldrig lärt mig den under mina femton år. Inte Ida heller för den delen, hehe. Men kan ni den? Nationalsången?

Och hörni, jag har tagit bort alla outfit bilder. Jag börjar om på den kategorin :)

my heartbroken story



Foton; Jag

Sitter här och redigerar lite bilder samtidigt som jag lyssnar på Eva Cassidy, det är ju så fint att man kan börja gråta!

why can't you just let me go?


Foto; Jag.. Haha, min blogg på bild såklart ;D

Hej busar. Hur är det? Mamma har precis kommit hem, de har vart på ullared och shoppat loss. Fick lite smått och gott jag med. Ett par jeans, underkläder, tröjor, leggins, lampa, rullgardin och lite andra nödvändigasaker :) Vad gör ni då? Jag sitter skräddare i sängen med mina nya mysbyxor och läser bloggar samt svarar på kommentarer. Ser ut som på bilden ovan ungefär, micket nice. Måste bara tacka för alla härliga kommentarer jag får för min header, ni är så söta.
Bajs, Fick nyss ett sms ifrån Emma att Jason mraz skulle vara med i "Sveriges härligaste män" på kanal 5 klockan 22.00, men självklart har jag inte kanalen eftersom vi håller på och byter kanalbox nu. ÅH, arg jag blev nu. Jag vill ju se min älskling :D Haha.

Nej, vet ni vad? Nu ska jag fortsätta svara på kommentarer. Vi hörs lite senare, cupcakes. Puss och kram.

almost lover


Jag och Emma, Emma som tar fotot dårå! Ser ni hur mörkt mitt hår är? Gillart inte.

Godmorgon bloggen :) Gissa vart jag ligger? Jo, i sängen like always. Vaknade precis och ska la snart gå upp och städa lite, min mor kommer hem snart, hon har vart borta i två dagar. Så det är vad jag ska hålla på med, sen blir nog lite plugg på det också.

Jaja, här kommer en utmaning jag blev utmanad till av Liene och Jannica;

Regler:
*
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- Jag har alltid stökigt i mitt rum.
- Jag är beroende av min kamera, de går inte en dag utan att jag knäpper åtminstånde ett foto.
- Jag älskar skor, även fast jag inte har så många av de.
- Jag vill bo i en storstad, som stockholm. Jag är beroende av stora folkmängder... typ.
- Jag kollar på andra avenyn, även fast det suger.
- Jag älskar glass, speciellt B&J cookie dough
- Jag älskar att sjunga högt, när jag är ensam hemma.

Jag utmanar;
Nelli, Jenna, Viktoria, Erik, Sofija, Emelie och Maja.
Sådärja, kul om ni antar utmaningen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, har precis diskat i 45minuter? Finns det något tråkigare. Vi hörs sen, people.

för en lång, lång tid

Hej cookie doughs, hahaha. Kom inte på någe annat. Jag sitter kvar i sängen än, fast denna gången med Emma och en B&J cookie dough. Eh, mums? svar; ja! Haha, idag har jag och Emma fotat lite, mest bilder på mig. Så det kommer inte upp så många på bloggen. Men ändå, kul hade vi. Vad har ni gjort idag, mina cookie doughs? haha.

we'll walk in fields of gold


Foto; Jag (självutl.)

Hej på er. Jag sitter här i mammas stora säng med Julianna, lyssnar på Håkan och äter gårdagens chips, mumma! Vi har hunnit kollat på en film som heter 50first dates som var jättebra, kolla på den. Ätit frukost har vi gjort också.. Men snart ska Julianna kila iväg och då ska väll jag fixa lite här hemma och kolla på tv, chilla helt enkelt. Vad ska ni göra idag?

På tal om annat, blondinbella har ju börjat blogga igen. Inte för att jag är värsta fanet av henne, men jag avundas av hur smart hon verkar vara och framgångsrik, så jag brukar faktiskt titta in då och då. Brukar ni göra det? Tycker ni det är skönt att hon har börjat blogga igen?

i remember when

Hej kåmpisar. Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen idag, men jag har noll inspiration och kommer faktiskt inte på något att skriva.. Så kan det ju vara ibland, hoppas ni stod ut!
Idag har min dag vart som en helt vanlig söndag, typ. Mötte Emma vid b-vallen och kollade på bandy, sen blev det hemmåt och vänta på Julianna, hon ska sova här inatt. Kollat andra avenyn och ätit onyttigt har vi hunnit med, och färga håret... Vilket inte blev så lyckad, enligt mig i alla fall. Det är FÖR mörkt, typ svart. I don't like it, hoppas det blir ljusar snart!!! Menmen, bild kan ni få se senare :) Vad har ni gjort idag då, sweeties? Och hörni, jag svarar/godkänner era kommentarerna imorgon, jag har inte glömt bort er :)

Nu ska jag vara lite social med Julianna och sörja lite till över mitt hår. Vi hörs sen, med några bilder oså. Puss och kram.

im going to have fun tonight


Foto; google.. Finns det någon snyggare person?


Morgonstund har guld i mun - njaaa..  Ligger här med gårdagens smink, hungrig som satan och en katt mitt på magen. Haha, glömde tvätta bort sminket efter att Julianna hade gått igår, jag som alltid tänker på sånt? För att jag redan har sådålig hy, menmen. Javisst ja, måste tacka för alla beskrivningar om bloggkoll, nu fattar jag och har fått dit en liten ikon längst ner av mina inlägg, klicka där om ni vill hålla reda på mig :)

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, tror jag ska plugga lite engelska kanske. Men ikväll ska jag nog ut och träffa mina kära vänner like always :) Vad ska ni göra idag/kväll då? Men vet ni vad, nu kurrar magen ordentligt så ska ta och göra mig en redig frukost nu, vi hörs senare. Puss och kram :)

get your hands in the game

Hej sweeties. Kom precis hem och nu ligger jag i sängen med söta Fjun(min katt) bredvid mig :) Julianna åkte precis hem.. Filmen high school musical 3 var jättebra, rekomenderas verkligen :) hihi. Haft jättetrevlig kväll med mina tjejer. Jag har så lite inspiration nu och jag kommer verkligen inte på något att berätta om, så jag ska bara läsa några bloggar och sedan blir det läggdags för mig också. Jag svarar och godkänner era kommentarer imorgon, vi hörs då! Puss och kram.

where did you go? i missed you so


Foto; Jag

Hjälp mig, kära vänner! Hur funkar bloggkoll egentligen? Jag har full koll på hur man lägger till någon och så på sidan, men hur får man länken in på sin egen blogg? och hur kan man se sina prenumeranter? Kan inte någon söt person hjälpa mig fatta de? :D haha.

it feels so wrong, wrong, wrong


Sådär glad är jag för att jag är frisk :D

Hej på er. Hur är det med er idag då? :) Hoppas ni mår gräjt i alla fall. Nu snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag fixa mig lite. Sen kanske jag går och fotar lite, har så dåligt med bilder nu.. Behöver lite nytt.
Ikväll ska jag i alla fall ha kul. Frågade Emma om hon ville gå på bio och det ville hon, så vi ska gå och se high school musical 3, haha. Hope it's good. Sen blir det väll ner på stan en sväng för att se om det är någe roligt folk där. Jaja, vad ska ni hitta på idag/kväll då?

Nu ropar duschen på mig, vi hörs senare med förhoppningsvis lite roliga pics :) Puss och kram.

mamma mia, here we go again

Hejhallå. Abba var temat på veckans avsnitt av idol och jag tycker det var fel att Loulou åkte.. Sepideh har faktiskt bleknat i mina ögon tyvärr.. Elle vad tycker ni? Aja, min kväll blev inte som planerat alls, kan jag säga. Första skulle jag egentligen till Emma och kolla på idol där, men jag orkade inte gå till norr (läs: genom hela stan) så jag valde att stanna hemma istället. Thomas var snäll och skjussade mig fram och tillbaka från ICAnära där jag köpte B&J cookie dough och lite godis. Hade liksom laddat för en själv hemmakväll ensam hemma, så blev det ju inte riktigt. Fredrik hade lite fest här hemma och de tog över hela vardagsrummet, jag som hade tänkt sitta och mysa framför idol ju fick ändra plats och bombarderade min säng. Menmen, det var ganska skönt det också. De drog ju i alla fall efter ett tag och jag var ensam hemma. Det är ju verkligen otroligt skönt att bara ensam hemma men på kvällsnatten, njaaa. Man hittar ju alltid på att man hör massa ljud som man egentligen inte gör och så tror man att man ser en skugga som egentligen bara var flaggan utanför.. Ja, ni känner kanske igen er? Lite läskigt är det ju allt, hihi. Men jag tog mig igenom det och kollade på fredag hela veckan, hål i väggen och scrubs och sen kom äntligen mamma hem :) Nu kan jag sova gott... Förutom att jag har världens magknip. Inte bra.

Nejni, där fick ni veta mig kväll nästam exakt i detalj.. How intresting, typ? haha. Ska i alla fall lägga mig och läsa underbara PS. Jag älskar dig :) Och hörni, tack för era underbara kommentarer. Vi hörs imorgon bitti och imorgon blir det förhoppningsvis lite nya bilder och grejer :) Vi hörs då, puss och kram och godnatt, älsklingar.

i turn my head to the west


klänningarna kommer asos.
Vad tycker ni? Något blått till nyår kanske, är ju ett tag kvar men :)

i just trying find my way back home


Foto; Google

Hej igen. Ja, idag mår jag som sagt bättre. Gud vilken lättnad det är :D Dock har jag pyttelite huvudvärk med det går över snart hoppas jag. Vad ska man hitta på idag då? Ta det lungt ska jag göra i alla fall. Funderar på att gå till ICAnära och köpa en B&J cookie dough och sedan kolla på film, och ikväll idol då. HEJA LARS OCH SNYGGROBIN :D Får väll se om det är någon som har lust att göra mig sällskap, skulle inte skada alltså. Har vart ensamvarg i en vecka nu, inte kul.
Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, mest legat och degat här framför datorn. Eller just, kollade på två lama filmer, rekomenderar inte att kolla på dem om ni inte gillar lam handling då förstårs. Open wather och sideway tror jag de hette, en hajfilm och en tråkfilm - blä! Menmen, hade ju tråkigt så det roade mig för stunden.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sätta gummisnoddar i tandställningen. Ska till tandläkarn den 3/11, hoppas jag slipper de här jäkla gummisnoddarna i käften då! Vi hörs sen, puss och kram.

dead and gone


Den här gillar vi, värd att lyssna på.. I promise you.
Dead And Gone - TI Ft. Justin Timberlake [Paper Trail]

Med denna otroligt bra låten säger jag godmorgon :) Måste tyvärr rusa nu, måste fixa en sak. Men jag kan säga att jag mår bättre idag, inte sjuk! yäy. Vi hörs om någon halvtimme eller så igen, puss och kram.

around the supper time


He..gäsp.. Hej på er. Gasch, va trött jag är och förlåt för min dåliga uppdatering idag, hoppas det inte gjorde någonting men var tvunge och plugga, panikplugga! Hade skrivit allting på datorn och sen kommer Thomas och stänger av den och inte har jag sparat det heller ÅH NEJ! Men det ordnade sig, tur att jag hade det skrivet på papper innan. Var dock tvungen att fixa dit massa annat, men hey? Det löste sig ju. Så nu har jag skickat iväg mitt urdåliga arbete till söta Heni som ska skriva ut det och ge till Inger imor.. Okej, jag avslutar där, det här är ju inte alls intressant, haha.

Något som är mer intressant är att jag längtar tills på måndag, jaa-aa :D Då ska jag och Emma ha en halloween fotosession, ska bli gryyyyymt. Läskiga bilder ni kommer få se då alltså, spännande va?
Nej hörreni, ni. Ni ligger säkert redan och sover. Klockan är ju 00.15 och det är skolan imorgon, inte för mig dock. Jag ska bara svara på era kommentarer och sedan blir det sovtime för mig med, tänkte skriva bedtime, men ligger ju redan i sängen, haha.. Gud, det märks att jag är trött nu, har ju så torr humor.

Vi hörs imorgon, puss och godnatt.

que, que, que, que pasa


Foto; Jag - lite fulare bild, men hey? vad gör det.

Ni vet att jag finns på bloggkoll va? Ifall du lättare vill hålla reda på mig. Dock kan jag ingenting om det där så kan tyvärr inte länka eller vad det är man gör, men ni får la söka så ni kommer fram till min blogg om ni vill :) Puss och kram.

bubblyface


Foto; Jag (självutl.)

Hej på er. Åh, jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag som skulle plugga, men ni vet hur det brukar sluta va? Haha, man skiter i det för man har så mycket ursäkter hela tiden.."nej, men jag måste bara fixa det här först" "jag ska bara äta lunch innan" och man går ju faktiskt på det. Haha, illa ju! Jaja, vad hittar ni på för skoj då? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ha noll insprition(eller hur det stavas). Så jag avslutar här :)

Vi hörs senare med ett förhoppningsvis roligare inlägg, hehe. Puss och kram.

i'll be fine, for sure


Foto; Jag

I remember when we used to walk together, used to talk together, go to the park together. In all kinds of weather we would share this common pleasure with most of human kinds. It was a kind of treasure One that I was surely glad to find, but I got one right here and I'm okay, I'm okay, and you're okay, and we're okay. I'm alright. Everything else is allright sometimes.


cause its aint my time


Foto; Jag

Godmorgon snyggon. Jag och Lillen(se bilden ovan) vaknade precis :) Det är så mysigt när man vaknar upp och så ser man att man har skaffat sig en kompis under natten. Oftast ligger han bredvid mig, nästan på min kudde eller på min rygg, eftersom jag oftast ligger på mage och sover. Så nu vet ni det också, intressant huh? Haha.
Idag mår jag ungefär som igår, fast mitt onda i huvudet har gått till illamående. Det gillar vi inte. Får väll ligga och sova bort den halva dagen som vanligt, haha. Nej, jag måste faktiskt dra tummen ur och plugga idag. Vi har ett SOarbete som skulle ha vart inlämnat i onsdag men mina kära klasskamrater har väll lirkat sig ut det så nu ska det vara inlämnat imorgon fredag. Bra det, hehe :) Nu ska jag bara ligga och snooza lite, mina ögon orkar knappt vara öppna, det är alltid så för mig på morgonen.. Är det så för er? :)

Bloggar senare såklart, vi hörs då. Puss och kram skumbanan.

PS. jag älskar dig!


Foto; Jag

Nu ska jag lägga mig och läsa denna underbara bok. Har ni sett filmen? om inte, kolla på den! Den kommer säkert att verka lite långdragen men den kommer igång, jag lovar. Den är verkligen hur härlig och sorglig som helst. Rekomenderar den stark, boken också för den delen. Men nu ska jag snart släcka ner datorn. Vi hörs imorgon och åter igen... Tack för era gulliga kommentarer, ni gör min dag :) Puss och godnatt.

see, i don't know


Foto; Jag

I do not answer the call if I do not know who is calling.
I guess the whole point of it all is that we never know really.

you are the one, i promise


Foton; Jag (självutl.)

Hej på er. Nu ligger jag i min säng. Det är halv åtta hos mig på tv, men nu är det paus så passar på att blogga :) Sen är det bonde söker fru och sedan oskyldigt dömd. Ser det ut som att bli en tvkväll? Ohja. Vad ska ni hitta på ikväll?
Oj, shit.. Nu böjar det. Puss och kram.

varför måste vi såra varandra?


Foto; Jag (självutl.)
Hej på er... Eller nej, jag orkar inte! Här får ni en till bild, what do you think about it? :) Tell me.





Foto; google
Ingen har väll missat att prisonbreak börjat igen? Jag tror varenda bloggare har bloggat om det.. Förstår det dock, han är ju så snygg!!! haha. Men jag har aldrig sett ett avsnitt tror jag. Är det bra, är det något man ska börja kolla på? Tell me.

im still a rockstar, i got my rockmoves


Foto; Jag

If it's a broken part, replace it. If it's a broken arm then brace it. If it's a broken heart then face it

play the gitar


Foto; Jag (mina ben)


Hej bloggen. Gud vilken chock jag fick när jag gick till skolan för att hämta skolbäcker. Jag trodde jag mådde bra och att jag kanske till och med skulle kunna gå till skolan redan imorgon, men icke! Haha, shiet. Näsan började rinna, mitt huvud sprängdes kändes det som och jag var helt yr. Så det blir ingen skola denna vecka, sen är det ju lov nästa vecka också. Två veckor utan skola, lyx.. Eller? Jaja, jag har lagt in en hel del bilder idag och redigerat. Så nu kommer det väll komma in en hel del nya bilder, bra va?

Ska gå och ta något att äta nu.. Om det går vill säga, har inte ätit något idag. Inte igår heller, förutom godis. Inte bra detta.
Men vi hörs senare. Puss och kram.



Juste, ni har väll inte missat att gina tricot har öppnat sin webshop nu? shoppa loss, mina vänner :)

you belongs to me


Foto; okänd
Elin och jag - bestfriend

Börjar denna dagen med att säga godmorgon, då :) GODMORGON! Allt bra? Med mig är det mycket bättre, kan nog gå till skolan imorgon. Men snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ta på mig något VARMT, så jag inte fryser ihjäl när jag går till skolan och hämtar spanskaboken och lite annat. Vad ska ni hitta på idag? Puss och kram.

oooh, let's twist again


Foto; Emma
Julianna och jag på bilden.

Godnatt, älskade vänner :) Vi hörs imorgon, puss och kram.

ge mig arsenik, bababa

Hej på er. Riktigt trög dag idag, inte ätit någonting och bara sovit. Sjukt jobbigt i alla fall.
Nu ska jag roa mig med att svara på era söta kommentarer och sedan ska jag se vilka det är som har uppdaterat sin bilddagbok. Mamma är på invigning av coop just nu, så hon skulle köpa hem en fet godispåse och grejer så man kan göra chai latte till mig, mums! Jag har världens bästa mamma.

Lyssnar på Håkan Hellström nu också, Emma hette de på msn så blev sugen och satte på några låtar av honom :) Han är bäst! Inte lika bäst som Jason, han toppar ingen. Min Jason är bäst. :D haha. Det svider lite att man inte ska och kolla på Håkan den första november i norrköping, hade ju vart grymt kul.. Men that's life.

Jag vet att jag vart urkass på bloggandet idag, hoppas ni står ut. Blir väll bättring sen när jag är frisk.
Nej, era kommentarer väntar på att bli svarade, skriver ett godnatt inlägg sen. Puss och kram.

hoppas inombords, att jag hittar dig med tiden

Hej på er. Ligger i sängen.. Som vanligt :) Har precis kollat på "ryktet går..." med Jennifer Anniston som skådespelar. Ganska bra film faktiskt, och nu håller jag på att kolla på "djävulen bär prada", men var tvungen att ta en bloggpause ;D Plus att mitt huvud höll på att sprängas så var tvungen att röra på mig lite.
Men vad gör ni då? Är i skolan antar jag. Hoppas ni har det bra i alla fall. Eller ja, bättre än mig i alla fall, det är inte så svårt att toppa, haha.

Har lite skrivkramp, så kan inte komma på vad jag ska skriva. Men det händer ju ibland. Så nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs sen. Puss och kram.

almost everyday

Godmorgon bloggen. Inte mår jag bättre idag, inte. Nu nyser jag också 24/7(hela tiden betyder de) Så hemma från skolan är jag idag också. Dock måste jag dit och hämta några grejer, t.ex. Spanskaboken. Har prov på torsdag och måste träna lite. Men det handlar om perfekt particip och futurum så jag kan det nog ganska bra ändå.
Men annars då.. Igår kom det en kompis till Thomas och lämnde en stor IKEAkartongpåse FULL med filmer. Gaaalet nice, nu har jag och göra idag i alla fall, haha. Det är verkligen hur många filmer som helst i olika genrer :)

Idag måste jag plugga lite också, har ett arbete om ett u-land och ett i-land som ska vara klart imorgon, kommer nog gå grääjt :) Nu ska jag sätta på någon film med Jenifer Aniston(stavar hon så?) och då kommer jag säkert somna, men det är bara bra. Då slipper jag känna den fruktansvärda huvudvärken jag har nu.

Men vi hörs senare of course :) Puss och kram, ha en jättebra dag.


take the cute one out of here

Det här får bli sista inlägget för dagen :) Men vi hörs imorgon igen!
Vill bara tacka för alla kommentarer jag fått idag, haha så grymt kul och man blir verkligen pepp. Plus att jag vann hos en tjej som heter Julie så jag blev länkad och fick värsta responsen där, grymt kul verkligen. Såhär hade hon skrivit om mig "Tjejen är en grym fotograf, tar även riktigt snygga bilder på sig själv. Verkligen både läs- och sevärd :)" sen va min header med och min motivation, kul vare i alla fall.

Nu ska jag svara på kommentarer och sedan blir det nattinatti för datorn, själv ska jag ta en kopp varm oboy och sätta mig framför tvn.. Kommer säkert att somna, haha. Vi hörs imorgon och då är jag förhoppningsvis en friskare Sarah :)
Puss och kram och godnatt :) <3


Foto; Jag
Såhär mysigt med ljus är det just nu i vardagsrummet, mysigt värre!
Puss, vi hörs imorgon.

im happy, happy, happy

Tjena.
Nu är jag tillbaka till sängen, mycket må jag säga. Fick ett roligt samtal av pappa förut, skitkul verkligen :D
Jag lyssnar som vanligt på Jason nu och kollar igenom mina bilder jag har tagit. Kul att ni gillade bilden i några inlägg innan, den med träden och de. Tack för alla fina comments on that one.
Nu funderar jag på vad jag kan hitta på, kanske ladda hem någon film? Kom gärna med något bra filmtips eller något :)

Aheyy, nu ska jag fortsätta knarka halstabletter och sedan bosätta mig i några bloggares liv.. Gaybloggarn Amir till exempel :) Love his blog.
Vi hörs lite senare, sockertoppar. Puss och kram.


Foto; jag (med digitalkamera 5mgpx)
Sommar skulle ju inte vara fyskam nu, men helst vill ja ha snö! Ge mig snö och julafton så mår jag gräääjt! :)

im feeling hot, hot, hot

Ja, jag kan ju beskriva mig på något annat än sätt än rubriken - HET! jag är så jäkla varm just nu. Det kanske inte var det bästa med den dära powernapen men ack så skönt det var. Dock drömde jag att jag blev förföljd och precis innan de skulle mörda mig så vaknade jag.. tur va?
Nu ska jag bara svara på era kommentarer och sedan ska jag pallara mig upp ur sängen. Det luktar lasagne och det ända jag har ätit idag är en macka.. IMORSE! Så jag är hungrig som ett djur, som jag alltid säger :)

Men annars då? Har ni haft en bra dag utan feber och halsont? Hoppas sååå i alla fall :)
Nu är det maten som ropar istället för huvuvärkstabletten så måste springa ;) hahah! Puss och kram, vi hörs senare.


foto; webbcamen
Sarah ankarstrand

im all by myself tonight

Hej på er.
Ligger i sängen och jag tror jag har kollat igenom hela svt:s hemsida nu. Har kollat på andra avenyn, svensson svensson, amigo, hasses brorsas låtsassyrras kompis(tror jag de heter) och nöjesfredag. Japp, man kan säga att jag har tråkigt. Men inte nu längre, för nu lyssnar jag på min älskling(jason).
Ont i huvudet som ett gnu har jag också, shit.. Det bara dunkar och min hals är inte bättre, det är illa alltså.
Ska i alla fall ta mig en liten powernap snart och se om jag kan sova bort huvudvärken, gör fruktansvärt ont alltså. Sen ska jag nog plugga lite, man får väll passa på nu när man väl är hemma.

Aja, huvudvärkstabletten ropar "saaaarah, saaarah kom och svälj mig" så vi hörs sen :) Puss och kram och "godnatt".


Foto; webbcamen
Jag och min buse Lillen :)

let's start over again, babygirl



Hej och godmorgon. Som ni ser ska jag vara hemma idag, annars skulle jag vara påväg till skolan just nu faktiskt.
Men jag har sjukligt ont i hals, mage och huvud. Så det är bäst att stanna hemma. Jag tror att jag kan ha halsfluss, för det kan man väll ha om man får vita prickar i halsen? Jag har en jäääättestor. Mamma får ta något sånt där test på mig så får vi se.
Nu kom Lillen upp till mig och mysa, min katt alltså. Så jag ska sätta på svensson, svensson och mysa lite med honom nu.. plus knarka hastabletter!!!!

Vi hörs lite senare idag, då. Puss och kram.

i'm sorry, i couldn't help it

Hej igen :) Nu är jag äntligen klar med recensionen, dock har jag inte suttit hela tiden med den utan jag sitter ju vid tvn så har haft en del pauser vid den, det är ju parlamentet nu ;) Men iväg skickad till Torgny är den i alla fall.
Imorgon funderar jag på att vara hemma i alla fall, mår jättedåligt nu. Har ont i huvudet också, inte skönt kan jag säga. Det bara kom sådär, snuvningen, halsontet och huvudvärken. Magont hade jag igår också, fast inte lika ont som jag har idag, måste ju vara någon taskig förkylning eller något. Får hoppas att den inte är långvarig i alla fall.
Men nu ska jag lägga mig med historian så att jag kan den ifall jag skulle kunna gå till skolan imorgon. Sen blir det att kolla på andra avenyn :) avsnitten kom ju ut idag på svt.s, så det ska jag roa mig med ikväll.

Men hörni, gud vilket dåligt inlägg det blev så jag avslutar det nu.
Vi hörs imorgonbitti, får se om jag är sjuk eller går till skolan. Puss och godnatt, då.


sarah ankarstrand

when i grow up, i want to be rich

Hej bloggen.
sitter vid vardagsrummet just nu och skriver bokrecensionen. Med varm choklad, insvept i en filt och näsdukar bredvid mig. Snuvan bara kom från ingenstans. Säg inte att jag håller på att bli sjuk. Ont i magen, halsen och snuvig? Låter det som att jag håller på att bli sjuk? Svar; ja!
Äsch, får hoppas jag mår bättre imorgon bara :) Vill ju inte vara borta från skolan ju.

Menmen, hur är det med er då? Haft en bra dag? Min har vart bra, men riktigt seg. Bara setat här och pluggat, bloggat och kollat bilddagboken (jag heter saraankarstrand på bilddagboken) och sen, ja inte så mycket mer. Men rätt skönt har det nog vart endå, att bara sitta ;)

Nejni, nu måste jag fortsätta med recensionen så att den blir klar någon gång. Jag skriver när den är klar, puss och kram.


Foto; Jag

i said no, you wanna take it slow

Hello my dear.
Har ni det bra i höstsolen? :) Dock är det ruskigt kallt, men det är skönt. Jag vill egentligen ha en meter hög snö och massa kyla så man får ligga inne i soffan insvept i en filt med en chai latte och kolla på någon bra film, mysigt va?

Jaja, kul att ni gillade bilden i inlägget innan. Jag som tyckte den såg så alldaglig ut, eller något :) Menmen, idag har jag inte gjort så mycket och kommer heller inte göra så mycket mer än att plugga. Jag struntade i att följa med till kusinen utan jag stannade hemma och började skriva på recensionen. Det är riktigt svårt att formulera i ord, jag tänker på ett annat sätt än vad jag skriver och vet inte hur jag ska kunna förmedla(säger man så?) känslan liksom. Men, det kommer nog bli bra, hoppas jag.

Nu hade jag tänkt gå och ta på mig min hoodie, göra varm choklad och sedan skriva klart recensionen, då. Jag har så fruktansvärt ont i magen, men det brukar gå över om jag får något varmt i den, därför varm choklad :) Gott.
Keep have a nice day, vi hörs sen. Puss och kram.


ungefär sådär känner jag för att plugga just nu, tråååkigt.

it's a lovely day


Foto; Jag

it must have been love

Gör så här:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Okej? :P inte börjat..
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Ja, men ska du inte med och äta då?
3. Vilket sms blev du mest berörd av?
- Men puss på dig <3
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- bBrölloppsbilden
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- Pussi :D
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Haha, ah okej :)
7. Vad vill du höra mest av allt?

- Haha, men kom hit :D
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
- du kan få en puss om du vill :D
9. Din romantiska replik?
- Dem, eller ah ibland
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Men jag dör snart!

im still in love with who i wish you were

Hej bloggen. Eller god eftermiddag kanske man ska säga :)
Nu är jag tillbaka i min sköna säng, nyduschad och fräsch och rummet ser mycket bättre ut när det inte ligger kläder lite här och var (läs: överallt) så det är skönt :)

Jag ligger och äter chips, dricker cola, lyssnar på musik och läser bloggar.. Mhmmmm, underbart :)
När jag kollat runt på endel bloggar ser jag att det är många som bloggar om att Katrin, ni vet hon som har hand om eftersnacket på idol har fått sparken.. Helt okej för min del att hon har fått det. Att säga att någon är "lite väl bögig" som hon sa till Jesper eller att Loulou bara för "tjockisröster" tycker jag inte är okej. Plus att hon är riktigt jobbig, i alla fall framför tvn.. Vet ju inte hur tjejen är privat. Aja, min favoriter i idol är i alla fall båda robinarna (haha), alice och Lars :). Men nog pratat om idol, nu ska jag fortsätta läsa bloggar.

Cya later aligator, in a while crockodile.. Haha, puss och kram.


sarah ankarstrand

om du lämnade mig nu

Hej igen :)
Ska strax plocka upp alla mina kläder som ligger på golvet i mitt rum och slänga i tvätten. Det är stora högar med kläder på golvet, haha. Sen när mamma kommer hem ska hon städa mitt rum.. Gud vad bortskämd jag är när det gäller sånt.
Kanske hittar USBsladden då, så att jag kan lägga in lite bilder :)
När jag plockat undan alla kläder så ska jag nog gå ner till badrummet och bubbla lite.. I våran bubbelpool eller vad man kallar det då. Så skönt, så kan jag pyssla om mina naglar också, dem har blivit långa så nu ska jag fila till dem och sedan måla på något fint nagellack.. Tycker sånt är så tråkigt, men det behövs verkligen. Mina naglar ser ut som skit.
Jaja, ska dra mig ur min sköna säng nu.. Det är så varmt och skönt här, skulle mer än gärna ligga kvar här än att plocka kläder ur rummet. Menmen, måste ju ;) Vi hörs om några timmar igen, ha en fin lördag :) Puss och kram.

jag skulle prova mina läppar mot andras

Hej bloggen :) Vaknade upp med ångest idag för jag trodde att det var söndag och skola imorgon, haha! så det kan vara.

Ligger i sängen just nu. Har legat och läst i några timmar nu.. Så har endast ett par sidor kvar i boken och en recension ska vara skickad till min lärare senast 23.59 imorgon. Det kommer att bli riktigt svårt att skriva recension av boken flugornas herre, det är så konstig. Menmen, det kommer nog ordna sig annars blir det väll en till kompletering... Äsch, nu ska jag inte tänka så :) Eller ja, fick ju i alla fall bra kritik på grammatik uppsatsen jag gjorde, så nu är jag med i matchen igen, det stod blandannat så ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vill färga håret, så får se om det finns någon snäll själ som vill hålla mig sällskap. Jag färgar oftast mitt hår helt själv, men det är kul med sällskap.
Nu ska jag kolla vidare på dobidoo, haha. Cya, puss och kram.

kindly unspoken

Tjena!
Sitter i vardagsrummet och typ dör av godissug! vill ha nu, nu, nu.. Oj, låter som att jag är beroende? Nee-ej då :)
Jusste, spelade ju upp för min lärare idag också, GICK HUR BRA SOM HELST! Jag tänkte bara att jag satt själv och spelade och sjöng i ett rum så gick det galant! VG+ blev det. Hur nöjd som helst. Nu ska vi börja med en ny uppgift och det är att vara ett band.. Jag tror jag lirar gura ;) Sweet home chicago(vet inte hur de stavas) heter låten vi ska spela. :) Blir säkert skitkul

Men annars så, jag mår väll inte riktigt lika bra som alla andra dagar idag. Helt hängig, men det kan man ju vara ibland.
Ska i alla fall träffa Emma och maybe someone else later :) Då ska jag köpa godis i mängder, haha!

Menmen, ska sitta lyssna vidare på kindly unspoken nu.
Later, puss och kram.

i can be left here

Hello you! .. Åhnej, den meningen gjorde mig sugen på cola, fan va illa.
Men nu är jag här igen.. framför datorn alltså. Skola har det ju vart som vanligt idag, hel soft dag. På hemkunskapen gjorde jag pizza till mig och Emma, den blev ju riktigt god alltså.. Jag är duktig så att säga, haha.
Jag sitter och lyssnar på knocking on heavens door nu, jag är helt sjukt nervös för imorgon, inte för jag vet varför. Ska ju bara sjunga framför en person, det är ju liksom inte hela svenska befolkningen.. Men ändå, helt sjukt nervös.. Det kommer gå bra, men det kommer bli jätteläskigt! Wish me luck, sweethearts.

Nu ska jag inte sitta och babbla på om onödigt. Och juste, skrev ju att jag skulle bomba er med nya bilder. Men dum som jag är har jag tappat bort USBsladden så jag kan inte lägga in bilderna, illa? Eh, ja. Kommer i alla fall in några nya fräscha pics så fort jag hittat sladden, hang on my friends!

Nu ska jag ta fram guran och lira lite, yeees. Måste ju vara lite säker imorgon i alla fall, vi hörs senare.
Puss och kram.

would you try to understand?


Har ingenting vettig att säga, så jag låter bli! Vill inte ha massa onödiga inlägg så att säga.
Men sitter och sjunger på one tree hill låtar, äter kakor och är jättesugen på kladdkaka, tjockisvarning på mig.. Men hey? det är ju gott.

Vi hörs imorgon istället, så ska jag bomba er med bilder.
Puss och kram.

du vill va som oss

Tjena bloggen!
Kom hem från skolan för ett tag sen.. Ett långt tag sen. Har precis ätit, pasta carbonara eller vad det heter och nu sitter jag och läser bloggar, chattar på msn och kollar bilddagboken :) Vill du in på min bilddagbok? sök efter saraankarstrand och fråga mig här på bloggen om du vill ha gästlösen!

Sa ju att jag skulle ut och fota, men jag vet inte! Det är ganska kallt och jag är ja, lat.. ILLA! Men så kan det vara.
Får väll sitta här och loda hela kvällen och plugga lite som vanligt, such a life! haha.
Jusste, kan fota dagens outfit. Det var ett tag sen, jag ska gå och göra det nu.

Back in a minute, kiss and hug.

lika a lolipop

Hejhej godmorgon!
Sitter i tvrummet och äter frukost, vaniljyoughurt och müsli.. mums! Ska snart gå in i garderoben och se vad som finns att ha på sig idag :) Blir nog min svart kofta och någon tunika eller något, vi får helt enkelt se.
Dagen har inte så mycket att komma med än skola, sen vet jag faktiskt inte. Kanske hem och plugga? haha.
Jag kanske tar med kameran ut och går så att ni får se några nya bilder, skulle ju iförsig vara rätt nice.. Ja, så får det nog bli! kankske.. haha, men nu måste jag kila! Håller på att frysa ihjäl, sitter i bara linnet.

Vi hörs efter skolan, cupcakes.
Puss och kram.

i've seen you act, i know all the fact

Hej på er. Kom precis hem från skolan... ungefär. Sitter och lyssnar på musik och skulle klicka mig in på blondinbellas blogg, men så ser jag att hon har tagit en "bloggpaus". Jag vet inte, men jag tycker det är rättdåligt egentligen, visst ska hon väll ta tag i sitt liv och inte låta bloggen påverka skolan osv, men ändå? Bloggen är ju hennes jobb kan man ju säga, så lite tråkigt var det allt att läsa det där.

Menmen, Nu ska jag i alla fall plugga svenskagrammatik. Ska ha en inläming imorgon +att jag ska sitta i en samtalsgrupp med några och snacka grammtik.. Jag är mycket bättre på pratet så därför gör jag både samtalsgrupp och inläming :) Kanske kan göra så att jag får ett VG i slutbetyg iår också.. hoppas på det.

Nu ska jag nog ta något att äta, om det går vill säga. Det enda jag har ätit idag är en knäckemacka utan smör eller pålägg, typ såhäääääär lite kebabpanna i skolan och eh ja, det är det jag har ätit idag! Och jag är inte ens hungrig, känns som att jag är typ skitmätt och har ätit hundra mackor eller något, men icke!
Hahaha, ganska kul och intressant att veta va? Jaja, vi hörs sen. Puss och kram.




Fan va lamt det har blivit med bilder kom jag på, men hang on... Eller något, det kommer :)

and so what? im having more fun

Godmorgon. Vaknade precis, så sitter i sängen just nu. Det är ju kallt som attan alltså, inte nådigt!
Menmen, idag väntar skolan. Usch va tråkigt.. Sen är det bara hem och plugga, plugga, plugga. Precis som alla andra dagar har sett ut den här terminen, så sjukt jobbigt alltså. Jag vill ha höstlov nu, en vecka utan plugg och andra skolständigheter, fyfan så skönt.

Men nu ska jag gå in i garderoben och se vad jag ska ha på mig idag, något mysigt! För det är kallt ute.. Kör osminkat och en bulle på huvudet idag ockå, skönt!
Vi hörs efter skolan, mina vänner. Puss och kram.

wish you were here

Hejhej!
Idag har dagen sett ut såhär; Frukost, film, middag, film!
Vi kollade på en till film efter vi hade ätit pizza, en thriller. Inte sånhär overklig skräckfilm, utan den här var verklig och riktigt läskig. Jag skojar inte när hjärtat slog i trehundra per sekund, haha!

Jaja, efter filmen pluggade jag litegrann, inte mycket alls.. Eftersom jag typ var klar med allt. Nu ska jag bara börja på svenskagrammatik kompleteringen, så blir det nog ganska nice den här vecken ändå, som jag trodde jag inte skulle klara.
Menmen, just nu sitter jag och kollar på nyårsklänningar.. Jag ska vara snyggast den kvällen ;) hahaha. Så lika bra att börja leta nu ;) Lyssnar på jason mraz också, vilket gör det lite roligare :) hihi.

Nu ska jag fortsätta kolla efter klänningar, jag är ute efter en med en stor, snygg urringning på ryggen. Så galet snyggt!
Juste, andra avenyn ikväll vid 20.00. Missa inte, mina vänner. Puss och kram!


Foto; Jag! Men gud så sugen jag blev nu.. mums!

Höll på att glömma, jag har ju ändrat design och header nu. Den andra kändes så sommrig(somrig?) så jag gjorde något annat :) Blev ganska nöjd i alla fall, eller vad tycker du?
ser du inte den nya designen tryck på f5 knappen! :)

jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig

Hej bloggen.
Jag sitter i soffan nu och kollar på någon film som Fredrik har hyrt. Jag, mamma och Fredrik har ätit god frukost framför filmen.. Det är typ någon komedi. Men jaja, idag ska jag plugga bara tror jag, behövs! Jag kommer aldrig klara av dem här veckorna innan lovet känns det som.. Men det visar väll sig, antar jag.

Skulle bara säga hej, ska kolla vidare på filmen nu! Puss och kram.

im so happy for you

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och hungrig
Är det nåt du absolut inte äter: japp, massor 
Kläder just nu: leggins, linne ohc hoodie
Musik just nu: ingenting, har tvn på
Vad sa du senast: Men jag vet ju inte det!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Bra fråga!
Hur många kuddar sover du med: fyra små, ibland två stora
Favoritväder: Inte för varmt, inte för kallt. Soligt och vindstilla. När det är sovdags får det gärna regna och storma!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En speciell person, mat(?), kniv 
Spelar du nåt instrument: Typ pyttelite gitarr
Morgon- eller nattmänniska: båda!
Sparare eller slösare: Ibland slösa, ibland spara.
Vem är viktigast för dig: Min familj, vännerna och mina djur
Bästa film: sex and the city och the notebook
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej, de har jag inte. Tråkigt!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: I ett förhållande? Ja!
Hur många barn har du/vill du ha: Ett, kanske två. Högst två i alla fall, med jämna mellanrum
Bio eller promenad: En härlig promenad till och från bion, kanske? ;)
Snarkar du? ah, ibland faktiskt.. tragiskt nog
Rädd för insekter? Ja
Äckligaste insekten: Fästingar, spindlar.. ALLA!
Bästa bok? Äcklig! så himla bra
Vad vill du jobba som? fotograf
Pizza eller hamburgare? Pizza tror jag.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Helst städat, men har det aldrig tyvärr
Gungar du på stolen? haha, ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej jag tror faktiskt inte det.
Hur många syskon har du? Ett riktigt och fyra låtsas :)
Vad är du mest rädd för? mycket
Är du rädd för blod? det beror på hur mycket det är
Saltar du på maten? nej, inte nödvändigtsvis
Gillar du att sjunga? om jag gör
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? ska gå media.. love photos
Anser du att du är stark? ohja
Brukar du sola? Ibland
Vad gör du om du får hicka? Inget. Håller andan ibland.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej
Kaffe, te eller inget? inget

i can be your hero, baby


Ni kommer ihåg att jag lovade er några bilder från "fotosessionen" med Emma och Julianna, de kommer.
Men såhär såg ju under en del av den i alla fall, scaaary ;)


Tja.. Eller godmorgon kanske jag ska säga! Haha, jag vaknade nyss!!! Klockan är tre, illa.
Igår hade jag i alla fall skitkul med min flickor, somnade vid fem som är orsaken till att jag gått upp nu. Men så kan det vara alltså.
Idag ska jag inte göra ett skit, ursäkta ordvalet. Men jag är så himla trött! Kanske hinner lite plugga litegrann om det skulle vara så att jag orkar.. Dock tveksamt ;D haha!

Men nu ska jag gå och äta frukost.. Hungrig som ett djur, som jag alltid säger! haha.
Juste, Grattis bror idag också :) 19år!

Puss och kram.

it feels so wrong, that it must be right


i'm so paid


Foto; Jag

Tjabbatjenahallå, vem säger så? tjabba... osv, haha!
Vad görs då? vad jag gör syns på bilden, ligger i soffan med datorn och min hoodie och en big halsduk :D Kollar på tv också, Will and Grace. Det är kuuul, går på fyran.
Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från skolan typ tjugo över två, då chillade jag lite och sedan vid tio i tre kanske så drog jag tillbaka till skolan, skulle till Jampe och ha gymnasieprat! Gick bra och tog cirka 7min kanske.. Fort gick det.

Men nu är pausen slut, ska fortsätta kolla. Vi hörs sen yyyyyyah! Puss och kram skumbanan.

i just want to hold you close

                                                                               
  It will only get better

Hej bloggen, Har ni det bra? Jag ligger i soffan och lyssnar på musik. Har på mig min hoodie ni vet och en fet halsduk. Det är så mysigt. I love it. Har en chokladboll bredvid mig också, mamma bakade lite förut :) Bröd och chokladbollar, vilken tur att mammor finns alltså, haha ;)

Idag var det skola, ja. Lämnade ju in beroendeinlämningen.. Den blev fem sidor plus en halv, helt okej tror jag! Får se om lärarna tycker att innehållet också är helt okej, hehe. Men det visar sig alltså.
Idag hade jag egentligen stor lust att gå ut och fota med min lilla (läs; stora) kamera.. Men det var ingen som ville haka på, så det får bli en annan gång :) Hoppas bara det blir fler fina höstdagar bara! Solen har scktekt ett par dagar nu ;)

Imorgon är det matteprov, så ska väll plugga lite matte och käka kebab sen! Muuuums.
Men nu ska jag hämta batterisladden till datorn och sedan läsa lite bloggar, och efter det tvtittande! trevligt. Ha en skön kväll, puss och kram.


Julianna och jag i stockholm
bring me back

jag bara väntar på att bli hämtad

Tja! Ligger i soffan och bara myser. Pluggar för den delen också, det går bra :) För det är kul. Alltså, det är inte kul att plugga, men nu tycker jag om ämnet.. Vilket gör att det blir roligare i alla fall, och det är ju bra. Det är beroenden jag pluggar med :) Ska lämna en inlämning imorgon, ganska stor är den. Många ämnen som är inblandade dels.
Menmen, tänkte bara att jag skulle säga hej :) Så, hej på er.


red lipstick


Tillbaka till pluggandet nu, puss och kram.

men bara när du inte hör, vågar jag säga så

Tjenamors! Haha.
Läget är lugnt eller? Här är det i alla fall det, förutom stressen att jag måste plugga, men kände för att blogga lite innan.
Menmen, ligger i alla fall i sängen med musik och min mysiga nya hoodie. Hur skönt som helst. Mätt är jag också, smälle i mig två rostmackor.. som inte var rostade, hah! Och blåbärssoppa, mumsigt!
Nu ska jag plugga, hela eftermiddagen, hella kvällen.. Hela natten? Kanske det kanske. Det visar sig. Nu måste jag i alla fall börja, får fjäska lite för mamma och be henne åka och köpa plugg godis till mig, skulle ju inte vara fel alltså.

Have a nice day, boys and girls.
Kiss and hug.. Eller något.


Foto; Jag
Min chai latte och blåbärs paj ifrån wayne's i stockholm, skulle ju egentligen inte sitta fel det heller, haha!

jag skulle ge dig allting du pekar på

Tjena hej hallå! Vart de inte så de sjöng på lilla melodifestivalen? Eller? Det kanske bara var jag som kollade på det.. Ja, så var det nog, haha!
Ligger i min säng med en stor oversizad hoodie (NY!) och bara myser, mina fötter värker efter allt springade vi haft idag när vi kollat igenom alla affärer i stockholm.. typ ;) Blev rätt mycket jag fick med mig hem, you can see it tomorrow if you want :) OCH JAG FICK MIN EFTERLÄNGTADE CHAI LATTE! :D haha, har provat nästan varenda dryck i katrineholm, men icke har jag hittat chai latten, men den fick jag i stockholm allt!

Okej, det blev en strulig text.. Såg det när jag läste igenom, men skitsamma! Jag är så galet trött att jag skulle kunna somna typ.. varsomhelst? Så nu ska jag sätta på något avsnitt av andra avenyn och sedan blir det att sova eller om jag råkar piggna till så blir det plugg :) Japp, så äre.

Vi hörs imorgon, puss och godnatt.

genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag

Hej bloggen :) Nu hittade jag en lucka att blogga lite på.
Igår åkte jag som sagt till min pappa i norrköping, vi firade min födelsedag lite kan man säga. Eller jag fick present och vi åt mat! Vet ni vad jag fick? EN LAPTOP!!!! :D Den sitter jag och bloggar på nu, det är så mycket skönare att blogga på en laptop... Man kan ju ligga i sängen, haha!

Menmen, om cirka en och en halv timme kommer det lite släkt och firar min födelsedag också, det blev ju så struligt på min födelsedag, så allting händer i efterhand.. Men vad gör det? Aja, jag kommer inte kunna stanna i mer än 45minuter i alla fall, för då får Fredrik eller någon skjussa mig till tågstationen, måste möta upp Julianna och köpa tågbiljetter :) Tåget går 12.17 om jag inte misstar mig. Kommer bli en grym dag i alla fall.. hoppas jag, haha! Nej jag vet att det kommer det :)


Menmen, nu sitter jag i sängen och lyssnar på Elinor - no one. En grym tjej som sjunger alltså, lyssna :D
Kom precis ut ur duschen också, så måste ta på mig och fixa mig lite. Undra vad jag kommer få av släkten.. pengar kanske? hoppas det.
Nu ska jag skynda mig lite, vi hörs ikväll... vid niotiden i think? Annars imorgon, puss och kram. 


Ha en underbar söndag, mina vänner.

no one, no one, no one.

Hej bloggen. Inte mycket uppdatering kommer skes i helgen. Imorgon kommer jag ta tåget till Norrköping och jag ska umgås med pappa +familj och vi ska även fira min födelsedag, dock tre veckor försent.. Men hey? vad gör det.
Så jag vet inte om det blir så mycket uppdatering imorgon, kanske någon enstaka.. Det visar sig, så att säga.

Och sen på söndag tar jag och Julianna tåget till stockholm, åh vad jag längtar :D Shopping heeeela dagen lång. Och jag bara älskar stockholm, det bor en storstadsmänniska inom mig tror jag. Jag liksom gillar stressen, allt folk och ja, stämningen av stor staden helt enkelt :D
Men för att komma tillbaka till ämnet, inte mycket uppdatering blir på söndagen heller. Så kom tillbaka på söndagkväll eller måndag så får du se allt jag köpt :)


Foto; Emma
jag och min bästa vän <3

Nu idag har det inte hänt så mycket. Tog en promenad i regnet ner till stan och mötte upp Julianna, vi gick till hembagarns och fikade på äppelpaj och hallonkyss (hallonkyssen smakade endast kaffe och inte alls hallon).
Sen gick vi och köpte några klubbor var som vi gick och smaskade på samtidigt som vi gick en promenad runt i lilla katrineholm. Vi sex drog jag hemmåt och då blev det dator och tvsittande, med ostbågar och cocacola. Mys. Kollade på idol också, det var bra att Jenny åkte ut tyckte jag ;) Blev nästan lite skraj att Johan (heter han så?) skulle åka ut. Men det gjorde han ju inte som tur var :) Nu sitter jag här och funderar på att lägga mig i sängen och typ råläsa min bok, ska ha en recension inlämnad till min om någon vecka och jag fattar ingenting av boken alltså, flugornas herre. Så heter den, låter den kul? Svar; nej!

Men nu ska jag dra mig. Vi hörs på söndagkväll om det inte kommer något inlägg imorgon eller söndag! Puss och kram, ha det så bra.

the way i should


Hej, skulle bara säga hej! Har inte gjort så mycket idag, bara chillat framför tv och dator :) Ätit hemma gjorda hamburgare och bara gått runt i mjukiskläder! Nu ska jag sätta på fyran, idol börjar om några minuter :) Ha en bra kväll, puss och kram.

if you help me, i will help you


Jag och Emma <3

Hej bloggen! Sitter och lyssnar på kent - utan dina andetag just nu! Så himla bra. Emma har fått mig börja gilla kent lite granna sådär ;D haha! Annars då, kom precis hem från skolan. Hade i prov i NO, kändes som att det gick bra men bara för det gick det säkert sämst. Det är så det brukar vara, men det visar sig. På hemkunskapen bakade jag bullar med Kim, dem blev lite mer lyckade än mammas igår i alla fall, haha!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på alltså, typ plugga beroenden.. Vi har inlämning på det nästa tisdag. Sen blir det väll bara chill, kanske tar en powerwalk (haha) sen med mamma om hon har lust! Menmen, ha en bra fortsatt dag så hörs vi tonight, puss och kram.

you ain't griding til you die


foto; Jag

Haha, passande bild va? Min lilla älskling.
Nu ska jag lägga mig och plugga lite på engelska glosorna och sedan blir det soooova. Puss och godnatt, vi hörs imorgon.

såren läker, bit för bit.


Bullarna blev misslyckade förut, haha! Mamma glömde bort att hon hade bullar i ungen (nej, inte gravid;)) så dem bränndes vid, lyckad! Men en bulle tryckte jag ner mig. Okej, en halv! Menmen, har typ gjort klart hemkunskaps uppgiften nu! Ska bara kolla lite på engelskan och no:n, sen är jag klar! För att jag kan kolla mera på det imorgon på elevnsval, gud vad skönt det är med dem tiderna! Man hinner så mycket. Menmen, nu ska jag plugga en liten stund till och sedan ska jag väll bara chilla framför tvn, ska nog duscha också! Så slipper jag gå upp tidigare imorgon för att göra de :) Haha, slöa Sarah.... Okej, det blev en strulig text! Uppdaterar med en bild som godnatt sen. Puss och kram.

RSS 2.0