you have taken my life


Foto; Jag
Haha, visst ser hon ut som ett lejon, eller tiger typ? ;D

Kom precis hem från skolan, rätt soft dag och svenska provet gick ju jättebra (läs: jättedåligt).
Menmen, så kan det vara. Nu ska jag ladda hem senaste avsnitten av gossip girl och one tree hill och sedan blir det chill hela dagen, kanske lite plugg också då! Annars tror jag inte det händer så mycket mer, vi hörs senare ikväll! Puss och kram.

my life, my life, my life


Sarah Ankarstrand

mama put my guns in the ground


Jag och Emma - da geeks! (foto; jag)


Foto; Jag

Jag uppdaterar med två bilder sålänge. Kommer text sen, men nu ska jag plugga grammatik och matte! Puss och kram.

now she hasn't slept in week


En nyvaken och fin Sarah med en bulle på huvudet, yaaaah! så man kan se ut

Hallå bloggen. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vakna och sedan gått ner till stan med Heni för presentköp och lunch! För ikväll ska jag och Heni kila till Emma och ha födelsedags filmkväll för Emma och Julianna :) Kommer ta med mig kameran så får se om det kommer in lite bilder imorgon eller så. Just nu sitter jag här och lyssnar på en gammal favorit låt "Frank - Daddy's little girl" Den är bra, men orkar inte länka, sorry sweethearts. Har precis kollat klart på två bra filmer, "Forgetting Sarah Marschall" och "How to deal". Inte riktigt kollat klart på den sista med den verkar bra i alla fall. Efter jag skrivit klart detta inlägget så ska jag sätta kamerabatteriet på laddning och sedan är det dusch som gäller, gud va skönt det låter! Aja, ni vet vad jag ska göra ikväll nu i alla fall, umgås med mina bästa! Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer få. Puss och kram.

i guess you will call me da king


Haha, satt och kolla igenom bloggen och insåg hur många bilder jag hade på mig själv, egosarah. Nejmen, det är ju faktiskt min blogg och då får det vara så tycker jag! Har ju vart hemma ett tag eftersom att vi slutade så tidigt idag, vilket var hur skönt som helst alltså. Gick jättebra på musiken idag också, kan lira gura till hela låten nu! Dock är den ju väldigt lätt, men jag är ju ganska duktig som lär mig från ingenting till hela låten på en timma.. Det måste ni ju erkänna ;) haha.
Aja, nu sitter jag här med myskläder och en toffs mitt på huvudet. Ska bara mysa ikväll, film maraton med godis och dricka. Hur nice som helst. Får bli en lite mer roande dag imorgon istället :) Emma, Julianna och Linda ska ha lite kalas för dem har fyllt år! Ha en nice dag/kväll så hörs vi lite senare.. Ehm, ah :D Det gör vi! Puss och kram.

you can have whatever you like


Foto; Jag
Mmmmh, vad sugen man blir! Det var dem här cupcakesen som jag gjorde till mitt födelsedagsfirande. Erkänn att du bli sugen? ;)

Idag har vi bara en jättekort och skön dag i skolan. Vi har musik;
musik - vi jobbar med en låt som vi ska sjunga och spela gitarr till enskilt. Jag har Avril Lavigne - Knocking on heavens door
Bild -  man typ sover, haha! Nejmen, den är soft och vi har soft lärare.
Skoljogg - springa, springa, springa.

Japp, sen slutar vi. Skönt va? Nu ska jag kleta på mascara och sedan ta på mig min mysiga halsduk! I luv it.
Emma eller någon får fota dagens outfit sen om jag inte gör det själv. Puss och kram.

come on and save me




Där är den nya halsduken, visst ser den mysig ut? Och vet ni vad? Det är den. Köpte den ifrån åhléns för mitt presentkort på 150kr som jag fick av Julianna och Emma :) Hur bra som helst. Kommer sitta fint i vinter med ett par stora mysiga vantar och en maffig mössa. Och såklart en fet dunjacka. Ååååh, vad jag längtar tills det är vinter och kallt och man verkligen behöver ta på sig :D:D:D!

right here, right now


Var ju som sagt ute och gick förut, men blev inga bra bilder tror jag. Eller ska kolla och redigera lite sen. Men nu ska jag fortsätta kolla på idol och sedan blir det lite mera plugg :) Puss och godnatt.

Haha, är jag snygg i mittbena? ;)

viva la vida


Hej hallå! Kom hem från skolan för en liten stund sedan, ganska skönt att vara tillbaka efter tre dagars sjukdom och fyra dagars ledighet :) Men gud va hungrig jag var när jag kom hem, man äter ju så lite i skolan eller i alla fall när det är potatisbullar, urk. Men annars då? Hur mår ni? Jag mår jättebra, ska snart ta på gympaskorna och ta en promenad i det härliga vädret. Tar nog med mig kameran idag, var ju ute igår med och såg hur fint solen la sig på järdet(kan inte stavningen) Menmen, annars består nog dagen mest av plugg och chill, imorgon med! Juste, idag fick jag en ny tid till syon också, den 8okt så :) nej, nu börjar det bli oinressant. Vi hörs senare ikväll, kanske lägger in några fina bilder om det blir så, puss och kram.

you're crazy, i'm not


Foto; Jag

Jag har vart så dålig med uppdateringen i bloggen ett tag! Fick kind of dåligt samvete så här kommer en bild ni kan sitta och glo på om ni vill.. Kan ni se spindelnätet? :)

right back at ya


foto; självutlösarn

Japp, riktigt utmattad! Som ni ser på bilden kanske, hehe. Har pluggat hela dagen, men det har vart rätt skönt ändå.
Missade min tandläkartid imorse, så fick fixa en ny som var 14.20 och dem tog bort en sak på tandställningen och sen fick jag nya gummisnoddar och sedan var det finito. Har tid igen om någon månad. Åh, jag som vill ta bort min tandställning nu! Den är bara i vägen.
Nu ska jag gå och sätta mig i köket och plugga igen, det doftar pannkakor också. Mamma är i farten igen, haha!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram.

you're a song, written by the hands of god


Hallå! usel uppdatering i know. Men jag har sprungit runt och fixat hela dagen. Ska ha lite födelsedagsfirande för mig idag med några av mina bruds :) Kommer in bilder sen och lite text, så håll utkik! Puss på er.

i feel like i'm knocking on heavens door

Kolla, kolla, kolla!!!!!
Finns ingen snäll själv där ute som har lust att köpa mig ett par nya plagg?  (a) haha.

   

   

                                 
Kläderna kommer ifrån asos och skorna ifrån H&M
Vilken tur att jag ska åka och shoppa om en vecka! wehey

for you to understand

 
                             FÖRE                                                             EFTER

Färgade håret på mig själv idag också :) vet inte riktigt vad jag tycker alltså, ser ganska oranget ut! Men får se om jag färgar tillbaka till helbrunt eller om jag låter det vara, kanske vänjer mig! Nu ska jag sova, puss och godnatt.

it's so over now


foto; jag


foto; Julianna
Båda bilderna är dock redigerade av mig, men visst ser dem lite deppiga ut? Såhär fint deppig :)

baby, it's you

Godmorgon. Hur står det till? Med mig är jättemycket bättre, inte lika ont i huvudet och halsen längre. Men dock inte så frisk att jag kände att jag kunde gå till skolan än, men får se hur jag mår senare. Kanske kan träffa lite folk för det har jag inte gjort på tre dagar och jag känner verkligen hur skönt det skulle vara att prata av sig, haha. Jag kom i alla fall precis ut ur duschen och nu sitter jag och lyssnar på den här låten, mycket bra!

Nu ska jag ta på mig och sedan sätta på ett avsnitt av gossip girl. Ha det bra så länge, puss och kram.

här får ni se en bild jag tagit;

Om ni kollar på kategorin "bilder" så ser ni en bild då det också är dem här blommorna. Ja det är samma blommor fast olika årstider, sommar och höst! vilken tycker du är finast?

sugar, ah honey honey

 
(klicka för större bild)

Hola guapas, på bilden ser ni min kiwi som jag smackade i mig förut, gud så gott det är!
Idag har det inte hänt mycket, mest kollat på gossip girl och sovit eftersom att jag är sjuk! Men jag mår sjukt (haha) mycket bättre nu, får se hur det blir med skolan imorn alltså. Om jag har orken liksom.
Om tio minuter börjar idol, wehey. Så det ska jag sitta och glo på i en timma sen blir det gossip girl igen om jag inte somna framför tvn vill säga, är helt trött nu. Men det visar sig alltså. Nu måste jag kilaaa, puss och kram.



Juste, skulle vara kul att ha några bilder från brölloppet. Så om det är någon av mina fina släktingar som har det får ni gärna skicka dem till min mejl :) saraankarstrand@hot...

hey baby, look at me go




Jag gillar dem här, gör inte du? :D
Båda två är fotade av mig

something is wrong


Ja godmorgon bloggen! Detta började jag dagen med för att se om jag mådde en aning bättre men icke. Jag har så sjukligt ont i halsen och mitt huvud måste vara lika stort som globen känns det som. Jag hatar förkyldningar.. Det är många som är sjuka nu.
Menmen, nu ska jag försöka pressa ner en risifrutti i min onda hals och kolla på gossip girl, mysigt!
Ha en jättebra dag, puss och kram.

pictures of my life

Tjena bloggen! Jag vet att det är blir gaanska så mycket bilder nu och gaaanska så lite text, hoppas ni står ut!
Här är två bilder jag tänkte ni kunde få se. Två amatör bilder på en blomma och två träd, jag tänkte liksom inte när jag tog dem utan tog de bara så att ni kunde se ungefär hur bilderna blir.. Här är ett smakprov så att säga;




Ja, här ser ni ju! Dock är ju inte kvalitén den bästa eftersom jag minskade bilderna lite, men på ett ungefär. Gud va bilder ni kommer få här i bloggen ;D Den vita "ramen" på bilderna har jag satt dit själv, kommer nog köra på det.. Så att det blir mina bilder liksom, sen kommer en liten logga sitta på't också, blir nog skitnice!

Idag har jag vart sjuk hela dagen, men mådde en aning bättre på eftermiddagen, men nu har jag feber.. Ser inte ut som att det blir någon skola för mig imorgon utan jag får stanna hemma och kolla på gossip girl precis som idag. Mamma köpte ju hem massäck (matsäck) till mig som var till imorgon men den kan jag äta imorgon hemma istället då, mohaha.
Nej, nu ska jag sätta på ännu ett avsnitt av gossip girl, det är så bra! Puss och godnatt.

godnight everyone


Jag har gått och blivit ännu mer sjuk under dagen.. kul? nej.
Men nu ska jag sova och sen får vi se hur jag mår imorgon, tror nog att jag stannar hemma för att jag ska kunna vara med på lagdagen som är på torsdag.. Men å andra sidan så har jag ju tid hos syon imorgon, hoppas det går att ändra!
Godnatt

HAPPY BIRTHDAYGIRL!

IDAG FYLLER JAG ÅR, grattis på mig :)
blir inget uppdaterat i bloggen idag, vi hörs imorgon!
puss och kram skumbanan

busted in the hood

Hej :)
Idag har vart en bra dag! Jag älskar fredagar, man har liksom en hel helg framför sig plus att vi bara har roliga lektioner på fredagar! Vi började med musik, det är så sjukt kul nu alltså :) Man ska välja en låt och så ska man sjunga och spela gitarr eller piano till den, jag har valt pink - dear mr president som jag ska spela gitarr och sjunga till! ska bli skapligt kul alltså :) Sen hade vi bild som var kul som vanligt, sedan engelska då.. I slutet av dagen hade vi idrott som var på backavallen, vi skulle göra komptest(?) tror det hette så, man skulle i alla fall springa tolv minuter i streck på banan och se hur långt vi kom. Sedan ska vi göra om detta i april igen och då får vi se om vi har bättrat oss lite :)

När jag kom hem duschade jag och sedan fixade jag mig lite. Jag och Fredrik ska till norrköping snart :)
Imorgon kommer jag inte vara social i bloggen kan jag ju säga. Min dag börjar tidigt och slutar sent så att säga.
på morgonen så ska jag Jenna och Angelica till frisör oså och dem ska fixa oss till brölloppet :) ska bli så kul! haha. Sen vid två någongång? så ska vi till fotografen och fotas, wihey :) Och sedan är det alltså dags för brölloppet :) Kommer ha sjukligt kul imorgon i alla fall :) Sen på söndag är det ju min födelsedag, hihi..

Nej, nu ska jag packa vidare och leta smycken :) puss och kram så hörs vi på min födelsedag!


med kepsen på sne och trasiga jeans

Hej bloggen.
Jag vet att jag inte uppdaterat på några dagar, men har helt enkelt haft skrivkramp.. eller något.
Har inte gjort mycket alltså, mamma är ju på Malta så jag och min bror är ensamma hemma, eller båda har kompisar eller nån som sover här varje dag. Vi har mest pluggat och kollat på tv dock.
Disken är som ett stort berg i köket, får väll ge mig på det idag eftersom Fredrik tog det förra. Menmen, så är det!
Idag har jag vart i skolan till tjugo över tre, skapligt va trött och tjurig jag har vart idag, haha. Men efter skolan så steg humöret upp och jag gick ner till stan med Emma och Julianna, vi åt glass och sedan prövade vi skor och skinnjackor. JAG VILL ÅKA OCH SHOPPA NU!
Förövrigt händer det inte mycket annat idag, har inga läxor tills imorn vilket är sjukt skönt! Elin ska komma till mig och sova här, hon får allt hjälpa mig med disken ;)

Imorgon kommer jag och Fredrik åka upp till Norrköping med pappa och på lördag så är det pappas och angelicas dag :) dem gifter sig.
Och på söndag är det min dag, jag fyller femton :) Intressant va? ;) haha

Nejni, nu ska jag fixa lite annat. Ha det bra så länge, puss och kram.

förlåt för alla gånger som jag sårat dig


foto; jag


när de puttar oss över kanten

Hej bloggen.
Klockan är 23.00 alldels strax och jag ska snart gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon :)
Idag var det skola som vanligt och det har verkligen regnat hela dagen, jag skojar inte. I alla fall efter skolan så följde Heni med mig ner till stan för jag skulle göra lite ärenden, sen gick vi hem till Heni och pluggade matte samtidigt som vi, eller ja, jag åt naturgodis ;D Det är så gott! Vi gjorde inte mycket sen alltså, så jag gick hem med en tung matkasse i handen och min väska i andra, i regnrusket.. Men hem kom jag. Ja, kom hem vid fem, sex kanske och sen dess har jag inte gjort någonting, råkade somna till vid nio men vaknade av att Robin och Fredrik kom hem, men hade ingen nyckel och det var låst, så ja.. Jag vaknade med världens ryck för jag hade precis drömt om att jag blev förföljd, så lite läskigt var det allt ;) haha! Intressant va?
Nej, nu ska jag borsta gaddarna och sedan blir det sängen, puss och kram.


sex dagar kvar

do you think time would pass me by?

Hallå bloggen.
Vad händer då? Jag sitter och målar naglarn och sjunger, och ja.. Skriver detta inlägget.
Nu är min mamma och Thomas på Malta, fyfan.. Det vill jag också, vill ha värme mer än allt annat just nu! sitter och fryser som en jag vet inte vad, men jag har världens skönaste kofta på mig. :) Hur mysig som helst. Även fast jag vill ha sommar, sol och värme så längtar jag sjukt mycket tills den första snön nuddar marken, gud så mysigt :)
Förövrigt händer det inte mycket idag, jag har ätit nudlar och kollat film. Mean girls och materia girls, hihi. Det som händer senare är väll att laga mat till mig och bror om han kommer hem, sen ska jag plugga lite också. Finns inte mycket annat att göra eftersom att vi inte har några roliga kanaler på tv, vi håller på och byter till viasat tror jag. Så man har massa filmkanaler och grejer.. Men det har inte kommit än, så det ända vi har är 1,2,4 och 6 typ. KUL! nej.

Nu ska jag fortsätta måla naglarna i den fulaste färgen jag sett på länge, haha! typ brun, guld och röd i samma färg. Menmen, puss och kram.


sju dagar kvar

don't hate me beacause you ain't me

Tja!
Hade riktigt mysigt igår med Emma :) Vi gick till stadsparken och käkade pizza och sedan cyklade vi hem till mig, kollade på tjenare kungen oså åt godis :) Lite senare gick vi ner till stan för att köpa dricka och då träffade vi på lite skönt folk :) Men sen gick vi i alla fall hem igen och då satt vi mest vid datorn och greja. Nu på morgonen har vi ätit frukost och kollat på white chicks, dock drog Emma för ett tag sen så jag satte på one tree hill, första avsnittet på sesong(säsong?) 6 :) SKITBRA! haha.

Ja, kollade precis klart på det och nu sitter jag och sjunger på thousand miles, haha.
Mamma är i full gång att stryka kläder, hon och Thomas åker ju till Malta imorgon och är borta en vecka. Så jag få ta hand om huset själv, skapligt skönt ;D haha.
På tal om ingenting så är det bara sju dagar kvar tills far gifter sig :) Och det är bara åtta dagar tills min födelsedag, hur nice som helst :)

Nu ska jag titta på just my luck, egentligen skulle jag ut och gå.. Men det spöregnar.
puss och kram.


you wanna talk about mama's?

Hej på er.
Idag har vart en hemsk dag, jag skojar inte! Eller den var bra till en början, vi hade musik och bild. Fasiken va kul det va :) Men sen kom det som förstörde min dag. Ni vet ju hur mycket myggor det är ute nu? Eller i alla fall i Katrineholm, har aldrig vart med om så mycket mygg.. Men i alla fall, klassen åkte ut till skogen med buss för orientering(?) på gympalektionen, en blöt skog, massa mygg och lite regn.. Låter det roande? Herregud vad jobbigt det var! Och endel gick med kortärmat och shorts, undra hur mycket myggbett dem fick.. Jag har i alla fall ett tretio tal på benen och fötterna.

För att komma ifrån klagandet lite så när jag kom hem städade jag mitt rum, dammsög och allt.. Jag kan faktiskt vara duktig ibland ;) Men för mödan fick jag en stor godispåse av mamma, haha! Senare ska jag träffa Emma och vi ska ha en myskväll, med massa onyttigheter. Först ska vi ut och äta på stadsparken och sen hem till mig och kolla film.. Bland annat white chicks som jag sett fyra dagar i rad nu ;) haha. (rubriken är från white chicks)
Menmen, ha en trevlig kväll oavsett om ni ska vara hemma och chilla eller ute och parta! haha, puss och kram.

En till bild;

På bilden; (med början längst bort) Julianna, Jag och Emma
Fotograf; Emma, fast självutlösarn då
Redigering; En liten redigering av mig

i wanna be the one


På bilden; Jag (Sarah Ankarstrand)
Fotograf; Emma Janelund
Redigering; Jag (Sarah Ankarstrand)

it hurts so badly

Hello! Här sitter jag, med en fruktansvärd värk i både rygg och mage. Men annars då? Mår ni bra? haha.
Idag har det inte hänt mycket alltså. Jag kom hem, hade ooont, satte på en film, somna och nu sitter jag här. Intressant va? Aja, skulle bara skriva hej. Kommer in en eller två bilder ikväll, håll utkik.


säg hej till den snygga t-shirten, HEJ! från asos

a drop in the ocean

Hej bloggen.
Är allt bra med er? Jag mår i alla fall skitbra, förutom att jag är trött som jag vet inte vad. Haha, har ni tänkt på att jag alltid skriver "jag mår i alla fall bra, förutom..." ;)
I alla fall, igår var det en ruskigt seg dag. Helt onödig, skolan var hur tråkig som helst och det var inte bättre att jag var ensam hemma tills på kvällen heller, usch! Men i alla fall, kom hem från skolan satte på PD2 (prinsessans dagbok2) och chillade lite, sen satte jag igång att göra pannkakor, skapligt vad goda dem blev ;D Jag är king på det, haha. Satt i alla fall senare och kollade på tjenare kungen samtidigt som jag smaskade på pannkakor.
Idag ska jag, Julianna och Emma fota igen :) Men här kommer en bild från i måndags;


På bilden; mina ben (Sarah Ankarstrand)
Fotograf; Emma Janelund
Redigering; Jag (Sarah Ankarstrand)


Nehepp, nu ska jag sätta igång och ta på mig, sen blir det frukost framför tvn som gäller. Kan chilla hela morgonen orkar inte sminka mig idag. Ha en jättebra dag, puss och kram.

som en tickande bomb

Hej bloggen.
Jag har precis kommit ur sängen, ska hoppa in i duschen snart :) skönt!
Idag är det skola som gäller, när jag kommer hem ska jag plugga och sedan ska jag ta en joggingtur. Om det inte kommer upp annat, men tror det blir som planerat.. Orkar inte mycket annat idag, känner jag.
Det blir en slapp outfit idag också, mjukisbyxoooor! haha, men jag tar kort på den och lägger in den senare :)
Igår var jag med Julianna och Emma på eftermiddagen, vi bakade kladdkaka och sedan gick vi ut och tog kort.. Ni ska få se lite sen, men här kommer ett smakprov;


På bilden; Jag (Sarah Ankarstrand)
Fotograf; Emma Janelund
Redigering; Jag (Sarah Ankarstrand)

RSS 2.0