hjärta i sanden


Hola! Kom hem från skolan för ett tag sen, är så jäkla trött. Så har bara ätit lite framför tvn och nu sitter jag här och lyssnar på musik, kollar facebook - beroende som man är, bloggar och checkar bilddagboken. Haha. Ska väl fortsätta med det ett tag antar jag. Vet inte riktigt vad som händer idag, softa bara tror jag :D Vad ska ni göra? Puss!

drick-yoggi



Godmorgon! Jag blev precis klar med både hår och sminkning, så nu sitter jag här framför datorn och dricker en drick-yoggi. Heeeelt okej. Idag är det måndag igen och det innebär skola, en ny skolvecka. Kommer nog gå jäkligt fort och om två måndagar till så kommer jag sitta här och vara ett helt år äldre, den fjortonde september är det my sweet sixteen! :D

last days shopping





Åkte ju till Norrköping igår, med Julianna. Utbudet var riktigt dåligt måste jag säga, så en tröja, ett linne och en body fick bara hänga med mig hem. Funkar ju ändå! :)

före och efter


Före!


Oj, va mörk första bilden var. Men ja - efter

Haha, hur kan man bo i den där röran tänker ni? Sanningen är att jag knappt är i mitt rum, bara när jag ska sova eller när jag byter om, därav alla kläder på golvet. Men nu är det rent och snyggt, det tog mig två timmar och några snygga dans-moves. Haha! :D

storstädning

Öland

tjenna! Nu blev det ett sånt där uppehåll igen, inte meningen men jag ska försöka bättra mig. Hehe.
Helgen min har vart braaaa. I fredags gick jag ut och träffade mina vänner och vi softade hos en kompis hela kvällen. På lördagen, igår alltså, så åkte jag och Julianna till norrköping. Dels för att shoppa och dels för att komma bort från stan, så shopping, mat och lite fika satt fint! :) På kvällen åkte vi till Sandra där det var lite snyggt folk, vi käkade pizza och sjöng singstar. Hade riktigt kul.

Och idag då, idag är det söndag och jag vaknade i princip nyss. Hade tänkt äta lite frukost och sen blir det nog en storstädning av rummet. Och av garderoben! Allt ligger i sängen eller ja - på golvet... Inte nice. Men med lite bra musik till det så ska nog det också funka. Vi hörs sen, puss.

godmorgon


Har sovmorgon idag... Eller den kunde inte jag ta del av så mycket, vaknade ju klockan halv åtta och jag börjar tio. Men det är rätt nice att softa och ta det lugnt på morgonen också. Idag är det fredag, äntligen! Tur att veckorna går så fort när det är skola, haha. Vet inte riktigt vad som händer, men det blir att träffa mina vänner i alla fall. Nu ska jag käka frulle... Och juste, idag åker Felix till Mallorca. Kommer sakna dig buddy, ha det jättebra <3

one tree hill


Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sen, har hunnit äta lite men jag är så trött att jag har ont i huvudet nu så jag ska sätta på ett eller två avsnitt av one tree hill... Har ju kollat klart på gossip girl ;) Hörs senare, puss!

in da schuuuuul

Hola! Hann inte blogga imorse, tröck på snooz-knappen ett x antal gånger för mycket, haha. Just nu sitter jag i alla fall i skolan, vi har datorkunskap och det finns tydligen ingen hemkatalog i min dator så jag fick roa mig själv sa han. Blogga, tänkte jag då såklart ;) Nu ska jag spela spel eller något. Vi hörs efter skolan, puss och kram.

the fray - you found me


Hej på er! Var så jäkla trött idag när jag kom hem från skolan klockan fyra, så jag stände in mig i mörket på rummet och har kollat på gossip girl några timmar. Det kändes verkligen som att det var vinter - mörkt, kallt och mysigt. Men så var det ju inte, nu när jag kommit ut ur rummet ser jag att det solsken och fint. Hihi. Men det är nästan så man börjar längta lite, i alla fall till hösten... Alla mysiga kläder! Och att man får ta på sig jackan! Och skorna!

highway man


skolan





Hej! Inte hört av mig på ett tag, men jag lever.. Det gör jag. Här är lite bilder från skolan, typ de vi gör.. Sitter vid datan och softar mest. Det är nice!

natt


Where were you when everything was falling apart? all my days were spent by the telephone, it never rang and all I needed was a call, it never came. Losing you, the only one who's ever known who I am, who I'm not and who I wanna be... in the end everyone ends up alone.


gossip girl


God kväll! Redan nu har ögonen börjat bli lite tunga och munnen öppnas gång på gång för den där gäspen som kommer.. Skolan tar på en alltså, haha. Nu ska jag i alla fall kolla på ett eller två avsnitt av gossip girl och sedan blir det natti natti. Fredag imorgon och jag har sovmorgon, bra start på helgen! Party i morgon också, de gillas. Vi hörs imorgon, godnatt!

the fray-bubbla

Öland

Jag har hamnat i en The Fray-bubbla och jag klagar inte direkt. Här kommer några av min favoriter, listen and enjoy;
Where the story ends, Happiness, Never say never, You found me, She is, Enough for now, Over my head, Look after you.

Nu har ni lite att lyssna på medans jag ska gå och äta varma mackor som mamma gjort. Mums! Idag har jag förövrigt bara vart i skolan och sen en sväng på stan för att köpa en kalender... Nehepp, magen kurrar. Vi ses!

tre bilder


Hejhej! Haha, jag har ingenaning om vad jag ska skriva... bloggtorka? Javisst! Vi hörs i morgon istället, puss och kram

brådis


Godmorgon! Hinner inte blogga så mycket nu, fick lite brådis. Men det är skola som gäller idag igen, och sen ska jag förmodligen färga håret på både min själv och emma. Vi får se hur det blir! Hörs när vi hörs. Puss och kram.

the fray - syndicate




r

big picture


Hej på er! Det märks att jag har börjat skolan, dem gamla rutinerna har redan börjat - man kommer hem, sätter på datorn, gör en macka och sedan sätter man sig och bloggar. Haha, men det är härligt. Och likaså min nya klass, den var härlig. Massa flickor och tre pojkar, vi fotade lite porträtt och filmade idag och nog var det fnittrigt allt, haha. Awesome!
Jaja, idag är jag så trött så ska nog bara sitta och slöglo vid tvn och datorn. Ska hälsa min bror välkommen hem efter en veckas semester på ayia napa. Inge avundsjuk.

skola

Foto; Jag

Godmorgon. Första skoldagen idag då, träffa nya klassen och allting. Haha, tre killar har vi i vår klass såg jag. Men det blir nog bra, några kända ansikten kommer jag ju i samma klass som. Nu ska jag äta frukost och sen kladda lite mascara på ögonfransarna sen blir det skuuuuula. Vi hörs i eftermiddag. Puss och kram.

puss


Tråkig söndag och jag har ingenting alls vettigt att säga. Vi hörs imorgon bitti - skola it is! Puss och kram

trött tjej



Godmorgon eller något. Hade en riktigt grym sista kväll med gänget igår, eller sista och sista.. Sista på sommarlovet i alla fall. Nu börjar vi alla olika skolor och vi kommer inte alls ses lika mycket, tråkigt så inåt! Kommer sakna mina bästa. I alla fall - jag, Emma och Åke kom hem till mig vid fem i morse ungefär och då blev det slagg på en gång och vi sov till två. Men när dem taggat hem gick jag och småglodde lite på tv och somnade till igen, skönt. Ska nog göra samma sak nu, en dusch först kanske..

Imorgon är det skola! I vanliga fall skulle jag ha ångest och inte tycka de va kul alls, men nu känns det helt okej. Det är nice!

sand


Hallå! Hela morgonen har jag suttit och kollat på tv med mamma, lite paj på det också. Har precis kommit ur duschen och jag ska snart ta sällskap med mamma till affären och köpa lite grejer, sen blir det hem till Emma. Ikväll ska vi till vår homie Felix där det även kommer vara lite annat gött folk. Nice! Hörs inatt.

I'm home


I'm home! Efter fem dagar på öland med allt från maneter i badtrosorna och på tok för många frukt och mandel chokladkakor till regniga dagar med sol och soliga dagar med regn. Skulle det ha vart högsäsong och oslagbart väder skulle jag kunna säga att resan var perfekt på alla sätt och vis.. Eller det kan man säga att den var, var ju där med världens grymmaste sällskap - Emma + familj.

Eftersom det regnade så mycket hann vi ju inte fota de som vi egentligen ville, men ett par bilder på oss och lite till från stranden kommer ni få se här i bloggen. Förutom att fota så låg vi mest och chillade i förtältet på vår dubbelmadrass, badade i poolen, badade på bödacamping, käkade glass på något ställe med glassar som på smultronstället, solade lite, kickade boll och spelade kort, samt fia med knuff. Jag hade kul i alla fall! Tack för att jag fick hänga på, Emma! :)

öland


Imorgon drar jag och bruttan på bilden till öland och kommer ha fem grymma dagar! Jag kommer hem med en massa ny inspiration och en massa fina bilder. Vi ses!

stekhett


Hej på er! Ute är det underart väder, solen skiner och det är stekhett.. Ändå ligger jag i sängen, jag har blivit så seg! Men, jag har som tur är vänner som sätter lite fart på mig. Vi ska snart dra ner till stranden och bada samt sola - kanske kan få tillbaka brännan jag hade för några veckor sen, skulle vara toknice. Senare ikväll blir det en tripp till affären för att köpa massa gottis, vi ska på utebio. Mysigt!

örongodis


fjärde augusti


Tja! Fjärde augusti och min bästa vän Sandras födelsedag, grattis gumman. Jag ska hoppa in i duschen ett tag sen ska jag börja fixa mig lite, ska till födelsedagsbarnet ikväll där det bjuds på mat och fint sällskap. Det gillar vi! Förövrigt har jag haft ett par underbara dagar med mina vänner, då jag inte uppdaterat så mycket. Men jag njuter av fulla drag, den sista tiden vi har kvar av sommarlovet. Nehepp - duschen var det, ja. Vi ses!

jump


Hej på er. Gårkvällen spenderades för mesta dels hemma hos mig med Elin, Emma och Sandra. Men mot tio-elva tiden drog vi ner till stan och träffade lite folk. Inte mycket att hurra för hände men jag fick ju spendera kvällen med mina vänner! :) Emma sov hos mig, men hon har precis gått hem. Vi ska till aspen ikväll och umgås med lite folk, får se om jag orkar hänga med dock. Hehe. Nu ska jag kolla lite på tv innan jag börjar fixa mig, trött som ett djur. Puss!

todays look



Längesen jag slängde upp en sån här, va? Tröja med ryggurringning: Asos Jeansshorts: Gina Tricot Bälte: Second hand

katrineholmsveckan


Första augusti är här och tog med sig det fina vädret som dem lovade. härligt! Idag har jag umgåtts med Alexander och Felix, ätit lite glass och chillat i en park. En lång och ja - ganska onödig promenad hann vi med också. Jag har invigit mina nya jeansshorts idag och idag inviger vi även första dagen på katrineholmsveckan. YES! Äntligen lite fart i staden.

RSS 2.0