but i can't let go

Hej snyggon. Vart i full gång hela dagen... nästan. Mötte upp Elin för att ta tåget till norrköping på morgonen och klockan tre, fyra någongång var vi klara med allt shoppande. Fick med mig en hel del hem, ni kanske får en liten tjuvkik imorgon när jag kommer hem till katrineholm igen. Annars gör vi inte så mycket nu, vi har tagit det lugnt framför tvn och ätit lite godis. Snart kommer pappa hem med pizzorna. Haha, japp... Pizza igen! Inte bra, inte bra. Sen blir det nog melodifestivalen, det var ju några från norrköping som skulle vara med. Ska ni också kolla på melodifestivalen ikväll?


someone like you, somebody



Hello! Hemmagjord pizza, cola och piggelin plus ett roligt let's dance avsnitt fick förgylla min fredagskväll. Just nu sitter jag skräddare i min säng och halvläser bloggar samtidigt som jag halvsover. Jag lyckas då med allt, eller vad säger ni? Imorgon ska jag till norrköping med min bästa vän. Vi ska shoppa och ha allmänt kul bara, sen sover vi över hos min pappa. Helnice! Dock hörs vi inte förrän imorgon kväll då, men det står vi väll ut med va? Så länge finns bloglovin och den här låten. Tjiiiiing!

give me a S, U, M, M, E and R!!!





Lite sommarnostalgi. Allt från sommar 2006 till sommar 2008. Lite sommar 2009 nu kanske? Jatack.

three months and i am still breathing


Hej på er! Jag vet inte hur många piggeliner jag slickat i mig idag. Man blir ju beroende efter första touchen. Och påtal om touch, idag kommer jag börja använda min nya mobil, en LG touchscreen. Mycket nice! Jag som levt på min walkman i gammlaste modellen behövde verkligen en uppgradering. Annars då, jag har hittat den vita kajal pennan igen! Så nu blir det rådjursögon-stilen på mig ett tag. Och så har jag sjungit med Kelly Clarkson. Inte mycket mera faktiskt. Imorgon blir det norrköping och shopping för hela slanten. Puss!


somewhere we can be alone


Mary fucking Kate och den här låten. Med andra ord; godmorgon på er!

it's never really over


Hej dudes. Är det inte underbart att det är ljust ute, fast klockan är över fem? Våren kanske är påväg trots allt, snön verkar smälta bort också. Men inte klagar jag, inte. Annars då? Jag kollar runt på massor med bloggar och jag kan faktiskt konstatera att devote's bloggar är de med mest inspiration och personligheter. Kanske dags att flytta över? Eller vad säger ni? Hugs!


walking down the street


Godmorgon! Brukar ju vara tredje gången gillt, men jag måste säga fjärde gången gillt denna morgon. Inatt kunde jag sova! Minimal sömn på tre dygn... Så inte så konstigt att jag var trött kanske, eller har jag äntligen vant mig vid min nya dörr? Who knows. Idag är det i alla fall torsdag, vilket innebär så mycket som fredag imorgon. Surprise, surprise. Haha. Men det ska bli skönt och så ska jag ju shoppa, awesome!

life is a bitch


Nu är jag tillbaka! Lite kyckling wook och en semla rikare. Vi skippade ju semlan igår på självaste semeldagen, men man kan väll säga att vi firade den idag i stället då... En dag senare, haha. Säger man firar föresten? Jaja. Jag har ju vart borta från skolan nu i två dagar pågrund av att mitt dumma knä inte vill hålla sig på plats, bokstavligt talat alltså. Och jag hade sett sportlovet som en ny start, jag skulle försöka att inte vara borta från skolan, eftersom jag råkade ut för influensa och grejer innan och var borta ett rejält tag... Men ja, ni ser ju hur det gick. Jag är borta från skolan redan första veckan, inte helt okej. Får ta igen nästa vecka och vara rejält med pluggis ett tag framöver. För jäklar vilka betyg jag ska ha när jag slutar nian. Dock är jag i Turkiet på själva skolavslutningen, men vi säger såhär då; För jäklar vilka betyg jag ska ha två dagar innan skolavslutningen!

shop til' you drop


Monki, H&M, Forever21. Detta skulle mucho gärna få fylla ut min garderob lite mer. Vilken tur att jag ska shoppa i helgen då och att skorna redan är påväg hem till mig. High five på det!


smooth, soft and lovley


Hey homies. Jag har vart riktigt duktig idag, pluggade tre timmar med endast en halv timmes paus... Ja, jag pluggade två och en halv timma alltså. Hur bra? Nu har jag belönat mig själv med att krypa ner i sängen igen och läst massa bloggar samtidigt som jag druckit min favoritjuice. Härligt, härligt! Kommer nog somna vilken sekund som helst också, haft minmal sömn på tre dagar som sagt. Inte helt okej, alltså. Puss!

sleeping to dream


Godmorgon! Något måste vara fel alltså, tre nätter och jag har knappt sovit någonting. Jag vaknar upp en timma efter jag somnat och sen är det kört. Kanske för att jag äntligen fått in en dörr i mitt rum? Fast då borde jag ju sova bättre... Ja, jag vet inte. Inatt kollade jag i alla fall igenom gammla andra avvis avsnitt, för att fördränga(?) tiden. Och läste sveriges alla bloggar(typ) och damn! Vad inspiration man fick. Nu ska jag käka frukost och sen plugga lite. Hugs!

you have said that before


Hello guys. Satt och kollade igenom monkis vår kollektion och gud! Vad trött jag är på vintern. Jag vill byta ut alla tjocka vinterjackorna mot såna här, tunna och fina. Jag vill byta ut vinterstövlarna till klackarna eller till tygskorna. Och jag vill slippa se likadan ut var eviga dag, haha. Vår och sommar till sverige, nu tack!

there's no one, but you


Hej hörni! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. De där "dataförbudet" jag hade var ju helt onödigt, för jag pluggade ju inte alls. Fast det är ju förståeligt, mitt knä hoppade ur led igen. Det är tredje gången nu! Men jag fick i alla fall spendera halva dagen på sjukhuset och dem kolla diverse olika saker, dels tappade dem knät på blod och vätska. Fy satan, vad det gjorde ont. Två nålar och mitt knä, inte helt okej alltså! Jag är i alla fall hemma från skolan idag, eftersom jag har överdrivet ont i knät när jag rör det. Vi hörs senare, ska kirra lite frukost. Puss!

do you know?


Godmorgon! Måndag och första dagen i skolan efter lovet, känns ju sisådär va. Men vi har en väldigt kort och skön dag, så det ska nog gå bra! Idag blir det inte så mycket uppdatering, har bestämt mig för att ha ett "dataförbud" till klockan sex ikväll, endast för att jag verkligen behöver plugga. Men då vet ni vart jag är om jag inte uppdaterar, då. Jag börjar med "dataförbudet" ...... NU!

don't go away, mad at me



Hej snyggon. Now I'm back in the game, efter en hel dags pluggande(typ, ehe). Blev lite pauser då och då. T.ex. då jag och mamma åkte och köpte godis och glass, och sen några fotopauser och lunchen... Och ja, ni kan ju säkert lista ut vad jag menar, man hittar på ursäkter! Utanför mitt fönster är det "hej vinterland", det har snöat non stop hela dagen. Fasiken... Jag som trodde våren var påväg. Nu mina vänner, ska jag kolla på gossip girl! xoxo

you had me at hello


Godmorgon! Idag är det söndag, vilket innebär att sportlovet är slut och det är skola för min del imorgon. Så idag blir det en plugg-söndag... Säkert lite gossip girl också, haha. Jag ska läsa ut min Romeo och Juliet bok, som jag ska ha en muntligt recension på, på tisdag och sen ska jag plugga lite islam, har prov imorgon bitti. Det är lika bra att sätta igång så fort som möjligt, men först blir det frukost! Hugs.

i'm not waiting for a second chanse

Hejpåer! Bloggen verkar strejka mot att lägga in mina bilder, så detta får bli mitt första bild-fria inlägg på länge. Ledsen för det. Men dagen i ära har fått bestått av gossip girl, gossip girl och gossip girl. Det kommer nog fortsätta så också, en riktig gossip-lördag helt enkelt. Nu ska jag bunkra upp med chips och cola, cola i massor. Mumsy! Har ni en bra lördag?


i don't want a broken heart


Godmorgon! Gårdagen blev som jag trodde, väldigt bra! På kvällen gick genom hela stan(typ, haha) för att träffa två vänner och vi gick sedan hem till en utav dem. Droppade in lite mer folk och sedan gick till en kompis till oss där vi var hela kvällen. Sedan gick jag hem. Och trots att dagen, samt kvällen var riktigt bra så slutade den inte riktigt lika bra för min del, men det är inget jag tar upp här. Nu ska jag äta frukost... Eller ostbågar och cola? Jag tror jag vet vad det blir, haha.

i hate myself for losing you



Detta skulle inte vara fel nu! Sol, stranden, chic, jordgubbar och en bästa vän. Summer, please? anyone?

at the end of this road


Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare, men hade inte tillfälle. Nu är jag i alla fall tillbaka framför datorn. Gick upp rätt skapligt idag, för jag skulle till tandläkaren. Det var ju meningen att jag skulle ta bort hela tandställningen idag, men det blev något knas. Så bara underkäken är borttagen och överkäken ska bort om elva dagar. Men gud, vad fint det blir alltså! Jag är jättenöjd med underkäken, så hoppas jag blir lika nöjd med överkäken. Annars har jag väll inte gjort så mycket mer nödvändigt, kollat på one tree hill och nästan rivit sönder lakanet... Det brukar blir så när det är spännande och läskigt på samma gång, haha. Jaja, vi hörs lite senare och ja, juste. På bilden är det mina nya skor från H&M. Man såg ju inte så mycket igår.

i'm going to dance with your money


Hello! Blev inget sjukhus idag. Trodde det hade blivit lite bättre imorse då det bara var svullnaden som återstod(För er som inte fattar, mitt knä hoppade ur led för någon vecka sen) och smärtan var borta. Nu är den tyvärr tillbaka och värre till och med. Inte kul, inte kul! Men för att lätta på smärtan lite(hehe) så hämtade mamma ut ett paket idag, från H&M. Några saker hade kommit till mig som jag beställde. Resten kommer väll om några veckor eller så. Det är i alla fall ett par skor och en t-shirt med tryck. Jag tog en större storlek med hoppet att den skulle vara lite oversize, men icke. Den sitter som en vanlig annars 34a eller 36a gör. Tur att jag tog en större storlek då, annars hade det väll blivit en magtröja på min långa överkropp. Nu ska jag slå på en film, finns inte mycket annat att göra... Jäkla knä! Puss.

just a beautiful disaster


Tre filmer har fått förgyllt min dag idag. Plus sega ostbågar, donken mat och en halv marabou apelsin krokant(åhåå, finns det något godare?). Spotify har vart en stor del också. Legat i sängen och drömt om sommaren samtidigt med musik kan ju vara riktigt skönt ibland. Tänk när det var "bara ben"-väder ute, som på bilden ovan! Åh, vad jag längtar. Nu ska jag sova, ska till sjukhuset imorgon. Puss&godnatt.

it's so wrong, so wrong


Hello guys! Jag har ont i knät och kan inte göra mycket mer än att ligga i sängen och kolla på film, kul lov? Nja, det drar vi lott om. Men nu ska jag fortsätta filmen "Love and other disasters" och äta ostbågarna när de är som bäst, sega! Mumsy. Sen blir det systar i jeans, sätt den?

if i try to save him


Godmorgon! Hittade den här bilden när jag satt och bläddrade igenom alla mina tiotals mappar fulla med bilder. Samtidigt som jag kollar igenom mina bilder sjunger jag till Kelly Clarkson med min nyvaknade röst, låter väll sisådär va. Igår fick jag spotify också, ni vet det där musikprogrammet eller vad man ska säga som har allt, verkligen allt! Det är underbart, fixa det om ni kan. Ni kommer inte ångra er!

you're everything i need and more






Uno; hemmafynd
Dos; New yorker, åhléns och gina tricot
Tres; Dinsko

Lite vår och sommar nu, kanske! Så jag kan gå klädd sådär. Nu, nu, nu, tack!

release me, release my body


Tjenixen! Jag vet inte alls var alla har tagit vägen idag och ingen verkar vilja höra av sig till mig heller. Klockan börjar närma sig fyra och jag är nästan precis utkommen från duschen och sitter numera i min
"I hjärta London-tröja". Jordgubbar äter jag dock inte, med tanke på bilden. Och påtal om bilder, nu ska jag fota! Adios.

it's written all over your face


Tänk er bruna ben, höga klackar, kuvertväska med lite rock-feeling och en hatt på huvudet. Hur snyggt?

you are the risk that i'm taking


Hejpåer! Vaknade av att en liten kisse var på myshumör idag, ja. Visst är hon söt? Idag är det måndag och jag har sportlov, skönt!! Vad jag gör uppe kvart i tio är ju en annan femma, dock. Vad dagen har att erbjuda är fortfarande oklart, men någonting blir det nog i alla fall. Idag är det föresten bara fyra dagar kvar tills tandställningen ska bort, underbart!

baby, i can feel your halo


Hej grappar! Nu är jag tillbaka till katrineholm och jag vet, jag har vart usel på uppdatering i norrköping. Men jag tror att jag lämnade kvar motivationen här i katrineholm, för nu kom den plötsligt tillbaka. Bra va? Just nu gör jag inte så mycket. Har en såkallad "bad hair-day" så jag sitter med en mössa med ett får på huvudet. Ett "I am cheap" och den var min! Alldeles straxt ska jag sätta mig i sängen med datorn och skicka iväg min novell till min lärare, sen blir det lungnan hela kvällen. Har ni haft en bra söndag?

i miss that summertime



Det här är två bilder som ligger högt på min "finaste foton - lista". Det är jag och Julianna på bilderna och det är Emma som fotar. Jag älskar ljuset och det svart vita gjorde sig så bra på bilderna. Bakgrunden är ju underbar också! Ge mig sommar nu som vi kan ta mer fina bilder, nu nu nu!

love, love, love


Happy valentine's day and congratulations to all you lovers out there!


Janet och Kim. Bolt. Godis. Ont i knät och norrköping! Så har min dag sett ut, vi hörs imorgon. Puss!

you said; nothing but you


Godkväll allihopa! Äntligen kommer jag in, bara blogg esse som strulat extremt med mig? Jag fick inte komma in alltså. Men nu är jag här och med här menar jag i norrköping. Ikväll blir det att sitta bänkad framför let's dance och bara ta det lugnt. Nu har vi ju ändå sportlov, hur skönt? Vad ska ni hitta på ikväll?

so, for nothing


Godmorgon. Jag har sov morgon till tjugo i tio, men jag är uppe nu. Vad hände egentligen? haha. Nejmen, eftersom jag är uppe så pass tidigt så kan jag passa på att plugga lite till so-provet vi har idag, det handlar om FN. Jag tror jag har rätt skaplig koll på det, eller man får väll hoppas. Lika bra att börja plugga nu då, vi hörs efter skolan. Och ikväll ska jag hem till norrköping, till pappa. Puss&kram.

we both now it


Hello guys. Jag som skulle plugga idag, har inte fått något gjort än. Typsikt, huh? Men tvn och datorn har vart mycket roligare, konstigt nog. Hehe. Jag har kollat runt på massor med bloggar, klädessidor, smyckessidor och lyssnat på MTV, så plugget lockar inte alls. Men jag ska väll få tummen ur någongång idag och gräva ner huvudet i biologiboken. Har ni haft en bra dag hittills?

you funny little bunny



Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21, Forever21!

all you people, can't you see?



Godmorgon mina kära! Steg precis upp ur sängen, sovmorgonen satt på sin plats kan jag säga. Nu spelas en massa gammla godingar ur tvhögtalarna och jag ska alldeles straxt käka frukost. Vet ni vad? Jag kan faktiskt gå utan kryckorna nu! Dock ser jag ut som en halvdöd.. Ah, jag vet inte vad och det går väldigt sakta. Men det är en god bit på vägen, eller hur? Hugs!

upp och ner värld


Remember those walls I built. Well, baby they're tumbling down and they didn't even put up a fight, they didn't even make a sound. I found a way to let you in, but I never really had a doubt, standing in the light of your halo. I got my angel now. It's like I've been awakened, every rule I had you breaking, It's the risk that I'm taking. I ain't never gonna shut you out. Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace and baby I can see your halo. You know you're my saving grace, you're everything I need and more, It's written all over your face. Baby I can feel your halo, pray it won't fade away.
Beyoncé

in the summertime


Hej! Precis hem kommen från skolan, vart en helt okej dag. Har ni haft en bra dag? Imorgon är det torsdag och jag ska inte till skolan, vi har friluftsdag och pågrund av mitt knä får jag ledigt. Hur skönt? Ska dock passa på att plugga en hel del då, men sovmorgonen kommer utnyttjas, hehe. Nu ska jag på något sätt fixa mat åt mig själv och sedan ta in det till vardagsrummet, med kryckor! Äsch, det ska nog gå. Hörs senare, puss&kram.

Nu när det är vinter och snö i vårt avlånga land kan man drömma sig bort lite med den här sköna!

there's no future living the past


Klockan slog precis 20.00 och jag har legat här sedan 16.00, fyra timmar och gjort nada alltså. Nu ska jag dock ta mina kryckor och slå på duschen, sen blir det sängen tror jag. Galet trött i hela kroppen och huvudet. Imorgon är det onsdag och det är en kort dag har jag för mig. Så vi hörs nog ganska skapligt imorgon ändå. Puss&kram&godnatt, sov gott.


look at the bright side


Nu har jag hittat tillbaka till min plats, soffan. Mina händer värker mer än någonsin men skjuss fick jag hem i alla fall, tur! Idag händer inte så mycket eller jag kan inte göra så mycket. Så det blir soffan och tv. Nu ska jag äta lite mat och kolla top model, helnice! Vi hörs senare, puss&kram.

how can you be so heartless?


Hej mina kära! Mina ögon börjar säga ifrån nu och det känns nästan som att dem hänger enda ner till golvet.. Även fast jag ligger i sängen, då är man trött kan jag säga! Har ju inte kunnat gjort så mycket av den här måndagen, mest legat still i soffan, pluggat lite och skickat iväg ett arbete till min lärare. Men imorgon blir det en skoldag, även om det tar emot lite.. Fick veta att jag kanske måste hem med kryckorna(!). Det har jag gjort en gång och det var inget jag ville uppleva igen, händerna slutade ju inte ömma förrän en vecka hade gått. Usch, hur ska detta gå? Haha, godnatt!

i'm better of without you


Godmorgon? godeftermiddag? whatever. Var hemma från skolan idag, inte så kul att behöva be alla om hjälp när man ska sätta sig liksom eller att andra ska få behöva vänta en timme på mig för att gå till matsalen. Men imorgon ska det nog gå bättre, har redan lärt mig ett sätt att sätta mig på, woho! Annars då, snart ska jag plugga lite och efter det ska jag beställa hem grejerna ni ser på bilden jag fixade ihop för en minut sedan. Kind of nice, huh? Hugs!

a broken heart


it goes on and on


Hej på er! Har precis kommit hem från sjukan. Va där i cirka tre timmar, fasiken vad jobbigt det var! Men ja, knät hoppade som sagt ur led igår och nu ser det ut som att jag har en halv boll inuti knät och jag kan inte gå eller sätta/lägga mig ner själv. Så akta er för mig nu, jag och kryckor klingar inte riktigt. Här kan du se hur mitt knä ser ut, det är dock från imorse och nu är svullnaden lite större. Och gillar du inte knän ska du inte kolla! Ville bara säga hur jag mår, mår ni bra? Puss&kram.

Svarar på kommentarer ikväll eller imorgon, föresten..

could have been forever


Godkväll på er! Har vart riktigt slapp idag, men tänkte att nu på kvällen kan jag ju i alla fall dra ut. Sagt som gjort. Jag fick skjuss av min brors kompis till norr och gick sedan vidare till en kompis. Hann väll stanna i en halv timme, tre kvart sen fick jag ta taxin hem. Mitt knä hoppa ur led... igen! Dock det andra denna gången och det hoppade tillbaka av sig själv. Men det är blått, rött och svullet och jag kan inte gå på det. Nu ska jag få några smärtstillande tabletter och sedan ska mamma få linda in knät. Sen blir det sängen. Puss&godnatt, hoppas på en bättre dag imorgon.


if something happening to you...


Det är konstigt hur personer kommer och går i ens liv. Jag brukar blicka tillbaka på mitt liv och då märker jag att det finns så otroligt mycket människor som jag säkert aldrig kommer träffa igen, inte ha samma kontakt med i alla fall. Jag har det inte lätt att öppna mig, prata om känslor och berätta om all skit jag varit med om... Jag gör det nästan aldrig, men skulle det hända att jag gör det är det för att jag verkligen känner att personen jag talar med kan förstå. Jag är ingen som lätt rusar in i relationer längre och jag har svårt för att lita på folk, eftersom det har gjort att jag har blivit sviken ett x-antal gånger...
Och när man verkligen tänker efter är det väldigt läskigt att man kan berätta om sina kanske mörkaste hemligheter för någon som i framtiden inte ens kommer finnas där för dig när någonting händer.

där mötte jag dig


Ja, det är london. Ja, det är piccadilly circus. Ja, jag har tagit fotot. Ja, jag ska sova nu. Godnatt!

give me some sugar, honey


Jag tror jag är lite smått nykär. Jag är helt förälskad i monkis kläder. Vår kollektionen är guld! Kolla bara här ovan! Jag skrapade ihop ett litet kollage i paint och jag vill ha allting. Allting! Och det förvånade mig över hur billigt det faktiskt var. Tror jag får ta en tripp till monki snart. Lalala...

i'm going bananas


Hello! F-f-f-fredag och det gillar vi, eller hur? Något som inte är riktigt lika uppskattat är att det är snö nu igen. Men den försvinner väll imorgon och kommer tillbaka om en vecka, det brukar bli så. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart, men det visar sig. Ska fota lite i alla fall, har en idé som heter duga! Ni får se senare. Now I'm going to eat a banana!

slitit ut skor i en stad, där ingen längre bor


just to be with you


Hello guys. Denna vecka har verkligen vart guld! Har haft det helsoft i skolan. Nationella provet idag gick bra, tror jag. Skrev en uppsats om nattliv, tog ungefär två och en halv timma. Så godis, banan och vatten fick vara min räddning, skulle aldrig ha klarat mig annars. Nu ska jag sätta på musik och plugga lite. Går mycket bättre då! Om några timmar är det fredag, gott folk. Skönt. Puss&kram.

i wanna take a ride on your discostick


Med Veronica Maggios måndagsbarn i högtalarna och egentligen morgondagens godis sitter jag i sängen just nu. Nyduschad och klädd i myskläder. Ska snart borsta gaddarna och stänga av musiken dock, det blir tidigt i säng idag, men hinner nog med två avsnitt av andra avenyn innan jag träffar John Blund. Ska läsa några rader i religonsboken också. Hoppas ni haft en bra onsdag, så hörs vi imorgon. Då är det torsdag, sen fredag och då är det helg. Fab! Godnatt.

another thing to you



Tjenare grappar. Gud, vilken träningsvärk jag har! Även fast jag på en timme bara åkte ner för backen med snowboarden tre gånger och mesta tiden satt jag ner på rumpan så har jag otroligt ont. Kan ju bero på att jag gjorde dem klassiska movesen som man gör när man ramlar, snurrar armarna ni vet. Hehe. Snart ska jag i alla fall kila till mamma, så ska vi gymma. Sen måste jag köpa godis och en dricka till imorgon, har andra nationella provet då. Uppsattsdelen, i nästan hela tre timmar. Så godis måste jag ha. Nu ska jag släppa in gangstern ni ser på bilderna. Puss&kram.

feeling it?



Hola bonitas. Går inte dagarna fort? Det är redan onsdag imorgon och vips säger det så är det helg. Nationella provet gick väldigt bra tycker jag, eller hoppas jag i alla fall. Sen åkte vi till spökbacken och jag som knappt kan stå på ett par skidor gav mig ut med snowboarden, gick ju inte riktigt lika bra. Men nästa vecka är det friluftsdag och då jädrar ska jag minst kunna åka två-tre meter utan att landa på rumpan, haha! Nu ska jag plugga och äta mackor, mums! Peace.

there's nothing to tell


Godmorgon! Med brist på bilder får ni se en från i somras. Brun, blond och härlig var jag då. Klockan är redan tio i och jag måste bege mig till skolan, vill inte komma försent. Har nationella prov i svenska nu direkt. Puh, det kommer ju gå.... Dåligt! Vi hörs när jag kommer hem från skolan. Då ska jag plugga... Phu, igen! Puss&kram.

how do you feel?


Hej på er! Måndagarna i skolan är så sköna, tre lektioner på förmiddagen och sen idrott. Sen var dagen slut! Nu har jag vart hemma ett tag, tagit det lugnt och ätit lite. Ska snart plugga lite också, eller om det får vänta tills imorgon. Hehe. Imorgon har vi vårt första nationella prov på förmiddagen och sen ska vi till spökbacken. Great... Eller nja, jag kan inte åka, haha. Pinsamt, ju! Har ni haft en bra dag?

there's nothing else



Hej snyggon. Har varit lite upptagen idag, därför ingen vidare uppdatering. Men förändrat bloggen har jag allt gjort. Kände får något enklare så fotade skor och ben, enkelt! Nu sitter jag och äter vindruvor i massor och snart ska jag basta, skönt. Vad har ni gjort idag?

RSS 2.0