this just isn't happening


Godmorgon på er. Förkylningen lyckades slå ut i alla fall, så nu är jag hemma med feber och halsont. Inte helt okej! Måste bli frisk till helgen, men det är nog inga problem. Dagen kommer spenderas i min säng med halstabletterna och en toarulle, min näsa rinner som en flod... Okej, inte riktigt. Nu måste jag vila ögonen en stund, skulle bara meddela mitt febriga tillstånd. Haha. Vi hörs snart igen. Puss.

i remember those walls i built


MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKI, MONKIGIRL.COM!

let's rock and roll then



Hej, hallå! Nu är det ny vecka och med nya veckor kommer nya tag, nya möjligheter. Eller hur? Nu ska jag vara tillbaka med bloggande på normal nivå och det känns bättre än bra! Vädret verkar gå mot bättre... Tider? Idag var det faktiskt riktigt skönt utomhus, även fast det snöade för bara någon dag sen. Annars då? Jag är lite krasslig, med huvudvärk och halsont som heter duga. Men den här veckan ska jag nog klara mig igenom. Lov sen ju! U-n-d-e-r-b-a-r-t.

I was wrong for falling in love


Hej på er. Tog en liten bloggpaus om man kan kalla det så, bloggupphåll passar nog bättre(utan att förvarna er, förlåt för det). Har i alla fall hänt en hel del under dessa en och en halv dagarna. Det har hunnit blivit vår igen, skinnpajen har fått åkt på! Det har vart våffeldagen, som jag totalt glömmde bort och åt en semla istället. Tjejen med koll, va. Jag har gått i skolan och haft nationella prov i både engelska och matte. Som förövrigt gick hur bra som helst! Kändes det som i alla fall och min magkänsla kan man alltid lita på, haha. Idag sken solen som tusan och jag kunde gå med transparanta strumpbyxor, vilken uppskattas rätt så mycket från min sida. Var även på en konsert idag. Först fick man reda på att dem skulle spela lite balkanstyle, reggaeton och så vidare. Så detta kunde ju faktiskt bli något kul! Men mina förhoppningar resulterade i fyra finska gubbar med kostym och fula frisyrer som lirade munspel - vilket lät som att någon stod och skrek dig i örat. Inte helt okej, alltså. Nu måste jag kila, vi hörs senare ikväll eller imorgon. Då är jag nog igång med den vanliga bloggningen. Puss och kram, ha det så bra.

traveler of the great divides


Hejhej mina hjärtan. Idag är det en ny dag och vi lämnar den jobbiga måndagen bakom oss. Men som klok flicka sa; "Man måste låta sig själv må dåligt ibland". Igår var en bra dag på det uttrycket. Men som sagt, ny dag - tisdag. Ska ta varje dag för sig den här veckan så att det går fort. Vill ha helg, helg, helg. Och som tårtan på moset, moset på tårtan? (vad säger man? haha, säger man ens så?) så är det ju bara en vecka kvar till påsklovet, då. High five!

Update: HAHA, gräddet på moset heter det ju!


du ser i mina ögon att jag försvann för längesen


Tja! Förlåt för inlägget imorse, haha. Men jag ville som sagt bara lägga mig under täcken och försvinna från verkligheten ett tag. Verkligheten är galet jobbig ibland. Men that's life, aight? Skolan gick väll helt okej, seg som vanligt bara. Och så lyckades jag sparka av mig stortån också... Okej, inte bokstavligt, bildligt, whatever. Men helt sjukt vad ont det gjorde! Har fortfarande ont. Haha, jädrans måndag alltså. Ska käka en morot nu... Känner verkligen sugen efter godis! Men jag ska motstå. PUSS!

just live your life

Bad day, bad day, bad day! Efter den fina veckan med vårvädret bytte vädergudarna humör och det började snöa igårkväll. Snöa?! Idag vaknar jag upp med magvärk. Jag gick in i duschen för att tvätta mitt skitiga hår och märker att vi varken har schampoo eller balsam hemma. Jag kommer ut ur duschen, dyngsur och kall och hittar schampoot och balsamet på bordet!! Hallå?! Detta kan vara mitt mest ointressanta inlägg hittills, men jag skriver det ändå. Vill egentligen bara slänga mig under täcket och ligga där hela dagen, men det är måndag - skola. Får helt enkelt klara mig igenom denna dåliga dag. Vi hörs vid två!

there's only one thing that's left to say



Hey people. Jag har i stortsätt inte rört mig en fläck sen det senaste inlägget. Jag har legat och kollat på kläder, skor och väskor. Lyssnat på musik och om du klickar på bilderna ovan får du lyssna på två sjukt bra låtar. Det låter la bra? Jag kommer nog ligga kvar här i sängen ett tag till, så vi hörs om en liten stund. Pusskram!

all the battles I lost, all the battles I won



Godmorgon. Söndag in tha house! Skapligt vad tiden går fort nu. Snart är det vinter igen... SKOJA! Så ska vi inte tänka. Har ingenaning om vad som händer idag, gräva ner huvudet i läxböckerna kanske. Sommarlov? Jatack. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, kollar på mina nytagna bilder och har det allmänt bra. Vad tycker ni om vår utsikt vi har från bakgården då? Är den inte maffig? Plus att det är så mycket mer, får ju inte med allting i mitt dåliga objektiv. Men tänk er i sommar... Grönt, vete/råg/havre eller vad det är. Solsken och fåglar. Jag tror hälften av mina bilder kommer vara härifrån, hoho. Man kan ju ta så fina bilder på männsikor i åkrar, järden, hagar whatever mot solljuset också. A-w-e-s-o-m-e!

när långa nätter inte gör som man vill


Efter 45sek sjunger hon om mig... Ja, nästan i alla fall. Haha. Take a listen, it's a very good song!

när jag går därifrån, utan ett ord


Gud, klockan är bara tjugo över elva. Jag trodde klockan var typ tre eller något. Dagarna går så sakta när man går upp tidigt. Det är ju bra, dock. Något soligt väder blev det inte idag, men vi har ju ingen snö och det är det som räknas. Plus att det faktsikt gick att gå ut i rätt tunna kläder. Om man inte ska vara ute så länge då. Ikväll ska vi inviga grillen här hemma. Tror dock den behöver en rengöring först, så som den ser ut nu efter hela långa och kalla vintern. Men till lunch blir det våfflor. Hur gott? Nu ska jag ta en lång dusch... Kanske bli bubbelbad föresten. Så jag kan sova lite till, klockan åtta är för tidigt för min del.

i think it's time for us to talk, before you leave


Godmorgon. Klockan åtta vaknade jag. Hallå?! Åtta? Det är lördag och jag sitter uppe klockan åtta, sjukt ju. Fast jag har alltid vart en morgonmännsika, dumt nog. Jag älskar ju att sova! Haha. Nu lyssnar jag på Måns igen, när han kör akustikt. Alla fartiga låtar blir hur bra som helst lite lugnare. Inte bara Måns låtar, utan Charlotte Perellis låt hero, blir ju också sjukt bra. Speciellt när det är Moto Boy som sjunger, check it out! Idag vet jag inte vad som händer. Kanske ska dra och kika på basketmatch. Men Just ska jag i alla fall fixa en dunderfrukost och sedan ska jag ut och fota det fina vårvädret. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

it's going to be the one, the one


Knoppar = vår, eller hur? JA, säger alla i kör! :D Nu ska jag fixa något gott och sedan kika på let's dance. Ha en fin kväll.

I am still standing for hope and glory



Jag, blixten och vattnet har vart ganska bra kompanjoner ett tag. Men vi hade ett upphåll. Men idag drog vi tummen ur och satte igång en fotosession. Lila kulan fick agera modell. He-he. Nu var jag rolig, va? Nej, men vad tycker ni? Blev inte dessa nice? Hörs om trettio, kanske. Ni kan ju lyssna på acoustiska Måns sålänge. PUSS!

the picture of you and me, wasn't it meant to be?


Hej på er. Efter några timmars sängliggande mår jag faktiskt bättre. Så jag ska hoppa i några kläder och gå till skolan. Lämna arbeten och hämta några böcker, så jag kan läsa på lite under helgen... Yeah, right. Haha. Sen ska jag hem och städa rummet. Det ju faktiskt dags, inte städat det på... 1-2 månader. Bra, Sarah! Vi hörs snart, puss.


I'll follow you until you love me, papa-paparazzi


Söta Jenny gav mig en utmaning. Bäst att göra den nu, när orden tviner. Here we go!

Fyra tv program jag brukar se -
One tree hill, Gossipgirl, How I met your mother och Andra Avenyn.

Fyra saker jag gjorde igår - Sov, låg i sängen, åt och sov. Haha.

Fyra saker jag längtar till - Sommaren, studenten(tre år kvar, shalala), H&M-beställning och träffa bästis.

Fyra saker som står på min önskelista - En canon, pengar, resa och galet med kläder!

Fyra saker jag avskyr - Spindlar, ångest, svek och just nu --> Skolan!

Fyra saker jag tycker om att göra - Vara med mina älskade, shoppa, sola och hitta på bus. Hihi.

Fyra saker jag åt igår - Äpple, makaroner och en liten paj bit. Räknas äppeldricka som det fjärde?

Nu ska jag utmana fyra, men det orkar jag inte. Så känner du dig utmanad? Kopiera och klistra in hos dig!


out of the light, like a star and lika a hero


Hello little fellas! Jag måste bara tacka för alla snälla kommentarer jag får jämt och ständigt. Jag är så tacksam, även fast jag kanske inte visar det på bästa sätt. Vi har fått lite besök av Thomas Pappa och hans tant, eller vad säger man? Gumma? Man kan ju inte säga flickvän, i alla fall? Och jag vill ju inte vara oförskämd så jag satte mig ner och pinade ner maten. Men det gick! Och nu är jag ju inte hungrig längre, har bara snäppet ondare i magen, haha. Så det jämnar la ut sig. Alldeles straxt ska jag börja plugga lite smått, har en inlämning imorgon om Egypten. Får se om jag stannar kvar i skolan eller om jag bara går dit och lämnar det. Det visar sig. Pusskram!

that look into your eyes makes it hard to cry


Hejpåer. Hur är läget, då? Med mig är det sådär. Min mage har inte vart att leka med idag. Min kroppsbyggnad har vart som ett L när jag är uppe och går, så ont har jag. Så har för det mesta legat i min stora, sköna och nybäddade säng. L-o-v-e-l-y. Jag har inte heller fått i mig mer än ett äpple och en miniskål med makaroner. Så jag är galet hungrig, men magen tillåter mig inte ha kvar det. Inte helt okej, alltså. Får hoppas jag mår bättre imorgon. Nu hoppade Lilleman upp till mig, antar att han är lite kelig... Oj, nej. Det var han inte! Han är ett busfrö idag verkar det som, så han ska få sig en liten omgång med låtsas-råttan nu. Haha. Jag måste filma någongång och visa er, ser så roligt ut! Och när han biter på naglarna, hahaha. KRAM!


there's only one way to say those three words




Det är sol, det är blå himmel(dock med moln idag), det är blommor! Jag kunde tillomed gå ut i bara pyjamas-shortsen och pyjamas-tischan utan att frysa häcken av mig. Me gusta mucho! En bildbomb såhär på morgonen är väll aldrig fel? Eller... Morgonen och morgonen, hehe. Ni kan ju lyssna på två skitbra låtar också - CLICK! CLICK! Eller tre föresten - CLICK!


du leker med eld, när du drar upp det här igen


Imagine there's no heaven, it's easy if you try. No hell below us, above us only sky. Imagine all the people, living for today. Imagine there's no countries, it isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too imagine all the people, living life in peace.
You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope some day you'll join us and the world will be as one. Imagine no possessions, I wonder if you can. No need for greed or hunger, a brotherhood of man. Imagine all the people, sharing all the world.

sure, there are days when i can be nice


Godkväll! Jag är precis hemkommen från stan. Klockan fem tog jag klackarna och skinnpajen ner till torget och fikade med Julianna på coffeehouse, mysigtmysigt. Nu har jag det dock inte lika mysigt. Jag är trött, kall, har ont i huvudet, halsen och magen. Kanske inte var så bra att jag gått så tunnt klädd nu i några dagar? Men det är ju så svårt att motstå när solen tittar fram och himlen är blå. Nu ska jag förberda mig inför imorgon, har utvecklingssamtal, får se om jag tar mig till skolan. Men halv tre har jag i alla fall samtal, det måste jag gå på. Vi hörs imorgon, pussen!

det var för längesen, för att ens komma ihåg



Hej bloggen. Det verkar som att alla har vart anti-Sarah idag. Ingen har hört av sig och ingen svarar på mina sms. Så jag tog saken i egna händer och gick ut på en promenad. Detta fina väder ville man ju inte missa. Men, jag som ville ner till stan ju... Jaja, dagen är inte slut än. Jag glömde att måla naglarna igår, så jag ska nog göra det nu. Sen ska jag lära mig Melissa Horn på gitarren och eftersom jag har så tråkigt kanske jag tillomed spelar in, det vore något va? Nu ska jag kila, pusskram!

look at us the way we move, from side to side



Jag har ägnat hela min morgon åt att äta frukost, kolla på andra avvis och dunkat Darin i hela mitt rum. Haha, skönt!
Nu har jag precis kommit ur duschen. Solen lyser som jag inte sett på mer än ett halv år och det känns hur bra som helst. Jag orkar inte sitta inne en sådan dag som idag, så jag ska haffa med mig någon ner till stan för lunch eller fika. Någonting i alla fall.
Vad har ni tänkt för planer idag, då?

you spinn my head right round, right round


Godmorgon. Nu har en förändring skett i bloggen. Dock kommer jag gå in med hårdhandskarna snart igen och fixa till själva designen. Nu är den så tråkig och... Grå! Men jag gjorde detta mest för att få stora bilder, vilket jag fick också. Igår tog jag och Maja en promenad i lilla K-town, men innan det kollade vi in deras nya hus. Vi ska bli grannar, hur nice? Då slipper man ha tråkigt om kvällarna! Och nu mina vänner, nu ska jag äta frukost och kolla ett avsnitt av andra avvis. Puss!


do your thing, don't blame it on me


Tjänare bloggen!
Vädret är underbart, solen lyser och jag kunde gå i öppna skor från H&M och skinnpajen. Uppskattat, very mucho. Skolan idag var seg, riktigt seg. Så jag gick hem sista lektionen, då vi hade matte. Kände att jag skulle bryta ihop vilken sekund som helst. Så det var la lika bra! Var ute för en liten stund sedan och fotade det fina vädret. Bilderna får ni se snart. Men det är såhär... Jag ska fixa och dona lite med bloggen, så jag kommer vara ganska frånvarande här ett tag. Men kanske är tillbaka redan ikväll, eller inatt. Eller troligtvis imorgon. Tillbaka kommer jag i alla fall och det är snart. Med en massa härliga bilder! Nu ska jag måla naglarna, puss och kram.

En Liten Uppdate: Har donat lite med bloggen som ni ser. Dock är den inte klar på långa vägar, den ser bara ut såhär tillfälligt. Hörs imorgon, pusspuss.

I can walk a thousand miles to be with you


Godmorgon på er. Sjukgymnasten igår gick bra. Nu har jag en himla massa övningar som ska utföras varje dag. Hej benmsukler! Annars gjorde jag inte så mycket igår, förutom... Ja, ni vet - Pluggade. Skickade iväg ett arbete till min lärare. Idag är det tisdag och imorgon har vi studiedag. Hur skönt? Då kommer denna vecka också gå fort, nice!

Oj, jädrar! Klockan är halv och jag har inte ens satt igång att klä på mig. Got to go. Hugs!

pictures of you and me


Godkväll bloggen. Hoppas jag vaknar med solen på näsan när klockan ringer imorgon. Det skulle verkligen göra min dag. Förutom skolan så ska jag till sjukgymnasten imorgon så då blir det ju lite tight om tid för bloggning. Ska försöka få in ett litet snabbt inlägg efter skolan om jag hinner. Annars så önskar jag er några timmars mer trevlig söndag och imorgon är det redan v.12! Otroligt vad tiden går fort. Och juste, jag vann outfit tävlingen. Det är ju nästan värt att slänga upp klackarna i taket för. XOXO, Sarahgirl ;)

inte ett moln, så långt ögat kan nå



Hejpåer! Tanken av att klockan är halv sex och himlen är klarblå, nästan utan ett enda moln och att solen faktiskt lyser gör mig lite lycklig. Vågar man hoppas på att våren är påväg nu? Hoppas det! Menmen, eftersom jag inte började dagen på ett bra sätt så valde jag att stanna hemma idag. Mamma och bror beställde hem pizza och jag en kebabtallrik som jag länge suktat efter, haha. Sen har jag bara degat i soffan med datorn. Imorgon är det skola. Ångest, ångest, ångest. Men äsch, bara tre veckor kvar! Det orkar vi. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll. Det är beck idag, va? Puss!

jag glömmer bort att andas


Godmorgon, godmorgon! Sundaymorning och jag mår inte särskillt bra. Har haft det svårt att somna, haft ont i huvudet, tänkt på saker som jag inte ska tänka på och så vidare. Så nu ska jag faktiskt försöka somna om, så att jag överlever denna tråkiga söndag också. Jag måste höra av mig till Elin bara. Ni kan ju lyssna på den HÄR låten sålänge. Och sen om ni vill vara jättegulliga, så kan ni rösta på mig som dagens outfit, HÄR.
Föresten, var inte finalen i m-festivalen väldigt oväntat? Malena liksom? Puss&kram!

stay with me, honey. stay with me


Hello guys. Tänkte bara meddela läget. Jag ligger i sängen och har precis duschat, sminkat mig och fixat håret. Varför? Det vet jag inte. Jag kände för det och sen kan det ju vara kul att se någelunda bra ut om jag sen ska ut. Annars gör jag inte så mycket, jag äter ostbågar och chips. Och dricker billig cola som inte smakar cola, mer som... Något utan kolsyra. Ni kan ju lyssna på den HÄR gamla, men sköna låten som har gått non stop på radion idag. PUSS!

dem får tro precis vad dem vill


Skorna? Check! pilotisar? Check! Smycken? Check! Bara klänningen och väskan som saknas då.
Det är så att mitt ordförråd ligger på minus noll och jag har ingenting att skriva i mitt nu så tråkiga liv. Men idag känner jag för en tjockis-dag. Misstolka mig inte, men det jag menar är att äta massa onyttigheter. Och det är precis vad jag ska göra. Senare i eftermiddag/kväll så ska jag umgås med mina vänner. En myslördag, helt enkelt. Vad har ni tänkt att göra idag då?


du beställer ett glas vin och jag en kopp té



 Med dessa bilder säger vi godmorgon. Idag är det lördag! En puss på det, va.

right round, right round


Tjollahopp! Nu ska jag ut och ha galet kul. På mig har jag kjol, lackisar och nya skor. Micket nice!
En stor puss till er och ha en trevlig fredagskväll.

party like a rockstar


Hej på er! Nu är det fredag och helg, hur skönt? Har precis kommit hem och gud! Vad trött jag är. Vi hade karate på sista lektionen med två riktiga lirare, blått och svart bälte? Det var ruskigt jobbigt och så fick jag köra mot en av grapparna också. Jag blev ju nästan gul och blå, eller min mage höll i alla fall på att ramla ur kroppen kändes det som, haha. Och sen att jag hade klackar att gå hem med var ju inte direkt något att sätta ihop händerna för. Men annars var det riktigt kul med karate. Bra träning! Alldeles straxt ska jag ställa mig i duschen och dra några sköna toner, sen ska jag börja fixa mig. Ska ut ikväll. Men först ska jag avnjuta ett kallt glas cola. Det är jag sååååå värd!

a pair of new favourite shoes



Som rubriken lyder har jag ett par nya favorit skor... Och en ny favorit kjol... Favorit bh och ett favorit läppglans också, som för övrigt ger dig större läppar, katching! Skoldagen var lång och tråkig. På slöjden håller jag fortfarande på med klänningen, börjar nog sy nästa torsdag. Efter skolan gick jag ner till stan med Julianna och shoppa lite, fikade lite och pratade mycket. Myspys!

Igår var en sån dag som inte borde finnas. Det är sånt där som händer i film, inte verkligheten. Och det är ännu värre när det väl drabbar ens bästa vän också. Att höra hur ledsen hon faktiskt är och inte kunna göra något... Det är obeskrivligt obehagligt!

shut up and let me go


Godmorgon! Ursäkta för gårdagen och ja, dagarna innan det också. Men nu är det torsdag och jag kommer inte behöva plugga förrän på söndag. Så nu, mina vänner... Nu blir det bloggning. Haha. Igår pluggade jag som sagt hela dagen, men på kvällen runt åtta åkte jag och mamma till ICAnära och handlade lite godis, sen åkte vi till bion. Vi såg män som hatar kvinnor. Den var riktigt seg i början, men ändå inte. Fast mot slutet fick den en väldig fart och blev riktigt läskig, och klenis som jag är hoppade jag nästan upp och satte mig i knät på tanten som satt bredvid. Men det höll jag mig ifrån... Som tur var :)

Det är en sen dag i skolan, så jag slutar runt tio över tre. Och efter det ska jag haffa med mig någon ner till stan. Måste småshoppa lite nödvändigt. Men vi hörs när jag kommer hem. Puss!

see you at the club


Snoozade lite för länge imorse och nu ska jag plugga = dålig bloggdag! Lyssna på snygg-Darin så länge.

i would walk a thousand miles


Det blev lite plugg idag i alla fall, det har liksom blivit en del av vardagen för mig. Och var det inte jag som sa att jag skulle vara rejält med pluggis efter sportlovet? Jo, klart man lever upp till det. Haha. Jag har egentligen ingenting att säga, känner hur inspirationen flöder... Inte riktigt. Men ni kan ju kika in HÄR och rösta på mig om ni tycker min blogg är bra. Sen kan ni ju lyssna på den HÄR låten. Sen säger vi godnatt för idag och vi hörs igen imorgon. Imorgonbitti redan, om jag hinner. Puss!


womanizer, womanizer, womanizer


Hej på er. Kom precis hem och nu lyssnar jag på remixen av womanizer, riktigt party! Har haft en helt okej dag, få lektioner(långa dock), badhuset och sen var jag hos ortopeden och kollade både knä och rygg. Mitt knä satt knasigt, om jag fattade det hela rätt. Så jag fick en remiss till sjukgymnasten och så ska vi jobba där ifrån. Men annars då, ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte plugga någonting, även fast jag skulle behöva. Men någon ledig dag måste jag få. Sen blir det väll tv-tittande och dator-sittande, haha. Andra avenyn är ikväll, ja. Har ni haft en bra tisdag?

testar nya vägar, som aldrig tycks ta slut


Tjenare grappar. Nu är jag hemma från min favoritskoldag, måndag. Så otroligt skön dag! Idag hade jag tänkt ge mig ut på en promenad, jag har inte rört mig på hundra år känns det som. Sen ska jag plugga lite NO också. Och SO. Har två prov den här veckan, i just dem ämnena då. Sen ska jag väll inte göra så mycket mer. Förutom att äta, sova och andas. Kanske borde städa mitt rum också... ser ut att behövas när jag väl kollar runt, för det har inte heller gjorts på hundra år, ehe. Hugs!

jag skulle ge dig min morgon



Jag. Har. Inte. Gjort. Någonting. Idag! Så himla tråkigt, men gud så skönt. Jag har förstås pluggat lite och så har jag målat mina naglar röda med viva la diva. Visst blev bilderna coola? Juste, jag har blivit intervjuad också, kul! Snart är det varma mackor som gäller, hur gott? Och senare ikväll blir det beck, som varje söndag. Vad har ni gjort idag?

jag är livrädd att fastna här


i still missing you


Godmorgon på er. Vart tog den här helgen vägen egentligen? Redan söndag, ju. Men nu är det bara, få se... Fyra veckor kvar till påsklovet, va? Det ska nog gå fort och efter det lovet brukar man ju kunna klä sig lite tunnare, eller hur? Jag ska alldeles straxt ställa mig i duschen och sedan fixa mig lite, tänkte dra en fotorunda om det inte är för kallt. Annars blir det en fotorunda in tha house!! Nehepp, vill ni vakna på riktigt nu? Skruva upp volymen och basen och klicka HÄR! I did it, and it works. Kisses!

fashionista


Hej på er. Duschat har jag gjort, men inte mycket mer än det. Kameran får väll vänta tills ikväll, eller kanske till imorgon. Nu doftar det mat i hela huset i alla fall, det är tacopaj som erbjuds ikväll. Mycket gott, mycket gott. Antar att det blir en hemmakväll framför melodifestivalen, det är andra chansen idag va? I norrköping. Nu ska jag svara på några mail och sedan är nog den där tacopajen klar, hoppas jag. Är galet hungrig. Och föresten, hur snygg är inte Taylor Momsen egentligen? Hugs!

kärlek är för dem



Lipmun! Nu har jag legat här alldeles för länge. Ska skutta in i duschen och där ska jag stå väldigt länge. Sen ska jag fota lite, har en massa bra idéer, men det gäller att få över dem till kameran också. Men jag och min kamera funkar så bra ihop, så det kommer nog bli helnice. Haha. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa två vänner till mig. Men det visar sig, kanske stannar jag hemma hela dagen? Mja, det visar sig.

take a walk on the bright side


Godmorgon på er. Gårdagen blev ju inte bloggdagen. Ett inlägg, inte helt okej alltså. Gick i alla fall ut vid nio igårkväll och träffade några underbara prickar och kom hem lite efter tolv. Hoppade ner i sängen med chips och dricka för att jag var så frusen. Men somnade ganska snabbt ändå. Idag, ja idag... Är det lördag! Och jag har inga planer alls. Får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag föröka fixa USB-sladdjäkeln. Mobilen vill inte ladda in min bilder!

friday, i'm in love


Hej! Och godmorgon! Idag är det fredag, hur skönt? Jag har sovmorgon till tjugo i tio också, fast den kan jag tyvärr inte utnyttja. Måste plugga, plugga, plugga. Det ska bli underbart med helg, alltså. Har ni några roliga planer för denna helg? See you after school. Kisses!


sweet kissing


Jag har blivit utmanad! Sjätte bilden i sjätte mappen ska du publicera i bloggen. Det här är min bild, min katt. Som heter Lillen. Han är fin och väger sex kilo. Nu är det din tur, känner du dig utmanad?
Nu är det study all night long som gäller. Klicka HÄR och lyssna på Winnerbäck. Puss!

håll min hand i stormen


Hej på er. Fick håltimme på sista lektionen så klockan halv två redan var jag hemma. Skönt! Men plugget slutar inte för det... Förstås! Har ett geografiprov imorgon och en engelska läxa. JAG ORKAR INTE! Hade engelska nationella idag, som jag var helt oförberedd på! Pang, sa det så satt jag i ett rum och försökte få fram mina ord, men icke. Dem kom ju fram med jämna mellanrum, kan jag säga. Dåligtdåligt! Jag vet att jag kan bättre. Enda pluset denna vecka är att det gick riktigt bra på min redovisning i svenskan och att det är fredag imorgon. Ciao.

imagine there's no hell above us


Eurosko. Vero Moda. Factory Outlet. Vero Moda. New Yorker. Glitter.

 - Ner ifrån och upp, alltså.

i belive in you


Hej grappar. Körde lite bloggfritt igår, eller datorfritt över huvudtaget. Jag pluggade ganska mycket och slappnade av helt enkelt. Vilket jag inte kunnat gjort på riktigt, på länge. Så det var skönt! Nu är det onsdag och halva veckan har gått, mycket skönt må jag säga. Bara två dagar kvar, sen helg. Det är det ända man suktar efter nu för tiden. Dock måste jag plugga en hel del i helgen också. Gud! Det är det ända jag gör, känns det som. Jaja, idag invigde jag min nya skinnimitation och ska försöka få in en bild på det då, eller ja... Dagens outfit, dårå. Ni kanske får se en bild på mina tänder också :D Tog ju bort tandställningen igår och jag kan ju säga att jag inte är van än. Det ser ut som... Eller jag tycker det ser ut som att mina tänder tar upp hela munnen och det är så lent och tomt nu, haha. Men det går nog över snart. Nu ska jag käka lite, har inte ätit på hela dagen. Så magen kurrar. Pusskram!

you know who


Hej, hörni. Förlåt för kass uppdatering såhär den senaste tiden, men jag måste helt enkelt lägga en hel del tid åt skolan. Men det blir snart lugnare och då siktar vi åt bättre uppdatering och dagar, eller hur? :D Nu ska jag faktiskt sova, eller åtminstonde läsa en bok eller något. Helt galet vad trött jag är. Mycket musik ikväll, men nu får ni en riktig fining. Klicka HÄR! Godnatt och sov gott. Hugs!


my love


Så otroligt skön låt! Den börjar efter tjugo sekunder, kanske. Take a listen!
 - I'm gonna keep on giving you my love...

to the place I belong


Hejhallå! Den här dagen gick fort, tre lektioner och en idrottslektion som jag inte får vara med på. Tråkigt,tråkigt, tråkigt! Just nu gör jag inte alls mycket, kelar lite med Lillen som nyss hoppade upp i min säng. Och så väntar jag på mat, Fredrik lagar spaghetti carbonara(stavning?), mumsy! Sen blir det plugg för hela slanten. Kul måndag? Nej, men behövlig. Vi hörs lite senare, puss och kram.

i'm over you


Hello! Idag har jag gått omkring och trott att det är andra mars och att jag ska ta bort tandställningen imorgon. Snyggt det hade vart om jag dragit dit klockan nio på morgonen och suttit där en timma som ett fån. Haha, thank god for the mobile! Annars då, jag har legat och degat framför tvn hela kvällen med la familia och ätit lite smått och gått. Har vart riktigt trött idag alltså, så det är lika bra att fortsätta. Beck börjar ju om en tjugo minutrar! Ni kollar väll? Puss.

waiting for you to come home


 - "jeggings", fransväst(love!), skinnpaj, väska, plånbok(äntligen!) och underkläder.

 - Och, så har jag blivit med hatt! Bättre bild kommer väll så småningom(hur de nu stavas).

Hej på er! Kom hem till katrineholm för några timmar sedan och andledningen till att jag inte uppdaterat är för att jag slocknade så fort jag kom innanför dörren ungefär. Blev ju rätt sent inatt, men gud så vi skrattade! Härligt! Innan vi fick skjuss från norrköping tog vi oss en titt i maxi-huset, eller vad man säger. Dem har byggt om och fått lite nya affärer, dock hittade jag inget. Men Elin fick med sig en galet snygg nitväska för 150kr, kap eller vad? På bilderna ser ni i alla fall mina köp under helgen. NU; maaaaat!

RSS 2.0