som en kall vinterdag

Hej.. Haft en bra dag? Min har vart bra, men slö. Som oftast på helgerna för min del, hah! Har i alla fall rört lite på mig idag, åkte ner till stan och mötte Emma vid åhléns för jag skulle köpa en tröja tills imorn. En stor vit skulle jag ha, så jag gick till killavdelningen och kollade om jag kunde hitta någon och det kunde jag. Det konstiga var att dem med storlek L kostade 60kr och dem med storleken XL kostade 150kr, men jag tog i alla fall med mig tröjan för 150kr.. Men tur som jag har så går jag förbi ännu ett sånt ställ med massa olika t-shirtar och så letar jag efter XL om det var samma pris där, men icke.. Jag hittade en XXL för 60kr. Är det inte konstigt? haha, okej.. Inte det intressantaste att veta, men var tvungen att ta upp det.

Aja, nog om det. Just nu är det ingenting jag önskar mer än en kall vinterkväll då jag sitter i soffan med en stor mysig kofta, en kopp varm oboy i handen och kollar på något roligt tvpogram.. En kille skulle inte sitta fel vid det tillfället heller, haha! Men gud så jag längtar till hösten/vintern då man får använda varma kläder. Jag är trött på att gå runt barbent nu.
Jag vill ha koftor, tjocka leggings och strumpbyxor, jeans, mössor, vantar, halsdukar och stooora jackor. Gud va härligt det låter :D haha.

Nej, nu står kissen och smeker sig mot mina ben och mjauar(?) efter mat, så ska ge honom lite. Sen ska jag ut och träffa Julianna och Emma.. Kanske, om jag orkar ;) Ska i alla fall lägga mig tidigt ikväll, klockan 07.15 ska jag vara hemma hos Heni imorgon och skriva på våra tröjor och fixa lite annat. Tar med mig kameran så ni får se oss som hippies ;) haha. (för er som inte vet så ska vi ha plojfoto imorn med klassen).

Ha en bra kväll, vi hörs imorgon.
Puss och kram.


jag får vingar, som en fågel i bur

Tjena bloggen.
Är allt bra? Jag mår skitbra i alla fall, förutom alla hundra myggbett jag har på mina fötter sen i förrigår. Jag skojar inte, det är hur många som helt. Vänta jag ska räkna... Så, tolv på ena foten och sex på den andra. DET ÄR JU SJUKT! haha.
Idag skulle jag egentligen till pappa i norrköping, men jag har några ärenden på stan att fixa och sen tror jag att jag ska träffa brudarna och fixa lite tills imorn, skriva på tröjorna oså. Så norrköping får det bli nästa helg :)
Idag är det exakt två veckor kvar tills jag fyller år, yehey :D Och det är tretton dagar kvar tills pappa gifter sig, yehey på det med :) Det tråkiga är dock att jag kommer vara ensam på min födelsedag förutom min underbara vänner då men, pappa och Angelica åker till riga för att dem har gift sig, mamma och Thomas ska åka till malta om en vecka och är borta tills kvällen på min födelsedag. Haha, så mina vänner får uppvakta mig på min födelsedag :) hoppas jag.

Aja, nu ska jag ta min nya chictidning och mina kliade fötter till sängen och läsa :) Ha en bra dag så hörs vi senare.


on the days i can't see your eyes

Hej.
Hade riktigt kul igår kväll :) Har saknat oss fyra.
Idag har jag inte gjort någonting alls, bara chillat och kollat på tv. Emma och Julianna vaknade ju upp hemma hos mig men dem drog ganska tidigt, Julianna skulle nog jobba och Emma skulle på skogröjet, nu står hon säkert och har jättekul! Jag vill också dit, jag vill också se takida och alla andra, buhu.

Menmen, jag får ha mysigt hemma med mamma istället :) Jag ska ställa mig och baka har jag bestämt och sedan blir det tv och film hela kvällen, skönt ju!
Nu ska jag sluta, uppdaterar senare, puss och kram.


Bara för att uppmärksamma er, jag fyller om femton dagar! ;)

nu kan du få mig så lätt

Hej bloggen.
Efter skolan drog jag och Julianna hem och hämtade pengar, sedan tog vi cykeln till hennes mammas affär och var där medan hon gjorde lite ärenden, Emma kom också! Sen när Juliannas mamma kom tillbaka så gick vi och mötte Heni och sedan till mc donald's för att äta middag, muuuums! Vi gick sedan och köpte godis och sedan hem till mig och kollade på it's a boy/girl thing :) den var bra, kolla på den. Efter filmen drog vi ut och fotade, kommer in massa bilder och två videos snart :) håll utkik!

Ha en skön kväll, vi hörs imorgon.

godmorning sunshines

Japp, godmorgon på er. Ser ni hur mycket klockan är? Jag är vaken, haha! helt otroligt.
Idag är det fredag, så skönt. Sista dagen i skolan sen är det helg alltså. I helgen ska jag till min pappa i norrköping :) Men idag ska jag ha en mysig kväll med mina bästa. Med massa onyttigheter, filmer, kort och praaat.

Nu ska jag i alla fall gå och se vad jag ska ha på mig, tror att det får bli mina jeans, lacoste piké och ett par röda på fossingarna, blir nog bra. Ska sätta på lite musik och sedan ska jag börja sminka mig, jag kommer vara klar tidigt idag, hihi.

Ha en bra dag i skolan/jobbet/hemma, kika in senare för en titt på min outfit som vanligt :)
puss och kram


don't worry, be hippie

Hej på er.
Läääääget? Med mig är det bara bra, dock väldigt trött som jag har vart varje dag den här veckan. Skolan sliter verkligen på en, men det är ju endel av vardagen så det får man ju ta.
Skolan var rätt soft idag, bara sköna lektioner och så, skönt helt enkelt :) Tog självklart med mig kameran och fotade lite, Emma fotade även min outfit.. Men tror inte det blev någon bra bild eftersom jag inte var den bästa att ta kort på vid det tillfället så jag tror jag tar en själv snart. intressant va? haha.

Nu ska jag lägga mig i soffan och somna, lägger inte lite pic och outfiten senare.
Ha det bra.


you got something special

Hej bloggen!
Gud så jobbigt det var att kliva upp ur sängen imorse, skolan lockade ju inte precis. Typ veckans tråkigaste dag idag.
Efter skolan så cyklade jag, Emma och Julianna ner till stan och kikade på lite grejer :) Juste, idag bestämde vi temat som vi ska ha på skolfotot.. Eftersom att vi går i nian ska vi göra plojfoto, jättekul :) Eftersom våran klass inte kunde enas så blev det "blandat" jag och tre tjejer till ska vara hippies :D haha, så kul! Jag ska ha på mig en vit stor tee som jag ska kavla upp ärmarna på och sen ska jag skriva "don't worry, be hippie"  och göra ett peace märke på framsidan. Sen ska jag ha knästrumpor och massa armband, och på huvudet ska jag ha ett såkallat hippieband, haha. Blir säkert bra, vi ska i alla fall ta korten på måndag :)

Jag var iväg på en annan grej förut också men orkar inte berätta.
Emma fotade i alla fall min outfit på stan så slänger in den snart också, nu är jag riktigt trött. Så ska lägga mig i soffan och kolla på "girl meets cowboy" det är reklam nu så passade på att blogga :)
Ha en bra kväll, vi hörs imorgon.

boy, i miss you

Godmorgon :)
Sovit gott? Jag med.. Förutom att Julianna väckte mig med ett spam av puss-sms ;) Haha, sötnos.
Jag är uppe tidigt idag, whey :) Klockan är bara tio i sju och jag är knappt trött.. Konstigt!
Idag är det skola som vanligt, efter den ska jag nog bara dra hem och plugga. Gör aklart läxorna eller några i alla fall som vi har fått, speciellt spanskan eftersom att den är till imorgon, dock jättelätt! man ska skriva vad man gjort i sommar på ett halvt A4 och man får ljuga, haha.

Nej, ni anar inte hur mycket min mage kurrar nu. Ska ta lite av mammas nybakta bröd och sätta mig framför tvn, jag kan bara chilla hela morgonen eftersom att jag inte orkar sminka mig idag, men det är skönt :)
Emma får fota min outfit idag igen i skolan :) Så kika in senare, vi hörs då.


stay with me

Hej bloggen.
Tragiskt nog kunde jag inte komma in på bloggen imorse, funkade inte att logga in.. Inte heller att gå in på min själva blogg, men det gick att gå in på allas andra, konstigt. Menmen, nu är jag här i alla fall. Kom precis hem från skolan, ganska skön dag och vi hade riktigt kul på lektionerna faktiskt :) inte ofta det händer. Och eftersom jag inte bloggade imorse tog jag med kameran och fotade lite, så det kommer in några pics på mig och mina classmates sen :) En dagens outfit kommer också såklart.

Nu ska jag lägga in fotona och fixa lite med dem, back in a minute.. or more, haha.

i don't want to be lonley

Hej igen.
Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Städat lite på rummet, ätit pizza och suttit vid datan är vad jag har gjort.
Nyss kollade jag på white chicks, så sjukt kul! haha. Ni har säkert sett den, men om inte seee den, man kan se den tio gånger om ;D Jusste, när jag kollade på filmen så kom det en geting och surrade precis framför ansiktet på mig, fatta vad panik jag fick!!! Så jag slog iväg den och väntade på att den skulle komma till fönstret, då tog jag en liten burk och stängde in den, så nu har jag en geting på rummet. Jag vågar inte röra burken, det får Thomas eller någon göra sen.. Ta bort den alltså.

Nehepp, nu ska jag nog sätta på en till film. Någon komedi är det :) säkert bra. Sen ska jag fixa fram lite kläder och stuffs till imorgon så jag slipper panikleta, man hittar aldrig någonting när man har bråttom på morgonen, jag lovar.. Det är så, haha. Ha det bra så länge, uppdaterar jag inte mer ikväll så hörs vi nog imorgon innan skolan.


topten - den lilla blommiga


Jag vet, sommar är över.. Faktum är att jag gjorde denna topten i sommras. Men kjolarna är ju så söta!

noticing you, noticing me

Godmorgon.
Har ni sovit gott? Jag har sovit lite mindre bra, vet inte varför.. Det bara händer ibland, du :)
Jag sitter och lyssnar på dangerous samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra idag, jag har ingen aning faktiskt. Men vet ni vad? Det är sommar i katrineholm, haha. Nyss var det klarblå himel och solen lyste som satan. Nu har det dock kommit lite moln, men solen är på. Om det är varmt har jag ingenaning om, men ändå :) Det var ju sjukt länge sen det var sol i lilla katrineholm. Det har bara regnat och regnat.

Jaja, tillbaka till dagen.. Så vet jag ju som sagt inte vad som kommer hända, ska försöka få med mig Emma och Julianna ner på stan och käka glass, måste passa på nu när vädret tillåter det. Vad ska ni hitta på idag då?
Imorgon är det skola igen, jag ska ta med mig alla skolbäcker då. Gjorde inte det förra veckan. Tur som jag har så har jag överskåp iår igen. Har haft det alla år :) sjuan, åttan och nu nian, tur dock, jag är ju så lång.. Skulle aldrig palla kura ihop varje gång jag ska hämta en bok, haha. Ja, jag är slö.

Nejni, nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite.. Slänger in en outfit och planer om dagen senare :)
Ha det bra så länge.


everyday, everyday

Godkväll!
Jag kom precis hem, jag cyklde till Elin och vi tittade på sex and the city filmen och åt godis, vi busade runt på internet också! Jag har alltid lika kul med min bästa vän, jag lovar.. Hon är skööön, haha.

Nu sitter jag och kollar runt på H&M, så ska lägga in lite godbitar och visa er vad jag tycker snyggt. Enjoy!
Här kommer lite skön musik som ni kan lyssna på medans ni kollar :) klicka här, här och här.
        
       
         
Snyggt va? Finns massor mer, vill du kolla själv? klicka här
Jag ska ha mössor i vinter, gud va mössor jag ska ha! stora och mysiga till dem lite mindre finare :) jag älskar mössor! Och vantar. Haha :D

Ögonen verkar ha sagt sitt nu, dem håller verkligen på att stängas! Godnatt.


topten - armband


Armbanden kommer ifrån kyssjohanna
Fiiiina va?

fashion everydag

Hej bloggen.
Samma Sarah fast med ny blogg nu :) Kommer bara att uppdatera med inlägg som jag är nöjd med nu och inte bara slänga in något bara för att liksom.

Just nu är jag sjuk, eller inte riktigt. Jag är på en mycket bra bättringsväg, igår mådde jag sämst verkligen. Låg och sov ända till klockan ett ungefär, sover alltid när jag är sjuk och äter ingenting. Men så kan det vara ibland, nu mår jag bättre och ikväll ska jag, Emma, Julianna och Henrietta ha filmmys :)

Nu ska jag fixa lite med bloggen och sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite till ikväll, slänger in en outfit då :)
Ha en bra kväll.


RSS 2.0