i'm on the radio



Detta ska nog kunna bli något, eller vad säger ni? :)
Hela morgonen har jag lyssnat på år två tusen åttas bästa låtar och dansat och sjungit med. Målat naglar i en jättefin färg och snart ska lägga mig i ett bubbelbad. Fab! Blir nog inte så mycket mer bloggning idag. Utan det tar jag igen nästa år. Om ett par timmar alltså, haha. Ha en jättebra kväll och gott nytt år, cuties <3

i was made for loving you


Godmorgon! Idag är det nyår.. Säger man så? Det är nyårsafton ikväll i alla fall och jag ska ha så kul. Nu ska jag äta en fet frukost eftersom jag endast åt chips igår, fy Sarah! Jag har egentligen ingenting att säga, utan vi hörs lite senare.. Sista dagen på två tusen åtta, gott folk. Ta vara på tiden.. Eller inte, gör som ni vill. Haha. Hugs!

why do I feel this party is over?



I don't wanna be the girl who laughs the loudest or the girl who never wants to be alone. I don't wanna be that call at four o'clock in the morning, cause I'm the only one you know in the world that won't be home. Sun is blinding, I stayed up again. Oh, I'm finding, that's not the way I want my story to end. I'm safe up high, nothing can touch me, but why do I feel this party's over? No pain inside, you're my protection, but how do I feel this good sober?

doesn't matter


Tja! Några timmar kvar på årets näst sista dag, hur känns det? Underbart på min sida i alla fall. Två tusen åtta har fört med sig både goda och "onda" ting. Så det ska bli skönt med ett nytt år, två tusen nio rättare sagt. Hur ska ni fira in det nya året? Jag kommer skåla in det i en underbar klänning, musik, glädje och underbara vänner. Låter riktigt bra i  mina öron!

give me your love


Hola! För ovanlighetens skull lägger jag in en bild på mitt ansikte. Det var ju ett tag sen, hehe. Jag sitter och äter chips och lyssnar fortfarande på musik i hög nivå. Dock inte i morgonrocken, utan jag har dragit tummen ur och duschat, fixat mig oså. Tagit några bilder dansandes i musiken har jag gjort också. Så ni får se senare :) Sounds good, hey?

can you feel it?


Hallå! Sitter fortfarande och lyssnar på musik på hög nivå, I like it! Skulle nyss försöka äta, fick i mig en halv pirog sen tog det stopp. Blä, så äckligt det var. Så får nöja mig med frukt sodan, mums! Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska fota, fota och fota. Har inga nya bilder, så det är dags. Så lite nya pics kommer nog in idag! Nu ska jag sjunga med i musiken, haha. Kisses!

i can fix you up


Godmorgon! Musiken spelas på hög nivå, jag sitter och smådansar framför datorn och jag är så otroligt taggad till det nya året, till 2009! Idag är det nästsista dagen på 2008 och jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Annars får ni vänta tills nästa år(he-he), då blir det bättre uppdatering. Nu ska jag fortsätta dansa, woho!

Den här låten spelas just nu, PARTY :'D

come and show me


Åh, vad jobbigt det är när man vänder på dygnet. Vi den här tiden skulle jag vara dödstrött om det var vanliga skoldagar. Men nej, nu sitter man uppe till två-tre på nätterna. Jag vill ju sova, haha. Men jag får la fördröja tiden med my name is earl som går på tv nu. Stänger ner bloggen för idag, men hörs imorgon. Dagen innan nyår, ojoj ;) Sleep tight!

give my gun away



Hallå! Hemma från norrköping nu. Följde med som sällskap till Emma som skulle shoppa lite, trevligt som vanligt :) Norrköping tycker jag om och det är så mysigt där. Tog med mig kameran också som ni kan se. Hade slutartid på så bilderna blev lite utdragna, but I like it! Fick föresten med mig ett läppglans hem, amazing color! Vad har ni gjort idag?

let me be the one, two


Godmorgon! Idag är det måndag. What a surprise, huh? Haha. Nejmen, det innebär att det är tre dagar kvar på detta år, tre dagar kvar på 2008. Känns ju lite halvkonstigt faktiskt. Jag har allting klart till själva nyårsfirandet, med kläder och sådant. Men, har ni tänkt ut något nyårslöfte än? Ska ni ens ha något? 

EDIT: Cuties, jag ska till norrköping idag.. Igen, haha! kommer hem ikväll. Puss och ha en bra dag!

i don't want to loose control


Hola! Ja, nu har ni sett vad jag har köpt på rean och icke rean, hehe. Plus dessa två ringar, lackleggins och en lite kortare kavaj. Helnöjd! Jag struntade i dagens idag, blev ju så mycket kläder ändå. Nästan som en modebloggerska, eller vad säger ni? Haha. Neni, nu är jag trött. Så ska väll lägga mig i sängen och försöka sova. Måla mina naglar en gång till ska jag nog göra innan, röda! Så sniggt. Godnatt, bontias.

do you want to take it slow?

Tredje delen! Och jag tror ni vet detta nu; bilderna gör ej rättvisa. Enjoy!



1; Svarta jeans, som dock måste sys in. Cubus (ingen rea, men billiga!)
2; Kan nog klassas som världens mysigaste halsduk. Stor som satan, love it! Veroa moda (ingen rea)
3; Lite rockig tischa från vero moda (50%rea)

Tar jag på mig de där jeansen, tischan, halsduken och svarta klackar skulle jag ju bli helrockigt, grymt!

you should let me love you

Här kommer andra delen av kläder. Kom ihåg att bilderna inte gör rättvisa, de är snyggare i verkligheten. Och samma sak här, gillar ni det inte får ni la blunda. Enjoy!



1; Oversizad tröja. Grym på, love it! Bikbok (2st 99kr)
2; Långt linne, enkelt och snyggt, Bikbok (2st 99kr)
3; Oversizad tischa med tryck, asgrym. Från vila (ingen rea)

maybe next time

Jag lägger in plaggen i två eller tre inlägg istället för alla i samma inlägg, blir för mycket för er då. Om ni tycker detta är för mycket får ni väll blunda eller något. Och kom ihåg att bilderna inte gör rättvisa.
Plaggen är snyggare i verkligheten. Enjoy!



1; Tee med solglasses på från new yorker, grymt snyggt till sommaren om du frågar mig! (ingen rea)
2; Oversizad grå tröja från cubus, helskön! (ingen rea)
3; Svart klänning med dragkedja framtill och snygg rygg fråna gina tricot. Åh, ryggen <3 (50% rea)

are we dancing?


Hola guapas y guapos. Sitter i världens mysigaste outfit just nu(ni får se senare) och äter chips. Samt kollar på en romantisk/läskig/sorglig film så jag sitter med näsdukarna i högsta hugg. Min förkylning verkar ha sagt sitt, har bara hostan kvar nu. Idag är det söndag och söndagar för mig är en ta det lugnt-dag och det är precis vad jag ska göra. Och hörni, snart kommer mina nya kläder upp. Kika in snart! puss&kram


on and on


Godmorgon! Vaknade med låten on and on med agnes på huvudet och nu vill den inte lossna från mitt huvud. Illa! Menmen, var ju som sagt på en mini-tjejkväll igår. Vi käkade tacos, åt chips, lyssnade på musik och sedan tog vi en promenad. Mys! Idag har jag tänkt visa er mina fynd sen igår, rean ni vet. Även fast det inte vart så mycket på rean. Höhö, typiskt mig. Kommer nog in en dagens sen, skulle jag kunna tänka mig. Later, guys.

a timekill to die for


Hola bonitas. Har ju som sagt vart i norrköping med M idag. Hittade en hel del som ni får se imorgon, cuties. Nu ska jag på tjejkväll! Btw, mössan på bilden har jag gjort. Hörs imorgon, pusskram!


come over here


Godmorgon! Åh, mitt natt har vart hemsk verkligen. Inte kunnat somna för att jag var helt tjock i halsen och jag hostade varannan minut. Det är verkligen hur jobbigt som helst. Men nu är klockan nio och jag ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite. Jag ska ju till norrköping med M idag och knuffas bland allt galet folk. Hoppas jag hittar något fynd i alla fall. Vad ska ni göra idag?

Vi hörs nog inte förän sent ikväll. Så lyssna på lite av dessa låtar, någon kanske faller er i smaken -
Jason Mraz, Leona Lewis, Akon och Kanye West. Puss och kram!

it's all about it


Rolling Stones tee, Forever21. Leggins, Forever21. Mössa, Forever21. Ipod,
Onoff(?).
Lite vogue, elle, cola och b&j på det. Skulle inte sitta fel nu alltså. Men time for bed.
Vi hörs imorgon, puss&kram!

EDIT; missförstå mig inte, cuties. Det är inte mina saker. Jag gjorde bara ett kollage på vad jag ville göra/ha på mig just nu. Godnatt!

you're so fine


Leave me out with the waste, this is not what I do. It's the wrong kind of place to be thinking of you. It's the wrong time for somebody new. It's a small crime and I've got no excuse, is that alright with you? Give my gun away when it's loaded, is that alright with you? If you don't shoot it how am I supposed to hold it, is that alright with you? Give my gun away when it's loaded, is that alright with you? with you?
Damien Rice

you are the only one for me


Hola bonitas. Blä, vilken dag alltså.. Fast den har vart nödvändig. Jag mår lite bättre nu och kommer förmodligen att må hyffsat imorgon när jag och M ska till norrköping och shoppa. Mellandagsrea for the win. Jag sitter fortfarande i min karamellfärgade morgonrock och kollar på tv, riktigt skönt faktiskt. Men nu ska jag inte sitta och prata på om ingenting, utan nu ska jag gå och göra ingenting. He-he. Later, guys.

i really love you


Det blir en hel dag i sängen, nu ska jag kolla på hairspary.. Filmen alltså och äta lite godis.
Föresten, tack för att krya på dig, det värmer <3 hugs!


EDIT: Åh, mums.. mamma kom hem med donken mat. Dagen är räddad, eller nått...

thanks to you


Godmorgon. Vaknade med rinnande näsa och dunkade huvud, så ni kanske kan förstå att jag bara ville somna om. Men gick det? Självklart inte. Så nu sitter jag framför tvn i min mysiga morgonrock, sockorna, näsdukar bredvid mig och datorn i knät. Har precis tagit en tablett också.. Ojoj, kul att vara sjuk på lovet. Mja, det drar vi lott om! Får se om jag hänger med mamma och byter de där sakerna eller om jag stannar hemma hela dagen. Det visar sig. Vi hörs senare, hugs and kisses.

it's going to be okey


Hello sweethearts. Febern har legat i luften ett långt tag nu, men nu har den slagit ut i mig.. Gud, snuvar och kallsvettas all the time. Himla jobbigt, alltså. Menmen, i morgon ska jag bara byta några saker jag fick i julklapp sen blir det hello morgonrocken och sängen, samt en bra film och lite godis! Måste bli frisk till lördag då jag och M ska till norrköping och shoppa på julrean. Var längesen jag umgick med den sötnosen så det kommer bli awesome. Nu ska jag försöka få min näsa att sluta rinna. Later, guys.

just dance


Lite av mina julklappar kan ni se på bilden. Make up-bag(ligger smink i) och nagellack i tre roliga färger, det svarta är bäst! Sen en glitter eyeliner till nyår. Klackarna är också till nyår. Fick en massa annat fint också, men kanske inte så roligt att sitta och kolla på vad jag fick. Men pengar, biokort på 200kr, morgonrock, sockor, väska och annat smått och gott. Vad fick ni i julklapp? :)

it's the wrong kind of thing




Lite mysiga bilder sen igår. Tomten var ju såklart på besök, höhö. Då blev det liv i barnen!

Nu har jag tagit en lång dusch och luktar fräschare än någonsin, typ. Mamma fick massa nya produkter som jag lånade and it smells delicious. Har tagit lite paus från julmusiken också och lyssnar på the killers. Sitter även i mina nya sockor och min nya morgonrock i matchande färger, så jag ser ut som en liten karamell.

i'm tired of it


Godmorgon! En trött men glad Sarah är tillbaka i Katrineholm. Sitter i lackleggins, en oversizad tjocktröja och äter chokladbitar i från paradisasken.. Underbart! Gårdagen var bra på alla sätt och vis. Kalle anka var ju självklart.. Dock märkte jag att jag blivit lite för gammal för det nu, eller kan man bli för gammal för kalle? Njaa, går att diskuteras. Idag ska jag försöka få in lite mysiga bilder från igår, samt mina presenter.
Åh, mina presenter <3 Hade ni en bra jul, cuties?

no more help


God jul, sötnosar
. Idag är det julafton, har ni fått öppna något paket eller väntar ni förväntasfullt på alla tills ikväll? :) Jag fick öppna två paket igår och det var lite smink och ett par underbara sockor som jag sitter och myser i nu, hihi. Hade det jättetrevligt igår och vi spelade ju lite bingolotto.. Guess what? Jag vann, haha. Jag har alltid sån tur. Dock var det bara en ny lott, men endå.

Oj, vet ni vad? Kollade precis ut genom fönstret.. DET SNÖAR!! Kan det bli bättre? Hoppas det snöar i Norrköping också så att vi får en vit jul. Iiiih, va glad jag blev nu :) Men hörni, nu ska jag börja fixa mig lite. Sen ska jag och bror åka till Norrköping. Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera mer idag. Ska försöka, men lovar ingenting. Så jag passar på att köra klassikern - Till er alla, en riktigt god jul! <3

give your love to me


Imorgon är det julafton, vi hörs då! God jul, cuties.

fine with you?


Hola bontias. Åh ,äntligen en lugn stund. Nu kan jag äntligen sätta mig ner och äta frukost, lunch whatever för första gången idag. En mannafrutti får det bli, mumsy. Har vart ute och sprungit hela dagen, köpt klart alla julklapparna och handlat lite julmat, julgotti och annat juligt, hehe. Ikväll kommer det några över hit och vi ska äta samt spela bingolotto på uppesittarkvällen, dagen före "julafton" hos mamma typ. För att hon jobbar imorgon. Nu ska jag äta, magen bara kurrar. Vi hörs senare, hugs and kisses.

for all that you've done to me


Godmorgon. Jag är uppe med tuppen idag känns det som. Men gott har jag sovit och drömt fina drömmar. Ska alldeles straxt ställa mig i en varm dusch och sen ska jag fixa mig lite. Ska ju ner till stan och köpa de sista julklapparna.. Har en eller två kvar. Har ni köpt alla julklapparna? Vi hörs i eftermiddag, hugs.

Eftersom jag inte kommer vara så närvarande idag får ni några låtar att lyssna till;
Damien Rice, Jason Mraz, Kanye west, Tiger Lou, Sean Paul, Milow, Kent, Håkan Hellström - Som ni märker har jag en ganska blandad musiksmak, jag är en såkallad allätare.

maybe i said so, then so what?


Hola bontias. Kan liksom inte fatta att det faktiskt är julafton om en dag och ett par enstaka timmar, nyss var det ju höstlov. Imorgon ska jag ner till staden om man kan kalla det så med mamma och köpa lite mer julklappar, kanske ett par saker till mig också, hihi. Sen blir det julafton dagen innan här hemma hos mamma, öppna några paket och ha uppesittar kväll, kommer bli übermysigt.. Som söta Carita brukar säga, hihi.
Hugs and kisses.


you make me feel good


Underbar dag i Norrköping har jag haft med S och L. Lite ryggont, massa folk, shopping, mat och lite annat fick förgylla min dag. Julklapparna är nästan färdiga, ska köpa de sista imorgon och det känns amazing! Lite grejer till mig själv fick jag hem också. Så nu vet jag vad jag ska ha på julafton.. Det kommer bli rockigt!
Nu ska jag äta toast och kolla på Nu är det jul igen. Later, guys.

will you be my lover?


Godmorgon! Satt och kollade igenom lite sommarpics medans mitt hår torkade och hittade denna. Det är en bild från när jag vandrade runt i norrköping barfota med J, vi ville bara bort från tråkiga Katrineholm. Så vi tog en tripp till Norrköping, köpte två klänningar och tog på oss dem.. Det var många visslingar efter oss då. Men det förstår jag, klänningarna är ju fab! Men påtal om Norrköping.. Dit ska jag idag med S och L idag. Jag ska shoppa och kolla lite efter julklappar, det är ju bara två dagar kvar och jag har inte en enda..
Illa Sarah, illa! Vi hörs i eftermiddag, ha en bra dag.

that's why i love christmas


Hola bonitas. Julgranen är klädd, ljusen är tända, alla tomtar är framme, ljusstakarna likaså och mörkret har tittat fram. På tvn rullar the grinch, min favorit jul-film. Det kallas hög mysfaktor och hög julstämning.
Bara två dagar och några timmar kvar nu, gott folk. Mja, man kan väll säga att rubriken talar för sig själv...

i don't know why


Hola guapas! Nu har jag latat mig hela förmiddagen så nu ska jag ställa mig i duschen och sedan fixa mig lite. Sen blir det att grabba/grappa tag i kameran och fota lite fint. Får se vad som händer ikväll om jag kanske träffar någon trevlig prick. Och hörni? Bara jag som är galet sugen på att shoppa? Får lite casch imorgon så jag tror garderoben kommer bli lite större. Wiho! Vi hörs senare, hugs and kisses.

yeah, you have right


Godmorgon. Fjärde advent idag och tre dagar kvar till dagen med stort D.. Är det inte så man brukar säga? :D haha. För övrigt vaknade jag med solen i ögonen, väry nice.. Eller kanske inte. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men är på ett otroligt fotar-humör, så kanske blir lite nya pics här i eftermiddag. Nu ska jag äta frukost, mumsy. Later, guys.

om du var här


Hej sötnosar. Gud, klockan bara rinner iväg. Hon är snart sju redan. Jag fick precis frågan om jag ville hänga me ut ikväll, men njaaae. Jag är för trött, så jag stannar hemma. Tack ändå! Jag har fixat med bloggen under hela dagen men nöjd blev jag inte, så jag behåller nog denna ett tag till. Det gör la inget?
Nu ska jag äta mentos tropical mix, mums.

för en lång, lång tid


Hejpåer. Hostan har gått över. Men, mina ömma revben och huvuvärken sitter kvar. Hoppas det går över till imorgon. Påtal om imorgon, det är fjärde advent då. Och endast tre dagar till julafton. Galet vad tiden går fort. Jaja, min dag har Håkan Hellström och en tre timmar lång film fått stått för. Plus att mamma gjorde knäck och cornflakes choklad. Mumsy. Och hörni, bilden här ovanför på Håkan.. Den är ju görsnygg! Är helt svag för svartvitt och cigaretter. Inte för att jag röker men det gör sig otroligt fint på bild. Later, guys.

Jag kanske kommer fixa och trixa lite med bloggen, så om det ser lite halvkonstigt ut är det därför.. Puss!

a little bit more


Hola bontias! Hade ni en bra fredag kväll? Jag var ju som sagt med klassen och hade kul. Idag vet jag dock inte vad som händer. Men en sak är säker.. Jag håller på att bli sjuk. Jag har hostat hela natten, har huvudvärk och mina revben ömmar. Inte så kul, med tanke på att det är jullov. Men jag får väll ta det lilla lugna idag och se vad som händer. Vad ska ni göra idag föresten? Hugs and kisses.

maybe not


Hallå! Ska umgås med klassen ikväll. Och ha allmänt roligt bara. Så vi hörs imorgon! Kyss.

i need you right in front of me


Hello! Jullov nu och de känns underbart. Har lite brådis, ska vara nere på stan och en kvart. Ska möta upp mina bruds och vi ska börja med att fira jullovet med en pizza, fab! Vi hörs senare ikväll, i guess.
 Puss och kram och ha en jättebra dag.

you're out


Marilyn Monroe.. Isn't she a beauty?

Hello. Mysig dag med bästo minsann. Men några julklappar blev det inte för min del.. Gud, jag har inga! Snacka om julstress. Anyway. Imorgon är det jullov, gott folk. Känns det inte underbart? Johodå.
Vad har ni tänkt att göra för mysigt på lovet då? Jag ska slappna av, ha kul och inte tänka ett dugg på skolan.. Låter bra i mina öron. Later, guys.

give me that


Hola bontias! Kom precis hem från är väldigt skön skoladag, sov nästan all the time. Hel skönt! Nu ska jag ner till stan med bästavän. Vi ska fika och kika på julklappar, eftersom det inte blev av igår.. Skön dag med bästo, helt enkelt. Tror jag tar med mig kameran så ni får se lite mysiga bilder från staden. Vi hörs senare, hugs and kisses.

EDIT; kameran hade inga batterier!

love is in the air



Jimi Hendrix... Jag bara älskar dem här fotona! Såna ska jag också ta någon gång.Tänk dina intressen i en och samma stund. Musik och foto, underbart! Låten la jag dit så att ni kan lyssna på hans verk, inte för att det faller mig i smaken lika mycket som fotona föll mig i smaken. But just for you to enjoy!

Vi hörs imorgon, beauties. Sleep tight.

i'll be there, you know i can


Hejhejhej. Nu har jag suttit och drömt om fina tischor framför datorn ett tag.. Mums. Lyssnar på världens skönaste låt. Den får mig att tänka på sommaren, kompisarna, tunna kläder, klackskor, poolen, solen.. Vet ni hur underbart det är med pool på sommaren, det är awesome! Nehepp, ska sluta drömma och ta en lång, varm och skön dusch. Sounds good. Later, guys. Kisses.

i'm still a rockstar


Mums, denna godbit från forever21 skulle gärna få flytta in i min garderob.. Om man nu kan kalla det garderob, mer än hälften av mina kläder ligger överallt i mitt rum. På sängen, på govlet, bordet, stolen.. Yeah, you name it!

it's not over


picture of me


Hola guapas. Kom hem från skolan precis. Och det här var sista "riktiga" dagen i första terminen i 9an, det känns awesome. Bara en termin kvar! Imorgon blir det lagdag och på fredag avslutning, underbart. Nu straxt ska jag möta upp Elin, vi ska ner till stan och kanske ta en fika och leta julklappar. Låter bra, va? Ohja.. Men nu ska jag fixa till mig lite. Vi hörs senare. Hugs and kisses.


yes, my dear


Självutlösaren is the shit... Lillen och jag.

Hello! Seg dag, riktigt seg dag. Mest suttit vid datorn. Ätit tomtegröt och mackor med mamma framför tvn och singing bee också, me lajki. Skolan idag var helt okej. Vi började dagen med någon timmes konditions och pulsträning. Sen var det svenska, vi håller på med drama och ska "uppvisa" den imorgon. Ska bli grymt kul faktiskt. Älskar allt som har med drama att göra :) Idrott var det sen och julianna och jag stannade kvar i hallen medans de andra tog en promenad. Så ingen riktig lektion där heller. Sen lekte(haha) vi mattelekar på mattelektionen.. Sen var dagen slut, ja. Där fick ni reda på vad jag gjort idag. Men kände att det var dags för ett lite längre inlägg, vart dåligt med sånt.. Eller jag är dålig på sånt. Menmen, later guys. Hugs and kisses.

right back at yah


Hej sötnosar. Sorry för dålig uppdatering idag. Har vart ute och farit hela dagen. Men vi hörs imorgon, då jag svarar  på era kommentarer. Puss och kram. Sovgott!

there's a first time for everything


Picture by me


Hola bonitas! Riktigt soft dag i skolan, och en håltimma på sista lektionen. Det gillar vi stort. Följde sedan med Julianna till duveholmsskolan och väntade på Emma. Nu är jag hemma igen och äter lussekatter, dricker vatten och lyssnar på underbar musik. Vad gör ni?

Föresten! Missa inte detta erbjudande på fargadelinser.com. Du får färglinser utan styrka i vilken färg du vill helt gratis om du vart aktiv i din blogg i 2 månader. Jag ska lätt välja ett par, gör det du också! Information står på deras sida..

kiss me, kiss me, kiss me


Hello guys. Jag ska inte ljuga, jag mår dåligt nu.. Vet inte var jag har någon. Men så känner väll alla några gånger under sin livstid. Annars gör jag inte så mycket, pratar med idus på msn, hon gör mig alltid glad. Äter lussekatter också, mumsy. Har inte gjort så mycket idag förutom att fotat, knarkat huvudvärkstabletter(inte bokstavligt talat) och mått dåligt, gud så tråkig jag låter. Vad har ni gjort?

Den här låten får mig på lite bättre humör :)


Broken hearted woman


Det finns inget jag hellre vill än att åka här ifrån! Åka ifrån katrineholm, åka ifrån falskheten. Katrineholm och falskhet är ju i princip samma ord. För här vet alla allt om dig som du inte ens vet om själv. Det skulle göra så mycket att få åka bort i någon vecka eller två. Till värmen, till stressfria platser och framför allt slippa all denna falskhet! Bara ta det lugnt och fixa nya krafter.. Det skulle göra så mycket.

do you really want me?


Picture by me


Hej! Tredje advent idag, as you can see. Känns ju sådär lite halv konstigt att det faktiskt bara är tio dagar kvar till julafton. Det var ju nyss sommarlov :'D höhö. Nemen, vad händer idag? Jag ska fota lite, baka lussekatter som inte blev av igår och plugga lite religon. Japp, det är ungefär så min dag ser ut.
Vad ska ni göra en tredje advent som denna? :)

the life of a hero


Picture by me.. snooow

Hola bontias. Kollar på harry potter på femman just nu, gör ni också det? Dricker cola gör jag också.. Såklart. Imorgon vet jag inte riktgit vad som händer, det visar sig nog. Men har sån himla lust att fota, så jag tror det blir en liten fotosession med mig själv. Plus att jag ska försöka lägga upp ett v-inlägg, sounds good? Massa nya pics och ett v-inlägg. Rena, rama julafton ju. Haha, later guys.

How could you be so heartless?



Pictures by me, yahh


Hello sweethearts. Just nu dricker jag cola(Thank god for coke) och pratar med söt-ida genom msn. Guess what? Vi ska på idolfinalen nästa år. Haha, här planerar vi snabbt. Eller vad säger du Ida? :'D Ikväll händer inte så mycket. Ska ligga kvar på denna plats i soffan och spela lite sims2 då och då. Kolla på tv, dricka cola och bara göra ingenting. Vad händer för er ikväll?

you can dance, you can sing


Picture by me


Hello. Min dag kommer se ut såhär ungefär; Baka lussekatter med mamma, städa och fixa lite mysstämning, dricka julmust och spela thesims2. Hello nörd idag, säger jag bara :'D Haha, men det kan faktiskt vara rätt skönt ibland. Föresten, det kommer ju aldrig in något videoinlägg, så jag får ta och börja med outfit bilderna igen. Men jag har hittat ett ställe jag kan ställa kameran på och det ser rätt okej ut, så det får la duga så länge :) Men måste bara fråga, skulle ni tycka om videoinlägg?

Never cared for what they say


Picture by me... Snön ligger kvar i mängder i alla fall, hoppas bara det  håller i sig 11dagar till.


Hejpåer. Vaknade precis! Mamma är i full gång att fixa sig för hon ska ut och köpa julklappar, wiho. Jag själv vet inte vad jag ska göra idag. Jag vill ner på stan och kolla lite, fika oså. Men frågan är ju vem som vill hänga med mig. Får la fråga runt lite. Vad ska ni göra idag då?

Ändrat headern igen.. Vad tycker ni om denna?

trouble is the only way down


Picture by me


Hello. Jag testade cheer cover förut, sminket ni vet. Det var la inget speciellt med det. Men det är ju bra för huden så vi får väll låtsas att det var värt pengar vi la ner på det. Just nu lyssnar jag James Blunt, har råkat ut för JamesBlunt-feber faktiskt. He is amazing! Sen håller jag på och funderar och trixar lite på en ny header. Men vi får se hur det blir med det. Äter baconchips och dricker cola gör jag också. Nu vet ni ungefär allt jag gör, det känns la bra? höhö.

EDIT: Nu har jag ändrat bloggens header och design, what do you think?

Same mistake again


Picture by me.... That heart in the snow are made for you from me :)

Hello snöflingor. Haha, gud vad det har snöat idag, helt sjukt. Hela tiden, hela dagen. Förutom nu såg jag, det har slutat nu. Men snö är bra! Och jag passade på att gå ut och fota lite som ni ser. Annars har jag inte gjort så mycket idag, var i skolan ett tag sen hem och sov någon timma. Hängde sedan med mamma och handlade, passade på att hämta ut ett paket då. Och guess what? Det var mitt cheer cover! Sarah is happy. Neheni, onödig information. Vi hörs senare, idolfinal ikväll ju! Ska ni se? Det ska nog jag, orkar inte gå ut med min onda mage. Hugs and kisses.

i wonder how and why


Picture by me

Godmorgon. Har inte så mycket att säga förutom att det är luciatåg nu på morgonen i skolan. Jag tar nog med mig kameran så att jag kanske lyckas fånga några vackra bilder som ni får se sen :) Sounds good, hey? Smell you later, guys.. Hehe.

I'm not moving


Picture on my shorts.... Lyckades göra att mitt lår ser gigantiskt ut, höhö.

Hello! Dagen har vart bra och jag mår bra. Har liksom ingen inspiration just nu och vill inte slänga ur mig massa onödiga ord. Men imorgon är det fredag.. Igen. Vi har en jätteskön dag, om vi inte har bild slutar jag någon gång på förmiddagen. Vi hörs då. Kiss and hug.

when nothing else matters


Picture by me..... FIREEE!

Godmorgon sunshines. Idag kommer jag springa runt i min nya body ifrån asos, ett par slitna, stora jeansshorts och en stor oversizad tjocktröja. Oj, vad jag kommer trivas :'D. Skolbio idag föresten, ett öga rött. Sett den? Jag har faktiskt inte gjort det, så det ska bli trevligt, ska försöka smuggla med min lite godis också, lärarna sa att det var förbjudet denna gången för vi är så stökiga, ajsing! Haha.
Hörs efter skolan, hugs.

Make it mine


Picture by me... Ett litet tjuvkik på min nya klänning!

Hello guys. Internet har inte fungerat idag, har det gjort det för er? Menmen, min dag har vart fab i alla fall. Jag har testat mina nya kläder ifrån asos, jag har sprungit runt och strosat i en stor oversizad tjocktröja och bara tagit det lungt. I la, la, la love that. Vad har ni gjort idag, sweeties? Nu ska jag springa och hämta
hot chocolate, me gusta mucho. Hugs.

you are a song


Picture by me....En tass!


Hejpåer! Det var nästan så jag inte ville ta av mig skorna när jag kom hem för någon minut sen. Använde mina nya vinterstövlar idag, de är fodrade runt hela foten och benet. Och sulan är av gummi! Det kändes som att jag hoppade runt på moln. Annars idag då, hade en kort liten redovisning som gick bajs annars har dagen vart som vanligt i skolan.. Tråkig! Förutom mina underbara mates, såklart <3
Hur har ni haft det idag?

EDIT; JAG HAR FÅTT HEM MINA KLÄDER FRÅN ASOS, WIHO!

Give a little bit



Pictures by me.... Pepparkaksburkar och lite julpynt, vare ja.

Hello sunshines! Mitt uppe i tv zappandet är jag nu. Det är filmer på nästan varenda kanal och jag kan inte bestämma mig vad jag vill se. Djävulen bär prada, kanske? Jag får fortsätta knäppa runt lite, eller så går jag och leker lite med kameran, det är ju faktiskt så mycket roligare. NU: Hot chocolate...
Vi hörs imorgon, kisses.

her beauty in the moonlight


Picture by me

Hello sweethearts. Hittills ikväll har jag duschat, ätit tomtegröt och funnit en ny talang i mig - rita halva ansikten. Det ser verkligen riktigt ut, helnice ju. Annars har jag inte gjort så mycket mer, bara tråkigheter som är onödiga att ta upp här. Nu sitter jag i sockor och kollar på allt om min buske med mamma och min bror. Klockan nio är det house och efter den ska jag slänga mig i sängen ni ser i rummet på bilden och läsa i min bok. Vad ska ni göra ikväll, guys?

i should never have left you


Picture by me

Hey guys. Kom precis hem från skolan och nu äter jag spaghetti carbonara eller hur det stavas, very goot! :*
Idag händer inte mycket, ska försöka läsa ut boken som vi har en analys på imorgon och sedan blir det lite myskväll här hemma, det gillar vi. Vad ska ni göra idag?

summersun in the rain


Lite sommarkänsla ger ju denna bilden då jag sitter vid poolen och doppar fötterna i en rosa klänning.. Eller den ger inte lite sommarkänsla, den ger mycket sommarkänsla. Men nog pratat om sommar, haha. Nu är det snart julafton, exakt sexton dagar faktiskt. Och sen är det nyår! Efter det rinner nog bara tiden iväg och vips så är det sommar. Men nu är det dags för soffan och kolla på two and a half man, det gillas. Sleep tight.

forever and ever



Pictures by me
Pepparkakorna är framme, sockorna är på, ljusen är tända och jag är färdigpluggad. Kan det blir bättre?
Tiger Lou  - Coalitions ← Örongodis!

raaawr


Där kan ni ju se lite av min outfit för denna måndag. Bytte ut tjocktröjan mot en trekvartsärmad och satte leo-linnet över, det blev ju helnice! .. Föresten, kanske kommer upp ett outfit-videoinlägg idag.
Sounds good, hey?

Hello sunshines. Läget under kontroll? That's grääjt. Har precis kollat klart på andra avenyn, gasch vad det händer saker alltså! De ena efter det andra, men jag ska inte avslöja för mycket ifall det är någon av er som kollar på det och inte sett alla avsnitten. Nu ska jag kolla runt på datorn lite och sen blire det hello pluggkväll. Inte riktigt lika kul, kanske. Men det behövs. Vad ska ni hitta på ikväll? 

you can be my hero


Picture on my eyes, haha! Sniggt, huh? ;)


Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, förutom att jag frös som ett gnu. Inte bra. Nu ska jag snart pysa iväg till skolan, jag går i klädd ett leo-linne, strumpbyxor och en hood. Sånt gillar vi! Vi hörs efter skolan, cuties. Kisses.

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig?


Jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg. De e måndag snart, men jag lever för ikväll. Föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej. Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig. Föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej. Men man frågar sig... Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv? Situationen e så sjuk!

Veronica Maggio

Och hörni, pussmunnen i hörnet är tillägnad er :'D hihi. Hörs imorgon, sleep tight!

Come and kiss the pain away


Lay all your love on me

Hello sunshines. Har haft en jättetrevlig dag i norrköping med bror hemma hos pappa :) Ätit gott och kollat på mamma mia, sånt gillar vi. Kom precis hem och såg att jag hade fått mängder med kommentarer, sånt gillas också. Ikväll blir det lite pluggande, hindusimen in my heart.. Eller inte :) Men, förutom plugg blir det tvtittande och äta pepparkakor, mumsy. Hur har ni haft det idag då? Hugs.

out of the light


Picture by me


Hello. Idag blir det lite halvtaskigt med uppdatering, ska som sagt till min pappa i norrköping. Men vi får se om jag kan slinka undan ibland och slänga in ett inlägg, men det visar sig. Vad ska ni göra idag? Ha en bra andra advent, kisses.

Love will survive


Picture by me

Hejpåer. Sitter och sjunger på Josefins balladversion av hero, den tjejen kan sjunga säger jag bara. Annars då? Pratar med mysiga människor på msn, äter choklad och kollar på family guy. Kan ju inte bli mycket bättre.. Jorå, men ändå. Vad gör ni? Hugs.

Baby, i can hear it


Picture by me

Hello. Mamma kom precis hem med en varsin chokladkaka till mig och bror, hel nice! Sitter och småler lite åt min katt Fjun nu också, hon är så trött att hon sitter och vinglar liksom. Ser jättekul ut, haha. Min kväll blir fylld med tv, bloggning, choklad, cola och lite pluggning. Plugghelg blev detta. Fast imorgon ska jag och bror till pappa, norrköping :)


Pictures of you and me



Pictures by me

Hello guys. Har precis duschat och satt på mig ett par mysiga kläder, pluggat har jag gjort också. Känner mig lite halvtduktig sådär. Nu står det pepparkakor och bloggläsning på schemat, det gillar vi. Ser ut som att detta blir en mysdag! Vad som sker ikväll är fortfarande inte bestämt. Vad ska ni göra ikväll, snyggon?

FOr you to notice this


Hej på er. Och godmorgon kanske man ska säga. Sovit gott? Det har jag :) Förutom att jag drömde någon halvtaskigdröm. Men strunt samma. Vad händer idag? Det blir en hel del plugg för mig och sedan vet jag inte faktiskt. Får la höra med mina vänner vad som kommer ske :) Jaja. Later, guys.

I mina lungor


Jag vet att du sover, känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå.. Utan din luft i mina lungor! Jag kan inte ens stå.. När du inte ser på! Genomskinlig grå blir jag.. Utan dina andetag!

I gave you my heart


Picture by me


Not my day today, I can say. Blä! Men annars mår jag väll bra. Har precix ätit tacos och kollat på one tree hill, det livade väll upp stämningen lite. Ikväll då? Vad händer då? För min del blir det nog idol, cola och bloggande. Det ska bli skönt. Nu ska jag gå och leta upp den där lilla förbannade kameran, haha. Later, guys.

i love my lady yepp, yepp


Picture by me


Godmorgon! Det är fredag, jag mår underbart, jag är uppe tidigt, vi har världens skönaste dag.. GRÄJT! Eller vad säger ni? Ni skulle väll inte ha något emot en timmes musik på morgonen, lite bild.. Sen teater och efter den idrott? Naaaej, tänkte väll inte de ;) Haha. På idrotten ska vi bada också, that's even better. Menmen, femte december idag. Vilket betyder att det är sisådär en fjorton dagar kvar till lovet, räknar man bara skoldagarna blir det ännu mindre. Det gillar vi. Nu ska jag gå och sminka mig and guess what? Jag svarar/godkänner era comments när jag kommer hem. Hugs.

Does somebody care?


Jag som garvar på bilden och Emma som gömmer sig skrattande. I kind of love this picture!
Nu ska jag släcka ner min dator, vi hörs imorgon bitti. Sleep tight.

keeping your love lockdown


Picture by me

Hallå. Just nu finns det ingen lyckligare än mig.. Eller jo det gör det. Men Thomas har äntligen köpt boxer nu till tvn. Han bara tog bort det ett tag och vi har fått klarat oss med ettan, tvåan, fyran och sexan. Men nu kan jag äntligen se på grey's, desperata hemmafruar, gossip girl, one tree hill igen. So happy, so happy. Imorgon är det fredag, känns som att det är fredag hela veckan. Herregud, vad tiden går fort. Bara tjugo dagar till julafton, de gillar vi.

what matters, really?


Klädd i en hooide strosar jag runt just nu!

Tjenna. Kom precis hem från skolan.. Vi har bakat lussebullar, så jag sitter och äter på en, mumsy. Ska snart sätta igång att plugga lite, men först ska jag göra ett outfit-videoinlägg som ni ska få se sen. Sounds good, hey? Nehepp, matteboken ropar på mig.. Typ. Later, guys.


EDIT: Hittar inte lilla kameran, så fort den kommer fram gör jag videon. Ok? gräjt.

making your love down


Helloyou! Jag och bästavän på bilden, hon har införskaffat sig en blogg. Klicka på bilden så kommer ni dit, skulle kunna tippa på att den kommer handla om fashion och sånt :) Vad gör ni då? Jag kollar på bonde söker fru, dricker glögg och äter pepparkakor. Mumsy! Sen blir det lite plugg och sen är det time for bed. Hörs imorgon, tror jag börjar dagen med en outfit(videoinlägg). Sleep tight.

Föresten, finns det något roligare än tv-tabbar och bloopers? hahahah, klicka här och här. Jag lovar att ni kommer få er ett gott skratt, det fick jag :'D Ni har säkert sett dem, men ändå!

you don't now how i feel



Pictures by me.... Lite konstiga bilder, but I like it!

Hola. Har skickat iväg voyageartikeln med lite hjälp av Kim, tack :) Ikväll blir det TVtittande med mamma, pepparkakor och varm oboy.. What else, liksom? haha. Och nu har jag tagit bort outfitbilderna igen. Eftersom jag är så anti dem bilderna har jag bestämt mig för att göra outfits-videoinlägg istället. Vi får se när första hoppar in, kanske redan imorgon? Who knows. Later, beauties.

Glitter överallt på golvet



Pictures by me... H&M!

Hej på er. Bara jag som tycker den här dagen gått väldigt sakta? Även fast jag vaknade rätt sent. Aja, alldeles straxt ska jag försöka hitta någon som vill hjälpa mig med min voyageartikel. Alltså, så att det ser snyggt ut. För mitt dokument program fungerar inte. Sen ska jag skicka över mitt SOarbete till Inger. Ska nog sätta mig med recensionskompletteringen också. Behöver bli klar med allting innan lovet, så jag kan vara helt fri.
NU: varm oboy och pepparkakor. Later, guys.

just a girl, all I ever been to you


Picture by me

Kom låt oss gå härifrån, låt oss resa någonstans. Resa långt härifrån, låt oss bli dom som försvann. Kom så glömmer vi döden. Han röker i vår säng, kom och värm dig vid glöden från vårt rykande hem
.
Kent

the way i feel for you


Picture by me


Godmorgon. Är hemma fån skolan idag, det behöver jag. Men imorgon ska jag gå dit igen, ska rita på mitt portätt i bilden och baka lussebullar på hemkunskapen. Just nu äter jag pepparkakor med smör och ost på, yummi. Lyssnar på Kent-Utan dina andetag också. Underbar låt. Ska lära mig den på gitarr, så får vi se om det kommer upp en video här i bloggen, som jag lovat så länge.. Om jag vågar sjunga i videon drar vi dock lott om, hehe. Nu ska jag fortsätta lyssna på låten. Later, guys.

they don't know, about you and me



Pictures by me

Hej gullungar. Det är tur att jag har er ibland, speciellt vid såna här tillfällen jag sitter i just nu. När jag mår väldigt dåligt och bara vill gömma mig under mitt täcke och inte vakna förän allt är bra igen. Idag har det vart en dålig dag, jag har dock hunnit plugga klart på mitt SOarbete. Men vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon. Behöver vila upp mig, jag är helt sliten, stressad och har varit påväg att svimma ett x antal gånger idag. Det bara snurrar till i huvuet och man ser ingenting. Scary. Nu ska jag lägga mig i sängen och tänka lite, kanske läsa. Vi hörs, anntingen senare eller imorgon.

Än en gång, tur att man har er och världens bästa vänner <3

it's your call this time


Picture by me

Well I heard two men, talking on the radio. In a crossfire kind of new reality show,u ncovering the ways to plan the next big attack or they were counting down the ways to stab the brother in it. Be right back after this. The unavoidable kiss, with a minty fresh death-breath is sure to outlast this catastrophe. Dance with me. Well if you've gots the poison, I've gots the remedy

I won't worry my life away
I won't worry my life away

then tell me the story


Picture by me.... Skulle inte sitta fel nu, alltså!


Hej på er tometenissar.. Eller något :D Kom precis hem från skolan. Fick sluta sisdär två timmar tidigare. Klagar gör man ju inte! Idag blir det en hemma dag framför tvn och datorn. Ska plugga lite geografi också, har redovisning imorgon. Men det ska nog gå bra. Annars då? Är det bra med er? Jag själv har haft det sådär idag. Har vart snurrig i huvudet och inte mått bra pågrund av en sak. Menmen, nu blir det tv med en kopp varm oboy. Yummi. Later, guys.

just a little girl, it's a secret love




Pictures by me

Bild 1; Nu kan man börja räkna ner till julafton.. 24dagar kvar!
Bild 2; Bara för att bryta "ljustrenden": Jag har liksom gått och förälskat mig i ljus.
Bild3; Ljus, ljus, ljus <3

Hej busar! Har vart och trippat runt och fikat på stan i dag med bästavän. Hon är så bra, jag har inte så kul med någon som jag har med henne. Fick i alla fall i mig lite chailatte och en kladdkakebit. Med mig hem fick jag foundation och sminksvampar. Hel nöjd! Föresten, julkalendern.. Ja, vad ska man säga? Hur dålig som helst. Varför kan man inte börja om från början? Med mysteriet på greveholm och kasper i (någon dal, kommer inte ihåg). Då skulle det liksom vara mysigt att kolla på varje morgon. Later, beauties.

the one to be with you


Godmorgon, nu börjar julkalendern!!! Vi hörs efter skolan. Kisses


RSS 2.0