everybody hit the floor, let's get it on


Hello. Tung dag idag och jag kom inte upp från sängen förrän klockan tre-fyra ungefär. Då tog jag på mig en kjol och mina nya skor, gick ner till stan och köpte en klänning och ett armband. Jag har köpt och fått så himla mycket nytt nu på senaste. Så när jag får mina två senaste paket från H&M hem på posten så ska jag göra ett stort inlägg med mina köp! Det låter la bra? Nu har jag i alla fall fixat både hår och ansikte. Klänningen(jag kör barbent ikväll, love it!) sitter på och klackarna likaså. Ska snart dra mig till Heni och vi ska ha så kul ikväll, vi brudar. Yes, vi hörs imorgon. Ha en bra valborg. Pussochkram!

nollnio.nollfyra.trettio


Begravningen igår var jättefin och bra. Men det var bland det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv. Det gjorde så ont!
Men jag ska inte tynga ner er med en massa sorligheter. Igår på kvällen gick jag och träffade Julianna. Vi satt och åt glass i solen och pratade om allt möjligt. Vi träffade sen några mer och vi chillade mest hela kvällen. Dock kanske jag skulle ha tagit på mig något tjockare. Gladiatorsandaler(som är nya! köpte i tisdags), leggings och trench coat är inte det varmaste man kan ha en april-kväll. Så idag är jag hemma med snuva, lite huvudvärk och halsont. Skulle egentligen kunnat gått till skolan, men jag valde att stanna hemma och vila upp mig tills ikväll. Valborg ju. Då åker både blåsan och klackarna på! Ska ni hitta på något kul ikväll, då?

nollnio.nollfyra.tjugonio

Hej! Jag ska på begravning idag, så ni kommer inte höra så mycket mer från mig idag. Hoppas ni förstår. Kan vara tillbaka ikväll, eller så hörs vi imorgon. Ha en jättebra dag, hörni. Pussar och kramar.  

R.I.P Benny Öhrn <3

nollnio.nollfyra.tjugoåtta


Hej på er. Vad varmt det har vart idag! Jätteskönt ju. Och den annars väldigt tråkiga promenad jag går varje dag hem från skolan blev faktiskt riktigt skön. Träden har börjat fått gröna blad, gula blommor på buskarna och ja, sommar är påväg helt enkelt. Underbart! Dock ska jag inte ta vara på det varma vädret idag, utan jag ska krypa ner under täcket nu. Jag är så himla trött, så trött att jag skrattade åt allt nu innan vi slutade skolan. Så sängen, en toast och andra avenyn låter super! Pusskram.

you're on candid camera


Tudilu. Vilken tråkig och onödig dag jag har haft idag. Jag har vart så rastlös! Inte gjort någonting alls förutom att blåsit såpbubblor samtidigt som jag kollat på tv. Kul liv Sarah, kul liv! Och eftersom jag är så tråkig idag så får ni lyssna på den här låten i stället för att lyssna på mitt klagande... Men jag kan ju säga att jag kommer gottgöra er inom en snar framtid, spännande va? Tjiiing!


nollnio.nollfyra.tjugosju




Med brist på ord och meningar att säga så visar jag lite bilder från när mamma var i Malta. Jag gjorde en liten lätt redigering på dem eftersom mamma inte är mästerfotografen, haha. Men, skolan började idag som vanligt och detta blir en kort vecka, skönt. Som sagt, jag har inget att säga förutom att det är stekhett ute. Härligt! Nu ska jag prova lite olika frisyrer tills på fredag, nice. Pusskram!

mjukisar + sol


Tja! Vilken slö dag jag har haft idag, haha. Efter min lilla powernap där på förmiddagen så blev jag så jäkla sötsugen. Och eftersom jag bor ganska nära ICA så bestämde jag mig för att gå dit. Dock var det ju illa att jag inte tog på mig något lättare när jag gick ut, för gud! Vilken sommarhetta det var ute. Mjukisar + sol är inte helt okej. Svettades som en gris när jag kom hem. Menmen, förutom att jag har legat och slötittat på tv och ätit godis så har det inte hänt så mycket mer. Och min kväll kommer nog se likadan ut. Kanal fem maraton också - one tree hill, gossip girl och wipeout. Haha, wipeout är så jäkla kul. Speciellt om man är som mig och har såndär
göra illa sig - humor. Hihi. Pusskram!

look back, and then look forward



Hej igen! Det blev lite kallt ute på gräset så jag gick in, la mig på soffan och slocknade nästan direkt, väldigt behövligt dock. Eftersom jag inte kom i säng förräns klockan tre igår och även då fick jag inte somna, för att min mobil började ringa med jämna mellanrum. Så jag somnade vid... fem-sex tiden i morse kanske. Great! Skulle bara meddela läget lite och nu ska jag äta brunch. Gött. Pussochkram!

nollnio.nollfyra.tjugosex

Godmorgon. Vi börjar dagen med massor lite finare och lite fulare bilder från gårdagen. Sen ska jag byta om till min rosa bikini som jag tycker börja sjunga på sista versen och sola, hela dagen! Härligthärligt!

 - Började dagen i solen, vid poolen. Klädd i min lilla blommiga klänning.

 - Och efter en runda på stan med mamma så kom vi hem lite kakor, lite godis och...

 - ... Lite såpbubblor rikare.

 - Sen blev det häng vid poolen igen. Hä
rliga väder!

 - Bang, så blev det kväll och jag gick till ICA och mötte Julianna. Vi köpte mat för säkert tio personer och sedan hämtade vi Emma, Chin och Heni. Vi alla gick hem till mig och här lagades det mat... mat... mat! Musik spelades och vi hade allmänt trevligt bara. Me gusta mucho, mucho.... Nej, nu väntar solen på mig! Ska schteka lite!


nollnio.nollfyra.tjugofem

Hej på er. Gårkvällen spenderade jag med Elin och jag kom inte hem förrän klockan halv två inatt, då blev det bums i sängen för jag var så trött och sängen var så jäkla gó och varm. Haha. Men, idag ska ut och njuta av vädret som säkert många andra. Så vi hörs ikväll och jag ska ta mycket bilder. Ha en jättebra dag i det underbara vädret. Puss och kram.

nollnio.nollfyra.tjugofyra

Jag blir alltid så bra på bild... he-he!

Tja grappar! Har ni det härligt i det härliga vädret? Det hoppas jag, för det har jag! Jag har precis kommit hem från en runda på stan(på mig har jag bara klänning och leggings!!) med mamma och med oss hem fick solglasögon och en massa mat, snacks och dricka. Nu sitter jag och smaskar på fyra-för-tio-minichoklad. Gottigott! Men jag ska inte sitta här och tjocka mig hela kvällen utan jag ska nog ut i det härliga vädret med Elin, det gillar vi! Vad ska ni göra ikväll? Grilla kanske? Pusskram!

Och juste, matteprovet.. Ni vet det nationella jag var så nervös över? Det var inte så farligt som jag trodde, haha. Great!


hairy monster



Hello. Förutom att jag lekt lite hairy monster framför kameran idag så är det enda jag gjort handlat godis och druckit powerking framför andra avenyn, room service och nu är det grey's anatomy. Jag älskar det programmet, hur smarta och hur många tankeställande meningar har dem inte det programmet egentligen? Love it! Men imorgon är det redan torsdag och jag har nationella i matte, därav mitt godishandlande. Och hur kommer provet gå då? - För det första, det är två prov på en och en halv timme - För det andra, jag har ett svagt G i matte - För det tredje, jag kommer klanta mig och slarva! Men det ska nog gå bra för posetiva Sarah(he-he). Vi har ju i alla fall slöjd på eftermiddagen och jag kanske blir klar med min klänning om jag har tur, det gillar vi. Nu börjar grey's igen, hörs imorgon. Puss och godnatt.

sommarsöta linnen


Lite sött från ginatricot skadar ju aldrig! Nu väntar jag bara på att dagarna ska gå lite, lite snabbare så att datumet slår tjugosjunde april. Då får jag mina pengar och då blir shopping för hela slanten. Awesome! Nu ska jag smeta på lite mascara på nytt och sedan dra till affären och köpa godis till imorgon. See you in a while, hugs.

nollnio.nollfyra.tjugotvå

TheCobraSnake.com


tonights playlist


 - Snow Patrol - Run
 - Milow - You don't know
 - Jeremy Camp - Take a little time
 - Natasha Bedingfield - Chasing cars
 - Damien Rice - 9 Crimes
 - Dashboard Confessional - Stolen


Yah, tonights playlist! Klicka er in på youtube eller vad det än är som ni använder er utav och sök på dessa sex låtar. It's some nice shit! Nu är det dags för kvällsmackan och programmet house. Vi hörs imorgon... bitti förhoppningsvis. Pussen och kramen.

nollnio.nollfyra.tjugoett


Hej grappar. Vad trött jag är idag! Har vart det hela dagen verkligen. Jobbigt läge, jobbigt läge. Men jag klarade mig i genom dagen i alla fall och nu ligger jag i soffan, äter chokladkakor och kollar på scrubs. Det gillas, very mucho. Vädret idag har inte vart fullt så roligt heller, det haglade till och med en liten, liten skvätt förut. Men det skulle ju bli bättre väder till helgen, va? Ja, vi får hoppas på det. Nu börjars scrubs igen, hörs sen. Pusskram!


jag + stökigt rum + svartvit




nollnio.nollfrya.tjugo


Hej på er! Gårdagen som egentligen skulle spenderas med plugg och dylikt blev spenderad med tv:n i stället. H-e-l-a d-a-g-e-n! Skapligt dåligt, plus att jag slängde i mig en pizza också. Men jag får skylla på att det var söndag. Idag är det i alla fall måndag och skoldagen i dag var väldigt skön, tråkig, spännande och så vidare. Det är så att vi hade en kvinna som var med under andra världskriget och hälsade på, hon berättade vad hon vart med om i alla läger och vad som hänt med hennes familj och vänner. Jag försökte sätta mig in i situationen när hon sa att vi skulle blunda medans hon berättade. Men det är nog ingenting emot vad hon har vart med om. Ruskigt! Nu ska jag i alla fall vänta på ett sms-svar och se om Elin vill hänga med ut och käka glass, annars vet jag inte. Plugga, kanske? Njaaa, låter inte så lockande. Kram!

nollnio.nollfyra.nitton


Godmorgon fellas. Åh, vad jag hatar att helgerna går på tok för fort. Idag är det redan söndag och det brukar ju klassas som en pluggdag och plugga, det är precis vad jag ska göra. Fast det är lite mer eftermiddags-kvällsgöra, så jag ska se om någon vill hänga med på en promenad eller något, det är ju så nice väder. Vad ska ni hitta på idag då? Just nu ska jag i alla fall ut och busa lite med kissen ni ser ovanför, visst blev bilden fin? Älskar att hon kollar in i kameran. Puss!


everybody hit the floor, let's get it on...


 - Såhär har min dag i stort sätt sett ut! Hur nice? Jag älskar detta väder, liksom jag älskar denna partylåt. Weho.

one step forward, two steps back...



Hello guys. Bonden har åkt med traktorn och plattat till jorden eller vad man ska säga på järdet hela morgonen. Så nu är det jättefint, eller finare än vad det var innan i alla fall. Jag älskar att ha ett järde precis utanför huset, det enda negativa är väll gödsellukten. Fysatan vad det luktade igår, på kvällen. Haha, men annars då? Jag har suttit i min ensamhet på varandan i solen och fotat en hel del, druckit cola och lyssnat på musik. Härligt! Och nu kom mormor på besök, ska prata lite med henne och sedan är dags för lunch, hungrig som ett djur. Pusskram.

nollnio.nollfyra.arton

Härmapa är vad jag är. Inspiration från Ida och flickr.com

Godmorgon! Lördag idag och det är lika underbar väder som det var igår, i förrigår och till och med för en vecka sedan. Jag har egentligen inget vettigt att säga, utan ska dra på mig pilotbrillorna och sätta mig i solen, käka frukost och kanske doppa fötterna i det nu ruggigt kalla poolvattnet - kanske jämnar ut sig, då? varm sol och kallt vatten, det är så det ska vara. Pusskram!

I wish you were here and I miss you like hell...


Hello you. Vilken härlig dag, åh! Vädret har som sagt varit helt underbart och jag njuter till fullo alltså. Har setat ute på verandan i solen och lyssnat på ljudet av vattnet som slår ner i poolen, vi håller på och fyller den nu. Weho. Sen tog jag och mamma en liten promenad till affären och köpte diverse saker. Bland annat glass! Har blivit en riktig glassoman - som jag i för sig blir varje vår och sommar, hehe. Vad har ni gjort för kul idag då?

nollnio.nollfyra.sjutton


Hola bonitas. Vilket underbart väder det är idag, eller hur? Jag var så fräck imorse och trodde det skulle bli kallt, så jag tog på mig både kavaj och jacka. Jeans till det! Hem kom jag gående med jackan och kavajan under armen. Haha, det så det ska vara. Nu har jag i alla fall bytt om till något lite mer lättare och något lite mer somrigare... Kanske lite för somrigt? När får man börja gå barbent utan att folk ska kolla snett på en och tänka "naaaej, det där är ju på tok för tidigt"? Men påtal om annat så ska jag ut i solen och njuta av en cola med is nu. Weho. Jag älskar vår. Och jag älskar den här låten, slår vad om att du gör desamma. Hihi.

we don't need anything...


Blev inte så mycket plugg som jag förväntade mig och som jag egentligen behövde. Utan jag tog en promenad med mamma i det härliga vädret, vi gick och hämta mina gympaskor, pratade om allt och köpte glass - ben&jerry's, mums! Jag har haft en jättebra dag i sig, men det har vart stunder då man inte kan stoppa tårarna, för alla i familjen -  vi alla saknar dig Benny, vila i frid.

Nu ska jag lyssna på musik och lägga mig i sängen, läsa lite historia om andra världskriget och sedan blir natti för min del. Fredag imorgon och jag har sovmorgon. Vi hörs när vi hörs, puss.

just forget the world with me...


I don't quite know how to say how I feel, those three words are said too much. They're not enough. If I lay here, if I just lay here - would you lie with me and just forget the world? Forget what we're told, before we get too old. Show me a garden that's bursting into life. Let's waste time, chasing cars around our heads. I need your grace to remind me, to find my own.

Natasha Bedingfield - Chasing cars


nollnio.nollfyra.sexton


Hej guys. Nu sitter jag och käkar den hedeliga "efterskolan-ostmackan" och dricker apelsinsaft. Om man inte druckit apelsinsaft på ett tag och sedan gör det - heaven! Smakar så gott. Idag var det audition för musikalen och det var riktigt kul faktiskt, skön skådespelargrupp. Det gillar vi! Och syslöjd hade jag idag också, jag är fortfarande på min klänning. Om jag har tur och får lite extra hjälp från vår lärare nästa torsdag blir det nog klar. Weho. Men annars då? Jag kan inte njuta av det fina vädret som är idag heller utan det är plugg som står på schemat. Snyft. Så det är vad jag ska göra nu och ni, ja ni kan tycka synd om mig! Puss.


flowers in the sky...


Monkigirl.com

nollnio.nollfyra.femton


Hej! Onsdag idag, andra skoldagen efter lovet. Känns faktiskt helt okej om man tänker efter, för så jobbigt är det ju inte - det är bara den där jäkla väckarklockan på morgonen som man blir arg på! Gick i alla fall en halv timme tidigare från skolan idag, vilket resulterade att jag slutade runt halv två. Skulle till tandläkaren och det var så underbart väder då! Jättevarmt och fint. Det var alldeles mulet och grått i morse men det blev fint tillslut. Påväg till tandläkaren blev jag nästan lite sur på mig själv för att jag inte hade en kamera med mig, haha. Man hittar ju alltid massa fina saker att ta kort på, när man inte har en kamera med sig. Men fram till tandläkaren kom jag, hon rotade lite i mun, jag fick beröm för att jag sköter mina tänder så fint och sen var det klart! Nu ska jag inte dit förrän om ett år. Känns lite konstigt, med tanke på att jag vart där nästan varje månad i två års innan. Men skönt ska det allt bli. Annars då? Jag mår ju sisådär med tanke på det som hänt och jag har inte ätit någon riktig mat sen i måndags, ingen vidare sömn har jag heller fått. Men mamma är i full gång att laga spaghetti och köttfärssås(mums!) och efter maten blir det nog en liten powernap innan jag ska sätta igång att plugga. Hur är det med er då?


nollnio.nollfyra.fjorton


Jag har blivit utmanad igen! Denna gången av Evve och man ska alltså skriva fem saker som kommer ske i sitt liv under 2009, sen ska fem andra personer göra likadant. Jag kommer såklart göra mycket mer än dessa fem saker, men - here we go!
 - Jag ska sluta högstadiet och börja gymnasiet
 - Musikal 2009
 - Fota massor i det härliga sommarvädret
 - Göra många små-resor, så mysigt
 - Umgås big time med familj och vänner

Ni får ursäkta att jag är lite frånvarande här i bloggen. Men en mycket bra vän till min familj och många andras har dött - det tar på krafterna! Och nu är skolan igång...

when it was good...


Flipsyde - When it was good. Den är riktigt bra faktiskt! Nu ska jag träffa Elin snart, vi hörs snart. Pussochkram!

nollnio.nollfyra.tretton


Måndag! Sista dagen på lovet, känns ju lite sisådär - men endå rätt skönt! Nu har vi tre lite halvjobbiga veckor framför oss och sen är det två musikalveckor som gäller. Jag ska förövrigt vara skådespelare, weho! Vad som händer idag är fortfarande oklart, jag är sugen på bio så får se om det går någon vettig film och om det är någon som vill hänka på. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag mår bättre idag i alla fall, med tanke på magvärken jag hade igår. Men nog om det! :) Nu ska jag käka frukost och snart kommer mamma hem med ett paket från H&M, ni får se vad det innehåller senare. Puss!

chrushed by love...

TheCobraSnake

Hello! Något som rent ut sagt suger är att jag inte kan ta del av det fina vädret jag ser utanför mitt fönster just nu. Jag har så fruktansvärt ont i magen och jag gör knappt något annat än att klaga på de. Jag suger! Men annars då? Jag drömmer mig bort i mina tankar som vanligt - denna gången är det sommar, vänner och festival. Hur underbart? Nu ska jag dricka några glas vatten sen ska jag nog lägga mig och sova bort den här dagen. Kram!


nollnio.nollfyra.tolv


Godmorgon. Ledsen för att blev lite glest med uppdatering igår, men framåt kvällen började jag må rysligt dåligt. Jag var kokhet utanpå kroppen och iskall inuti kroppen, jag mådde illa och var allmänt dålig bara. Men nu, efter alldeles för många timmars sömn mår jag bra igen! Tur det, eftersom det är så jäkla fint väder idag - minst lika fint som det var igår i alla fall. Så när mamma gjort klar min frukost(hon är snäll, hon. hihi) ska jag ut i solen käka den. Låter la bra? Hade ni en bra påskafton igår då?

your curles touching my face...


Hej! Hittade ingen vettig bild på min bärbara dator, så denna får duga - mina favoritskor just nu, föresten. Annars då? Jag har precis kommit in från att ha legat och stekt hela förmiddagen. Thomas och min bror har målat poolen och vi har haft lite olika besök. Mamma är i full gång att laga påskmaten och jag ska faktiskt gå och hjälpa till nu. Dekorera ägghalvorna med majonäs, räkor och sånt där ska jag göra. Hoho. Hoppas ni har en bra dag. Pusskram!

love has always been enough for me...


Tänkte bara meddela att det är minst tjugo grader i solen och att rixFM spelas förfullt ur mina högtalare just nu! Tjingeling.

nollnio.nollfyra.elva


GladPåsk! Hur är läget, då? Jag har precis stigit upp från sängen. Jag sov helt underbart idag - första gången på länge. Men nu kurrar min mage något så fruktansvärt, ni vet så det nästan gör ont? Inte helt okej. Idag ska jag käka påskmat med la familia och sen ska jag umgås med mina vänner. Vädret är förövrigt riktigt nice idag med, det är varmt! Hur ser eran dag ut då?

i get him high, show him what i got...



Sepia - black and white! Kvällen består av tvmys och godis. Snart ska jag käka potatisgratäng och kolla vidare på talang -09. Tjiing!

my knees are shaking...


Vilket underbart väder det blev idag! Har precis kommit in från en liten, liten sväng utomhus med mamma - vi plockade som sagt påskris. Får man göra det, ute? Haha. Men nu står i alla fall både påskriset med fjädrarna på bordet och godiset i påskäggen likaså. Påsken kan ju vara riktigt härligt ibland, alla färger och framför allt, allt godis! Jag är ju en riktig gottegris, hehe. eastFM spelas förfullt ur mina högtalare och mamma ska nog börja laga mat snart, potatisgratäng blir det - hur gott?

in the blue and the red corner...



Hello! Nu är jag hemma igen, blev bara en snabb visit i norrköping. Köpte mat, mat, mat och godis! Fredrik fixade sin klocka också. Solen steker på än så jag ska ut nu - vindruvor och eastFM får hålla mig sällskap. Lite senare ska jag med mamma på promenix, vi ska leta påskris. Ni vet sånt där man sätter fjädrarna i? Yeeees, vi hörs sen. Puss!

nollnio.nollfyra.tio


Godmorgon! Ska precis hoppa in i duschen och allt det där, sen ska vi åka till norrköping och fixa lite grejer - samt påskhandla. Skulle bara meddela att jag lever och vi hörs om några timmar igen. Det är sol idag föresten! Ha en underbar dag. Pusskram.

everything you do is beautiful...

TheCobraSnake

What day is it? And in what month? This clock never seemed so alive, I can't keep up and I can't back down - I've been losing so much time. Cause it's you and me and all of the people with nothing to do, nothing to lose and it's you and me and all of the people and I don't know why I can't keep my eyes off of you. All of the things that I want to say, just aren't coming out right. I'm tripping on words, you got my head spinning and I don't know where to go from here.

they don't know my head is a mess...


Hej på er! Just nu ligger jag i mammas jättestora säng. Det är nystädat och det luktar gott i hela huset. Lillen, min katt ligger bredvid mig och småsnarkar lite. Himlen har spruckit upp och är nu klarblå med några vita moln. Solen lyser litegrann i mitt ansikte, musiken spelas och jag, jag njuter - som den livsnjutare jag är, hehe. Det ända som saknar är påskägget fullt med godis, men det kommer väll det med! Vad gör ni då? En stor puss till er! Föresten, ni kan spana in mina bilder hos flickr.com nu!


nollnio.nollfyra.nollnio


Hej! Har precis kommit innanför dörren ungefär och nu äter jag en ostmacka, lite varm obo'y till det också. Jag har vart hos ortopeden nu på morgonen och fixat ett knä skydd - det är blått och härligt... Nja, snarare blått och fult! jag har ingenting att säga egentligen, så jag ska vara tyst. Ni kan ju lyssna på den HÄR. Den är fin!

you steal my heart and take my breath away...


Funderar helt ärligt på att köpa alltihop? Eller vad tycker ni? Jag hisselihissar det i alla fall. Nu; SOVA! Hörs imorgon, puss.

hit the floor, let's get it on...

Idag när det var så tråkigt väder och jag själv hade skittråkigt så gick jag ner till källarummet och hämtade upp en påse med skor, vårskor. På bilderna nedan plockade jag ut dem som jag kommer knata runt på i sommar. Jag har dock inte tagit med allihopa, utan dem vanliga svarta ballerinorna, flip-flopsen och lite annat fick stå över denna gången. Sen har jag lite skor påväg hem till mig med posten och som den shoeaholic jag är kommer jag säkert köpa ett dussin tal par mer skor i sommar. Det är härligt!

 - Eurosko. H&M. DinSko.

 - Favoriterna... Än så länge :'D

 - Skopunkten. H&M.

 - Bekväma och enkla.

you are the one and only...


Hello! Vill ni inte bara hoppa i vattnet på bilden? Det vill jag! Så jeeeekla sugen på att bada nu alltså. Men snart ska vi fylla poolen, då blir det bada av kan jag ju säga. Men annars då? Jag har precis blivit klar och min outfit för dagen är väldigt rockig må jag säga. Gråa jeans, svart tee med... Elivs på, tror jag. Röda naglar och en fläta i luggen. Just flätan och naglarna kanske inte är så rockigt, men det ger ett rockigt intryck. Rockigt, rockigt, rockigt. Haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra, ska se om någon vill träffas så jag kommer ur den här hålan. Orkar inte sitta hemma längre. Vad gör ni där hemma?

nollnio.nollfyra.nollåtta


Godmorgon min kära. Hur är läget? Jag har precis vaknat och gjort en fläta i min lugg. Ska straxt ta på mig något annat än min karamellfärgade/vita morgonrock och fixa lite frukost. Det är inte sol ute idag, men det regnar inte och det snöar inte heller. Så jag ska absolut inte klaga! Hur är vädret i övriga sverige? Jag har absolut i.n.g.e.n.a.n.i.n.g om vad jag ska hitta på för något idag, men något blir det eftersom jag var hemma hela dagen igår och jag är så sällskapssjuk så det skriker om mig.
Naaaaej, hörni - nu kurrar magen, vi hörs lite senare. Puss!

I want to love you, so we can run away...


Hej igen. Är inte bloggen ett utmärkt sätt att inte ha tråkigt på? Det är alltid någon som pratar med en, skriver snälla ord och ibland lite mindre snälla ord. Jag älskar att blogga, visa mina bilder och ja, skriva! Men påtal om annat så ska jag nu dra tummen ur och duscha sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda. Det visar sig helt enkelt, kanske går ut och fotar lite grand. Vad gör ni?

I don't care if tuesday is grey...



Bara jag som sitter på en filt i solen är så otroligt sugen på glass? Jag skulle inte banga på den här glassen, ben&jerry's. Den är så värd sina tjugofem kronor. Har ni smakat den någon gång? Om inte - gör det, gör det, gör det!

nollnio.nollfyra.nollsju


Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag sov nästan ingenting alls inatt, precis som alla andra dagar nu för tiden. Jag låg och lyssnade på musik och vips så började det bli lite ljust utomhus. Då stängde jag av musiken och slumrade till, en liten stund i alla fall - men nu är jag vaken igen! Det är precis samma väder som igår när jag tittar ut genom fönstret, men jag har ju inte kunnat känna på vädret så jag ska inte ta ut något i förhand. Men vi hoppas på lite värme idag med, va? Ja, det är klart! Nu ska vi se om jag har orken och lusten att laga scones som jag och mamma gjorde för någon dag sen. Jäkligt sugen faktiskt. Vi hörs om en liten stund. Puss!

I want to go to the place where I found you...


Godkväll! Det börjar bli ganska stelt och jobbigt att sitta i kavajen nu, så funderar på att sätta på mig mitt pyjamas-set bestående av shorts och linne som det står "goodmorning gorgeous" på. Istället för att solen lyser som en lampa utanför mitt fönster är det månen, man kan se nästan varenda detalj och det är kolsvart ute. Vid den här tiden om någon månad kommer det vara ljust ute, bara tanken gör mig varm inombords. Eller vad säger ni? Nu ska jag bädda sängen och sedan hoppa ner där igen, sätta in hörlurarna i öronen och jag tror den HÄR alldeles fina och underbara låten kommer spelas flitigt inatt. Om jag inte somnar får jag väll läsa min bok - P.S I love you. har redan läst den, men ack så bra den är. Vi hörs imorgon, då det förhoppningsvis blir en minst lika bra dag som idag. Godnatt!

you're everything I need and more...



Fotade en dagens outfit idag medans vi ändå var i full gång med kameran. Så jag ställde mig på bryggan bland all gammal fågelskit och poserade lite. Dock lyckades en blåst komma och poff så såg jag ut som "hej, kom och hjälp mig" i både hår och ansikte, så ett hjärta till er mina vänner. 

Sandaletter, Eurosko. Leggings, VeraModa. Linne, GinaTricot. Kavaj, NewYorker. Väska, Lindex. Klocka, Ur&Penn.
 -
Budgetkedjor när dem är som bäst, haha.

Min soliga måndag i bilder och några få ord...


 - Elin på allén jag brukar ta kort på. Ni vet mina utsiktsbilder? Vi är i alla fall påväg mot djulö!

 - Vi köpte twister och satt på bryggan. U-n-d-e-r-b-a-r-t... Dock lite blåsigt!

 - Musiken spelades ur våra mobiler. Bland annat den här, den här och den här! Three is the magic number, haha.

 - Elin hoppar. Detta är lycka - min glada bästavän, sol och vattnet!

 - När det började bli lite, lite kyligt åkte vi hem och hade en liten godis-picknick! Hatten fick åka på och musik spelades!

med sol kommer lycka, med lov kommer frihet...


Hej på er! Nu är jag inne en liten, liten stund bara för att blogga. Man har ju värsta lusten nu när det är så fint väder, varför vet jag inte - eftersom man vill ju vara ute hela tiden också! Men i alla fall, har suttit hela förmiddagen i bikini och solat, målat naglar, läst bok och kollat i H&M katalogen - Som jag beställde ett linne och gladiatorsandaler ifrån. Great! Snart ska jag fixa en fläta i mitt hår som förövrigt verkar ha växt som ogräs sen jag klippte topparna. Och sen ska jag lägga på lite makeup - and then I'm fit for fight! Ska träffa Elin och vi ska hitta på något i detta underbara väder. Gud vad jag älskar att ha sol, lov och värme. Jag känner mig så... Lycklig, så fri! Och det är en ganska främmande känsla för mig nu för tiden. Men med sommaren kommer bättre tider, eller hur?
Ha en underbar dag i värmen, så hörs vi senare. Pusskram!

nollnio.nollfyra.nollsex



Godmorgon! Strålande sol och tio grader utomhus. Allt för lite sömn i helgen och allt för lite mat - men jag mår underbart i alla fall. Solen är ju världens bästa manick alltså, manick och manick kanske man inte kan säga. Men fasiken, vad den får upp humöret. Och att kunna gå ut i pyjamasshortsen och linnet utan att frysa häcken av sig är ju guld! Nu ska jag ut på verandan och käka frukost i solen, för första gången i år faktiskt. L-o-v-e-l-y.

nollnio.nollfyra.nollfyra



Lördag! Solen lyser på idag med, jag älskar detta vårväder. Underbart. Jag har redan hunnit duscha och ska börja fixa mig i ordning alldeles snart faktiskt. Ska ta en promenad och träffa Julianna, Emma och Heni lite snabbt. Sen hem igen och försöka haffa lite lunch eller fika-sällskap. Vill inte sitta inne nu juuu! Och ikväll ska jag ut och ösa, haha. Tar nog med kameren under dagen, så ni får se lite bilder från k-town och inte bara min trädgård och dylikt. Pusskram!

buying flowers when your gone. baby, goodbye



Tjena! Nu sitter jag in tha bed, eller sitter och sitter. Jag halvligger för att jag har så himla ont i rumpan! Vi hade fyrtiofem minuters spinning idag och man sitter ju och tynger på rumpan då. Helt öm är jag nu, hahaha. Annars har jag precis käkat. Lövbiff med klyftpotatis och sås blev det. Hur gott? Och så lyssnar jag på EMD nu, söta pojkar de där. Nu ska jag sjunga vidare... Baby goodbye, baby farewell. I don't want to lie, cause we can stay togheter. Lalalaaa...

i miss you like hell and i am feeling blue



Hello! Blev lite mer där med tiden, än en timma. Men jag fastnade ute i solen med la familia, riktigt skönt. Bilder är alltid bra när orden tviner, så jag skrapade ihop ett par, dels dem här i Thomas sex storlekar förstora skor - Och ja, det kommer mer sen. 
Nu ska jag sätta Akon på repeat och må underbart, lov för faaaaen!

nollnio.nollfyra.nolltre

Jag kommer med en fet bildbomb om... Vi säger en timma! Puss så länge


jag säger skin, skin som den stjärna du är


Hallå! Äntligen färdig med allt pluggande, så nu sitter jag här - oborstat och fettigt hår, pyjamasen på och hungrig. Men vet ni vad? Jag har inte ett dugg ont i huvudet så jag ska gå till skolan imorgon och göra detta jäkla andra världskrigetprov och lite annat. Snart kommer mamma hem, då blir det chickennuggets, ris och sötsur sås. Hur gott? Och eftersom jag har vart sjuk köper hon lite godis åt mig också... Är det inte alltid en bra anleding? Haha. Har ni haft en bra torsdag, då? Snart fredag, gott folk. Några timmar till håller vi ut, i alla fall i detta fina vårväder vi har nu. Har hört att det tillochmed vart 18grader utomhus idag. Äntligen, äntligen!

nollnio.nollfyra.nolltvå

Bild; Cobrasnake


Hej bloggen. Ligger på mage i min säng och mår ungefär som en mörbultad ko. Vad är det för förkylning jag fått egentligen? Febern kommer och går, går och kommer. Idag är det plugg dom gäller igen. Lite andra världskriget och lite sexualkunskap. Sen blir det väll sova, sova, sova antar jag. Hoppas denna dag går fort! Då blir det fredag och bara några timmar kvar till påsklov, weho!
Jag ska se till att bli frisk idag, ett måste. Jag meddelar hur det går senare, haha. Puss!


let's have some fun, this beat is sick




Haha, erkänn att hon är riktigt söt? Min lilla kisse. Nu är det dags för mig att gräva ner huvudet i historiaboken och sätta på musik. Ha mobilen, ett glas vatten och plopp bredvid mig. Pluggtime! Vi hörs ikväll, pusskram.

what about if it was you? would it still be cool?



Hej igen! Det är ju första april idag, kom jag på. Har ni lurat någon än då? Jag drog ett litet skämt på sms som mottagaren faktiskt gick på, haha yes! Det brukar ju alltid vara några skämt i tidningen, men jag har inte kollat än. Ska väll gå och se efter och se om jag går på det eller ej. Vädret idag är på topp, tummen upp! Någon som också verkar tycka det är min katt. Hon springer runt över hela gräsmattan, hoppar och skuttar. Lillen, min andra och tjocka katt sitter mest i solen och njuter - vilken stekare! Precis som sin matte, haha. Ska fota min galna katt litegrann nu och sen ta en tablett, huvudvärkstablett. Ska väll gå igenom tidningen också, då.
Har ni en bra onsdag? Puss.

nollnio.nollfyra.nollett


Hej! Gårdagen blev mest sängliggandes, därav det dåliga bloggandet. Idag är jag också hemma, men förkylningen börjar ge sig. Bara huvudvärken och snorig näsa kvar. Skönt ju! Jag ska nog plugga idag, så jag och historiaboken ska försöka samarbeta lite. Ska tvinga in lite andra världskriget i mitt huvud. Men det jag inte kan idag, lär jag inte kunna imorgon heller. Vi hörs om ett tag!

RSS 2.0