no looking back


Godkväll! Jag spenderar slutet av denna lördag i soffan med cola och ostbågar. Sällskap av Fjun, min katt har jag också. Kollar på körslaget och de har precis sjungt klart alla låtar för kvällen. Hoppas på Erik, va! Imorgon ska jag leka lite med kameran, har funderat ut en ny header.. Spännande va? Puss&kram.


i'm not there, i'm here


Skor, skor, skor. H&M, H&M, H&M! Snyggt eller vad? Synd bara att jag är så lång och att skorna ligger på över tio centemeters klack, annars skulle jag nog klickat hem alla! Visst är det snyggt att vara lång, men att ligga över 1,80 när alla andra är nere bland 1,65-1,75 lockar inte än så länge. Har förövrigt färgat håret idag, blev riktigt bra med tanke på att jag gjorde det med egna händer. Nu måste jag kila, puss&kram.

pick me. choose me. love me!


A man of words and not of deeds, is like a garden full of weeds. And when the weeds begin to grow, it's like a garden full of snow. And when the snow begins to fall, it's like a bird upon the wall. And when the bird away does fly, it's like an eagle in the sky. And when the sky begins to roar, it's like a lion at the door. And when the door begins to crack, it's like a snake across your back. And when your back begin to smart, it's like a pinknife in your heart. And when your heart begins to bleed, you're dead, and dead, and dead indeed.

who are you?


Chadwick Tyler
Godkväll cuties. Skoldagen var riktigt skön idag, korta lektioner och ingen engelska, plus att vi körde hockey på idrotten. Funny, hey? Gårdagen eller kvällen kanske man säger var också riktigt skön, mycket dans och mycket folk. Mycket ont i fötterna också, ajajaj! Idag är det nästan värre, är svullen och den där ömma känslan har dykt upp. Men det får jag tåla! Efter skolan tog jag en tripp till stan för att handla lite grejer, letade efter en vettig almanacka. Men jag hittade ingen. Fick i alla fall med mig en ny mascara och hårfärg hem, lite godis också. Nej, nu väntar ett långt & varmt bad, vi hörs senare. Puss&kram.

light up, light up



Hej, hej och hej på er! Jag vet, usel uppdatering idag och det kommer tyvärr inte bli bättre. Ska ju på dans ikväll. Det är alltså alla nior i katrineholm och valla tror jag som samlas på safiren och dansar bugg, fox trott och så vidare en hel kväll, 19-21.30! Efter det ska jag och några mer käka pizza, sen blir det hem till sängen. Kommer säkert vara helt slut i fötterna då, haha. Skorna ni ser på bilden handlade jag idag, fina va? Vi hade håltimma på spanskan så jag och några pojkar drog till stan. Dessa skor har kostat runt tusenlappen och jag har kollat på dem.. Ja, jag vet inte hur länge. Men nu hade dem gått ner till 250:- det var ju självklart att jag skulle köpa dem! Nu blir det duschen och fixning. Skorna invigs ikväll! Jag svarar på kommentarer imorgon.. Då är  det fredag, woho! Puss&kram.

I gotta work it



Lite av kvällens/nattens musiklista; Broken Strings, Right here, 9 crimes, Radio, Socker,
Jag är en vampyrWe cryCurly Sue. Nu; sängen, plugg och ja.. Musik! Godnatt.

i dont want to deal with that


Hello guys. Kom precis innan för dörren, följde med mamma för att besikta bilen. Woho liksom... Eller inte! Men nu är jag hemma i alla fall och äter lite godis, ska straxt bänka mig vid köksbordet för en pluggkväll. Lika bra att göra allting idag så jag slipper stressa imorgon. Ska ju dansa hela kvällen ju!
Har ni haft en bra dag? Puss&kram.

i really like you


Godmorgon grabbar. Bara jag som är trött? Njaa, tveksamt. Men det är onsdag och imorgon torsdag, sen f-f-f-fredag. Idag har jag i alla fall väldigt kort dag, tror jag. Sen kanske jag ska ner på stan och köpa lite grejer, eller kanske inte. Det visar sig, men blir det ingen tidig uppdatering så vet ni vart jag är. Puss&kram.

i'm a nice guy



Kommer ni ihåg när jag sa att jag skulle lägga mig i bubbelbadet i sjuttio timmar för någon dag sen? Det skulle jag vilja göra nu. La in bilderna från kameran och fann dessa jag tog innan jag hoppade i. Lite sugen blir jag alltså, men har jag orken? njaaa. Fast det lockar med ångande vatten, tända ljus och musik.. Mobilen också! Håller ni inte med? NU; sex and the city och top model.

learning to fly



Hej snyggon. Nu har jag placerat mig i soffan med polkagris och cola, fresch prince är på tv också. Helskönt! Denna vecka har ganska lite plugg att erbjuda trots allt. Men när man är så skoltrött som jag är känns allt mycket, hehe. På torsdag är det dans för fulla muggar, först hela förmiddagen och sedan hela kvällen. Ska bli intressant...


i don't know about this place


Det finns dagar då det står noll i huvudet, man har noll motivation och allt känns lite halv taskigt. Idag är en sån dag, därför blir det inte mycket uppdatering idag. I'll be back tomorrow, I promise. Hugs!

jag blev ett måndagsbarn


Tjänare grappar. Efter det två timmar långa badet så möttes jag av ett chuck-maraton på tv. Hell yeah! Sen blev det lite fotande, lite firande, lite mat, lite fanta och lite japansk gameshow. Haha! Har inte så mycket att säga... Sorry. Ska gå och mysa med Lillen istället, han står och mjauoar, kelsjuk kanske? Men vad har ni gjort idag? Puss&kram.

Eftersom jag vart så tråkig idag så kan ni få lyssna på en ny favorit. Okej, två favoriter.
Paaaaaaaartiiiiiiiiie... Såhär på söndagskvällen..

Dear mr.president


Godmorgon. Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min mammas dag. Grattis!
Dock var det jag som fick frukosten serverad istället för mamma. Men hey, jag klagar inte. Nu håller jag på att tappar upp varmt vatten i bubbelpoolen, ska bubbla i sjuttio timmar.. Nästan i alla fall. Puss&kram.

i'm in la-la-la-love


Ojojoj, jag tror jag dog för ett ögonblick nyss. Det här är anledningen till att jag älskar topshop.
Det är precis såhär jag vill se ut i vår och sommar. Exakt såhär! Fransar, slitet, blekt, stentvättat,
skjortor, västar, scarfar..
Oh, I'm in heaven.


give it to me


Hello! Nu sitter jag i soffan och kollar på topmodel kanada. Snart ska jag duscha och fixa mig lite, sen ska jag ta några foton, jag måste ju använda gamla hela tiden som ni ser. Och sedan ska jag kanske internetshoppa lite, himla sugen! Duschen kallar... Puss&kram.

you like me better from the outside



Guten morgen, fellas. Idag är det konstigt nog lördag, tycker ni inte att fredagarna går för fort? Denna morgon började jag med lite Sophia Somajo, lite bloggläsning och lite päronjuice. Det regnar idag så jag får se vad som händer, ikväll kommer jag nog i alla fall få träffa my best friend. Lalala, puss&kram.

put your hands in here


Glitter, diamanter? Ne-ej, det är is! Åh, jag har sån dålig humor såhär på kvällskvisten att jag tillomed tyckte det där var kul, hello kul tjej liksom. Just nu är proppmätt efter mammas goda, hemmagjorda pizza och ostbågar i mängder. Colan har jag flitigt hållt i min hand också. Sarah the moffer, eller vad säger ni? Nu ska jag kolla klart på benknäckargänget, hehehey!

when you got what you want


Hello guys. Har precis skickat iväg ett arbete till min lärare och nu är jag fri som en fågel, fri som en fågel(tänk låten). Skulle egentligen gå ut ikväll, men när jag tänkte efter var jag inte så sugen. Så jag stannar hemma med chipsskålen och hemmagjord pizza. Cola också förstås. Vad ska ni göra ikväll? :)

you, you, you and you, you.


Hattar och scarfar är någonting som lätt kommer att få pryda mitt huvud i vår och sommar. Mest solhattar och scarfs tror jag, eftersom jag tillbringar mestadels av min tid på stranden. Titta bara hur snyggt det sitter på den här modellen. Scarfen i mitten är lätt min om ska vi chansa på... minst en vecka. Jag har åtminstonde klickat hem den då. Snyggt, kallar jag det!

give me your love


Hej och godmorgon. Idag är det fredag, s-s-s-skönt. Och jag mår bättre än på länge, tror minsann att min influensa har lagt sig för denna gång. Men jag stannade hemma från skolan idag med. Ska bara göra ett litet arbete sen är jag fri för helgen. Har ni några planer for tha weekend?

it's a little bit funny


Rosa BettyBoop dress i velour, fodrade tofflor, bodybutter och sådant i mango, Jason Mraz i hörlurarna och så lite elle på det.. Lalala, jag skulle må guld om detta var i mina händer just nu. Istället sitter jag i en gammal pyamas sen jag var elva? Smörjt in mig med nivean som egentligen inte är fyskam, kollar på något tråkigt nyhetsprogram som inte alls har med mode och göra, ingen musik i räckhåll heller... Och min cola är slut, fasiken också!

in the inside


Nu är jag här igen och denna gången luktar jag choklad i hela ansiktet. Har precis haft en choklad-ansiktsmask på mig, fungerade fab! För min hud är lika len som en bebisrumpa nu. Jag dämpar min hunger med godis eftersom det är det ända jag får i mig, cola också förstås. När andra kör på vitaminerna och äter apelsiner, dricker jag cola och äter godis. Hm... Nu ska jag forsätta kolla på svarta, snygga ringar ifrån asos. Puss&kram skumbanan.


the power of love


Godmorgon. Sitter i soffan med en hoodie och en bulle mitt på huvudet. Satte på MTV för att jag var på musikhumör. Men det visar sig att det är typ Madonna-maraton eller något. Vart fyra låtar i rad nu, blä!
Idag ska jag i alla fall försöka göra någonting av dagen och plugga lite, annars blir det väll sängliggandes som vanligt. Eller soffliggandes rättare sagt...

just live your life


Jag har börjat älska topshop mer och mer för varje dag som går. Kika in vettja.
Samtidigt som ni kollar på übersnygga kläder kan ni ju lyssna på denna gamla godingen. Puss&kram.

she was scared


Hola bonitas. Colan klunkas flitigt här hemma, det är nästan ett måste när man är sjuk. I alla fall när jag är sjuk. Har även låtit inspirationen träda fram mer och mer nu när jag vart sjuk. Man får passa på. Så inom kort kommer jag köpa ett riktigt ritblock, fotoalbum, objektiv och en ny symaskin skulle behövas. Jag ska liksom låta kreativiteten krypa ur little miss ankarstrand. Puss&kram skumbanan.

for all the love out there


Hello! Eftersom jag är hemma från skolan passar jag på att kolla efter lite kläder, väskor och skor för att vara mer exakt. Dessa tre skönheter från topshop skulle mer än gärna få landa hemma hos mig. Speciellt fransväskan, den är ju görsnygg. Finns så mycket snygga saker att jag går bananas! Ge mig pengar, haha.

bad sound kills good music

¨
Hola people. Trodde minsann att jag var frisk, men schii fick jag. Efter idrotten som jag för övrigt var
bambi på hal is på, så gick jag hem. Mådde sådär riktigt äckligt, usch! Men nu efter lite sömn, mat och dator mår jag bättre. Fast kan tippa en tia på att den där känslan kommer tillbaka vilken sekund som helst.
Nu börjar Las Vegas, see you soon. Kisses!

come and get me


Godmorgon! Sovmorgon börjar jag min skolvecka med, amazing. Sitter iklädd ett pannband, lackleggins och en tunika med rygguringning. Japp, jag har en förmåga att klä mig ganska kallt.. Kanske därför jag blir sjuk hela tiden? I alla fall, går i skolan till tre, tror jag. Har i alla fall bara tre lektioner. Vi hörs när jag kommer hem, puss&kram.

Och för er som undrar.. Mja, jag är inte riktigt frisk, men tillräkligt för att kunna gå tre lektioner. PUSS!

i feel bad for you




Snyggt, snyggt, snyggt! H&M did it again. Det där hårbandet den första modellen visar är ju underbart. Kommer säkert köpa något liknande som kommer att sitta runt mitt huvud. Armband kommer också att få pryda mina armar. Shorts och klänningar i olika färger är ju en självklarhet och nagellack och väskor likaså. Solglasögon i mängder ska jag ha.. Oj, vad jag drömmer mig bort. Märks det att jag vill ha vår och sommar?

try me


Godmorgon.
Nu känner jag att jag börjar bli friskare, för att bloggen börjar uppdateras mer och mer. Känns skönt! När jag vaknade i morse tittade jag ut genom fönstret och guess what? Det snöar! Fasiken också, vill ju inte ha snö, vill ha sol och värme. Menmen, nu ska jag upp och göra varm choklad och gå in till mamma och se hur hon mår, jag har smittat henne. Ehe. Kom inte nära mig säger jag bara.

Nehe, detta blev ett rörigt inlägg, vi hörs senare. Puss&kram.

you guys tell us to pose


Hello! Har precis ätit pizza, vilket var det första jag ätit sen i fredags då jag åt lite tacos. Och nu har mamma tänt alla ljus i vardagsrummet och vi båda sitter med täcke i soffan. Jag tror minsann att någon mer har blivit sjuk, mohaha. Snart börjar andra avenyn, eller det är någon timme kvar och sedan kommer jag säkert slockna. Blir hemma ifrån skolan imorgon också, gör mig frisk! Vi hörs imorgon, love to ya all.

kisses the ground


Underbar bild från TheCobraSnake och underbar låt av Ron Pope,
Bilden får mig vilja springa runt barfota i söt klänning, vid havet. Knäppa söta foton och umgås med fina vänner. Låten får mig vilja skaffa ett piano, lära mig låten och sjunga högt. Dock tillåter inte min hals det just nu.. Hur mår ni en söndag som denna?

can you see it? can you hear it?


Hej på er! Måste bara tacka för alla krya på dig. Det värmer! Febern, hostan och huvudvärken håller i sig. Att ha hög feber i två dagar tar verkligen på krafterna. Det ända jag gör är ligga i soffan halvt död och kolla på tv. Klagar på att jag har ont i kroppen och mamma behandlar mig som en gud, det är ju i för sig ett plus. Haha. Nejmen, influensa är inte kul alltså. Nu ska jag svara på en sida kommentarer, kul att ni fortfarande kollar in även om jag inte uppdaterar eller svarar på kommentarer som innan. Sen ska jag ta min ben&jerry's och kolla på tv, täcket och kuddarna är såklart redan på plats! Vi hörs imorgon, puss&kram.

then so what?


Hello people. Ville bara säga att jag lever, även om det är knappt. Har lyckats få influensa. Så har legat med 40 graders feber nästan hela dagen. Och fasiken vad min rygg gör ont. Men som sagt, ville bara säga att jag lever. Vi hörs imorgon då jag svarar på de kommentarer jag fått in idag. Ha en underbar fredagskväll, hugs!

I love you, i really do


Hello. Är det inte alltid jag som drabbas? Jag är sjuk minst en gång var och var annan månad. Om inte varje. Nu vet jag inte vad det är. Det kom under dagen och nu har de utvecklats till huvudvärk, hosta och halsont(Har dock tagit en tablett som har börjat värka). Well well, får gå upp till mamma så hon får ta lite prover på mig. Nu ska jag i alla fall dricka varm choklad(Fasiken att jag inte tycker om te, alltså) och sätta mig framför tvn och säkert somna. Vi hörs imorgon så får vi se om jag är hemma från skolan eller om jag blivit bättre, jag ska ge det ett försök i alla fall. Puss&kram.

give me that


Hola bontias. Nu är jag hemma från skolan och jag mår ungefär ".." sådär bra. Annars har skolan vart bra, jag blev på bättre humör när jag kom dit som sagt. Och så mycket som jag skrattade på slöjden har jag nog inte gjort på länge. Klänningen som jag håller på med i slöjden har jag ändrat lite på. Den kommer bli helgrym! Föresten, har ni tagit bort julstöket? Julgranen är såklart borta, men alla ljusstakar? Det har inte vi, höhö. Viva la vida, guapas.

you got me going: oooh, ooh, oh,


Godmorgon! Idag är jag inte riktigt lika glad som igår, eller i förrigår kanske det var. Sov nästan ingenting och vaknade verkligen på fel sida. Blir väll bättre i skolan sen får jag hoppas. Idag har jag inte tänkt göra någonting. Komma hem från skolan, plugga ytterst lite och sedan lägga mig i soffan med någonting varmt att dricka, varm choklad kanske? Och bara kolla på tv. Helskönt! Ciao, bellas.

i need you right in front of me


Hej snyggon. Kom precis in i värmen, har gått ända ifrån duve. Inte för att det är långt, men det blir längre när det är kallt på något vänster. Snart ska jag tvätta av mig sminket så att jag blir au naturele, sen ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Men nu: answer some comments. Hugs!

i'll be there for you


Hello! Lika skön dag idag, riktigt onödig vecka har detta vart faktiskt, haha. Än så länge i alla fall. Nu ska jag äta lite flingor och fil och sen ska jag börja fixa mig lite. Ska ner till duve med E och ett antal andra och kolla på innebandy. Kul? Njaaa, men det är ju kul folk i alla fall. Nu ska jag ta mina onda fötter och gå till soffan och äta, samt kolla på vänner. Vi hörs sen, pusspuss.

never cry again


Godmorgon grappar. Ni kan ju lyssna på den här låten medans ni fixar er där hemma, jag blir alltid på bra humör av den och vem gillar inte att dansa omkring lite när man står och sminkar sig? Annars då, vad händer idag? Jag ska i alla fall till skolan. What a surprise, huh? Sen ska jag hem och plugga lite, får se vad dagen har att erbjuda mer. Haha. Nu ska jag dansa vidare.. Puss&kram.

who's going to be there?


Nobody knows but me, that I sometimes cry. If I could pretend that I'm asleep when my tears start to fall. I peek out from behind these walls, I think nobody knows. Nobody knows no... Nobody likes to lose their inner voice, the one I used to hear before my life made a choice. But I think nobody knows, nobody knows...
Pink

there's noway


Först vill jag bara börja med och tacka, jag vann hos Johanna. För att ni röstade på mig, tack!
Nu har jag precis ätit och kollat på Las Vegas. Kvällen kommer bestå att av ligga under täcket, dricka varm choklad och kolla på tv. Det är så fruktansvärt kallt i vårt vardagsrum nu alltså. Nu börjar two and a half men(så bra!), vi hörs senare. Ni kan ju lyssna på den här låten så länge. Kisses.

om du var här, om jag var där.


Hola bonitas. Hemma efter tre lektioner i skolan är ju skapligt skönt. Nu ska jag äta lite mellanmål och sedan blir det pluggning på hög nivå här hemma. Skönare att vara klar tidigare än att sitta dagen innan och göra. Det gjorde jag hela tiden förra året, men ändå klarade jag mig med skapliga betyg. Men som ett av mina nyårslöften var; ta skolan på större allvar.. Lika bra att börja nu. Hugs!

you make me feel good


Någon mer än jag som tycker att jag måste ta nya bilder? haha. Guten morgen! En helt utvilad och glad Sarah sitter framför datorn. Gud, vad jag älskar när man får sovmorgon. Förutom de tre lektioner jag kommer ha i skolan så ska jag plugga när jag kommer hem. Lite religon, lite engelska och så lite om kriget vid Gaza(stavning?) på det. Annars händer det nog inte så mycket, vad ska ni göra idag?

you take me away


Hello guys. Ledsen att ni får se samma bilder hela tiden. Men sitter på stationära datorn eller vad det heter. Förutom att jag är jättetrött och kommer somna om kanske en timma(haha!) så gör jag inte så mycket. Äter på en bulle och zappar mellan tv kanalerna. Imorgon har jag sovmorgon till tio i elva, det gillar vi! Vi hörs imorgon förmiddag, godnatt.

jag behöver en bättre stjärna


Lalala, jag vill ha sommar. För övrigt kom jag nyss hem ifrån stan. Har ju såklart vart i skolan idag, vilket var mycket soft. Slutade vid två någon gång skulle jag tro och då gick jag och mina bästa till stan och fikade lite. Jag mådde dock inget vidare så jag drog hem lite tidigare än dem andra. Nu lyssnar jag på RMK(åh, mums!)och har det allmänt bra bara, vad gör ni?


this is not what i do


Lite bär, lite vaniljfil och en isbit. Mixa ihop det i mixern och vips så har Sarah frukost!
Nu bär det av till skolan alldeles straxt. Jag har mitt leopard linne som kjol, en underbar liten topp, pumps med en rosett på vardera sko och röda läppar. Kan ju inte bli mycket bättre. Hörs efter skolan, ciao.

wrong kind of place


Is that alright with you? Give my gun away, when it's loaded. Is that alright with you... Så låter det ur mun min just nu, har precis lärt mig spela Damien Rice - 9 crimes på gitarren, nu ska jag bara få till att sjunga samtigt också. Det ska nog lösa sig snart. Brukar funka efter sisådär en tjugo försök. Vad gör ni då?

i am a rockstar, baby


Lookbook
Hello. Jag ser ut ungefär som på bilden, om man bortser från hennes snygga hörlurar och klänning. Och håret också. Men jag sitter i sängen, lyssnar på musik och har vita leggins på mig. Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sen blir det bullbakning för fulla muggar här hemma, mamma och jag är i farten. Kisses.

Ni kan fortfarande rösta på mig här, hihi.

you be the one i turn to

 
Godmorgon! Jag gjorde ett tappert försök att inte somna tidigt igårkväll, för jag är verkligen ingen nattmänniska(eller det händer att jag är det). Ögonen började säga ifrån vid tolv, men lyckades stanna uppe till två, det är ju nästan värt en applåd. Fast vad gör jag uppe nu? Sarah the morgonmänniska.
Just nu skulle jag i alla fall vilja ha en rosa rosett sittandes på mig någonstans, åka till london igen för lite shopping, ha ett par rosa solglasögon framför mina ögon och så lite sommar på det. Jag tror jag ska lägga upp dem gamla svarta solisarna på hyllan och köra lite roligare färger iår, får se om jag vågar, hehe.

Magen ropar efter frukost, men glöm inte att rösta på mig här så hörs vi hörs sen, puss&kram.

my heart belongs to you


Tjena grappar! Sitter i min säng, nyduschad och lyssnar på musik, äter en macka och dricker varm o'boy. Jag har det helbra helt enkelt. Nyss har jag vart alldeles jättesnäll och fixat en blogg åt en bloggläsare, annars gör jag inte så mycket annat. Kollade ni på let's dance igår föresten? Jag missade det. Eftersom jag var tvungen att skriva klart novellen. Men, jag har hört att Laila var bra och en kille på M, kommer inte ihåg vad han heter Morgan? Jaja, har inte mycket att säga. Som jag inte haft någon gång den här veckan egentligen, men så är det ibland. Det är en ny vecka snart och den känner jag på mig kommer bli en bra bloggvecka, det låter väll bra? Jaa-aa. Vi hörs sen, pussis!

EDIT: Fick precis reda på att jag är en av fyra finalister här. Gillar du min blogg så är du jättesöt om du röstar. Puss och godnatt <3

or are we dancing?


Hello guys. Idag har jag sprungit lite på stan, tagit en fika med min tränare, eller förra tränare rättare sagt och Filippa. Vi pratade lite basket. Köpte hem en hårfärg som jag inte vågar använda, tror den blev för mörk. Så den ska nog bytas imorgon. Måste verkligen färga mitt hår. Min utväxt är inte att leka med, ehe. Nu ska jag käka nudlar(mums!). Vi hörs senare, hugs!

are we human?



Favoritaffär? - Vero Moda

Favoritlåt just nu? - The Script - We cry, så -08 eller vad säger ni? hahah.

Favoritartist? (kan det vara jason mraz? (a) - Haha, jaa-aa. Klart det är Jason Mraz.

Vad gör du helst en lördagkväll? - beror ju på vilket humör jag är på. Men en film och lite godis lockar ju.

Vilken dag i veckan gillar du mest? - Åh, torsdagar tror jag. Då vet man att det bara är en dag kvar till fredag, de vill säga - HELG! 

Vart bor du? - I en liten håla called Katrineholm. Jag bor i Norrköping också!.

Favoritplagg du har? - La-la-la-leggins. Och den här, just nu.

Favoritfärg? - Brunt, beige, vitt, svart och guld.

Om du fick åka vart som helst, vart skulle du åka då? - Thailand, tror jag.

Vilka är dina favoritbloggar i: 
Foto -
pass (kom inte på någon, sorry)
Mode - Elin Kling(även fast jag knappt läser hennes)
Allmänt - Ida Björck
Jag gillar ju inte att länka, för jag har ju flera favoriter. Men för den här gången då.

Vilka är dina favoritbloggar? ^^ -  Ingen nämd, ingen glömd. PUSS!

Vad har du för skrivbordsbild? - Denna bilden.

Favorit blogg? -  Ingen nämd, ingen glömd. pussis!

Gillar du några "mindre" bloggar? - Gillar bara "mindre" bloggar, faktiskt. Med lite undantag.

Hur lång är du? -  174,5cm över the marken

Vad är det bästa med att blogga? - ni. ni, ni.
 
Vad kan du inte leva utan? - 
 Jag kan inte leva utan min bästa vänner.

Godmorgon föresten. Detta var sista delen frågor, ursäkta om det är en del likadana frågor som de ni redan läst, men jag orkade inte rensa, sorry! Nu ska jag fixa mig, ska ner och fika på stan. Pussis!


the sun is shining


Hej på er! Den där jävla novellen, ursäkta ordvalet. Förstörde min fredagkväll! Jag har suttit med den sen klockan fem i eftermiddags och för cirka en kvart sen blev den iväg skickad. Idag kan man verkligen säga att jag har rå-pluggat. Visst är det kul att skriva, jag älskar att skriva. Men nu hade jag noll inspiration och fantasi så jag satt och skrev om ingenting, hello ig! Nu ska jag sova, sova och sova. Godnatt!

i'm right here


Hello guys. Jag är ledsen för dålig uppdatering. Och dåligare kommer den att bli ikväll. Måste verkligen plugga. Men ni kan ju lyssna på den här låten så länge, om ni vill. Och den här kanske. Vi hörs senare ikväll. Kisses.

then, now and forever


Godmorgon. Massa kattbilder nu, jag vet. Men visst är de söta? Nejmen, jag är pank på bilder det är därför. Idag är det fredag och det är otroligt skönt. Ett par dagars ledighet igen tackar man ju inte nej till. Men jag har ingenting nödvändigt att säga utan jag säger det med en låt istället. Gud vad fiffig jag är, haha! Hugs.

don't lie, i now that you can here me



Har du någon favoritbok? -
Jaa-aa, och den heter så mycket som "PS. I love you"

Var bor du? - Sveriges tråkigaste håla, katrineholm.

Kan du inte lägga in mer outfit bilder? - Jomen visst, sörru :)

Vad tycker du om dessa storbloggare; kissie, kenza och blondinbella? - Kissie, väldigt mycket fjortis. Beundrar hennes självförtroende dock, skulle jag få så mycket elaka kommentarer skulle jag bryta ihop, ehe. Kenza, fin tjej och där tar det stopp. Blondinbella, ingen idol till mig men den tjejen hon lyckas hon.

Favoritfilm?- Ladder 49, är en utav de. Mums!

Glömde en; berätta sju sanningar om dig själv - Jasså, det gjorde du :) 1. Jag prata inte gärna om mina känslor. 2. Jag har alltid stökigt i mitt rum. 3. Jag jämnför mig för ofta med andra, dåligt självförtroende så att säga. 4. Jag hatar fisk. 5. Men jag älskade fiskbullar för typ två år sen. Kind of wierd, huh? 6. Jag är beroende av andra avenyn, även fast det suger. Ehe! 7. Jag vill känna på den riktiga "nykär" känslan snart!

Favoritaffär? - Vero Moda

Vad är det bästa med att blogga? - Lalala, ni och för att det är skönt att skriva av sig ibland.

Har du nånsin ångrat något i ditt liv? - Såklart!

Vilka bloggar läser du? - Ingen nämd, ingen glömd.

3 saker som ingen vet om dig? - Gå upp några frågor och du får veta sju stycken!

Vilka länder har du varit i? - Egypten och England.


Ett par frågor hann jag med idag i alla fall. Mer kommer imorgon! Nu ska jag stänga ner internet och ta datorn till sängen för att plugga. Vi hörs imorgon, kiss and good night.


there is another man


Hello bonitas. Back from school och imorgon är det f-f-f-fredag, wonderbart. Förutom att jag brutit mitt "nyttiga" liv-löfte så har jag inte gjort så mycket idag. Vi började med syslöjden igen och jag håller på med en klänning, den kommer bli fab.. Hoppas jag! Min dag kommer inte bestå av mycket mer än plugg och bloggning. Så vi hörs om någon timme, hugs!

if only you could see me


Godmorgon! Sitter halvdöd i soffan och kollar på tv.. Skola idag igen, shoot me. Men det är bara denna dagen kvar och morgondagen. Då har jag sovmorgon också, skönt. Måste tyvärr rusa, har inte fixat mig än. Hehe. Vi hörs efter skolan. Puss&kram.

i don't want to be that girl


A big picture on my favortie shorts! Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande, men så är det när skolan tar all din tid. Annars har dagen varit lugn. Imorgon är det torsdag vilket innebär en dag till fredag och det innebär så mycket som helg! Wonderbart. Nu ska jag gå och göra ingenting, kisses.


i know you want me



Om du fick gifta dig med en kändis, vem och varför? :) -
Oj, Jason Mraz säger jag otroligt nog. Haha! Nejmen, han kan spela gitarr, han kan sjunga, hans personlighet är av guld och ja.. You get it!

Vad tycker du om min blogg, febb.blogg.se? - Snygga outfits var det här, ja!

Vilka bloggar läser du dagligen? - Ett x antal stycken :) läs fråga tio i detta inlägget.

Har du en kille? =) - Nej, det har jag inte.

Hur lång är du? - 174,5cm över marken.

Vad gör du helst en fredagkväll? - Party eller hemmamys kväll framför idol, let's dance eller allt vad det kan vara. Gärna lite hämt-mat samt godis och annat gottis.

Varför är du så söt? - Varför är du så söt?

När började du blogga? - Jag började blogga förra året, ganska oseriöst med totalt ointressanta inlägg. Denna blogg har jag haft ett par månader bara.

Vad använder du för smink, och hur sminkar du dig? - Sheer cover använder jag mig utav. Och ett mineralrouge från L'oreal. Jag sminkar mig så natruligt som det går oftast. Inget speciellt med min sminkning, ibland kan jag vara lite busig och använda läppglans i en härlig färg och ögonskugga i en rolig färg, svart utsuddat funkar ju alltid.

Favoritplagg? - Leggins, som alla andra. Funkar till allt och alla. Men just nu är den här skönheten mitt favoritplagg.

Vinter, höst, vår eller sommar? - Läs detta inlägg, and I think you get it.

Varför började du blogga? - För att ha någonstans att visa mina bilder, samt för att det är kul och det är ju så otroligt skönt att skriva av sig ibland.

Vad är ett måste i en blogg för att du ska läsa den? - Inget måste här inte. Men den ska vara enkel, det ska liksom inte ta tio klick på musen innan man kommer till kommentarrutan. Enkelt och snyggt, fukar alltid.

Vad får dig att absolut inte läsa en blogg? - Massa specialeffekter, musik när man kommer in på bloggen(klickar oftast bara ner då) och så har jag lite "fobi" för långa texter med en textstil man knappt kan tyda. Annars är det väll inget speciellt.

Hur ser din dröm kille ut? :) - Drömkillen ska vara längre än mig. Hår, ögonfärg och sådant kvittar, men muskler gillar vi. Egentligen är det ju insidan som räknas, men är han en snygging skadar det ju inte, hehe. Får gärna kunna spela gitarr också, ehe.

Du har jättefint hår. Vad använder du för produkter? - Tycker du? Tack! Jag använder det som står i duschen, oftast är det billigt. Men nu hittade jag fructis nya. Oooh, I love it! Håret blir mjukt och volymigt.

Några skönhetstips? - Sånt här är jag sämst på. Don't blame me! Men dricka mycket vatten och inte sova med smink är väll grunden. Kanske inte funkar på alla, men mig funkar det gräjt på! Sen använda produkter för din typ. Äsch, du är fin som du är, jämför dig inte med andra bara.. Fast nivea bodylotion ger dig lika len hud som en bebisrumpa, det kan du ju testa. Fungerar lika bra på kroppen som i ansiktet.

Tycker du det är snyggt med hatt? - Jaa-aaa, i sommar kommer det nog att sitta en hatt på mig då och då.

Vad vill du ha mest av allt just nu? - En ben&jerry's, en filt, en sorglig film och ett par näsdukar. En egen liten loverboy skulle ju inte vara till besvär heller.. Hehe.


Mer kommer sen, eller imorgon. Nu ska jag äta, puss.


give me a kiss


Hello guys. Hemma från skolan var jag klockan ett, skönt. Vi gjorde ingenting förutom att prata oss igenom lektionerna. Helt onödig dag och jag tycker vi skulle fått börja imorgon istället, hehe. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag lägga in andra omgången fråger, låter la bra? Vi hörs då, un beso en la mejilla!

it's cold in here


Godmorgon sunshines. Ni ligger säkert och sover nu, de flesta av er i alla fall. Men jag är i full gång att fixa mig, för jag ska minsann till skolan. Gasch, va trött jag är! Men det är bara tre dagar och sen är det helg, haha. Åh, ge mig sportlovet. Menmen, jag måste rusa nu. Vi hörs efter skolan, kisses.


feels like home to me



Drömyrket? -
Åh, det är någonting inom foto i alla fall. Gillar ju att resa också. Och är modeintresserad. Och musik är ju härligt. Skulle man blanda ihop det så skulle det bli en grym mix!
 
planer för 2009? -
Det ända planerade är Turkiet. Woho! Annars ska jag leva livet fullt ut hela dagarna, varje dag!

Tips på tre bra låtar :D - The ScriptColdplay och Damien Rice. Fick idétorka nu bara för det. Så de där har ni hört förut säkert. Sorry!

Hur bra är jag på en skala (a) - Ida, på en skala på 1-10 är du en klar 10! :'D <3

Färga håret rosa eller raka av det helt? - Haha! Kan tänka mig hur jag skulle se ut flintskallig eftersom jag inte passar i kort hår. Så jag skulle nog färga håret rosa.

Vad skulle du vilja ge mig av din kamera eller dina snygging skor? :D - Mina två älsklingar ju! Haha. Du skulle nog få skorna, skulle inte klara mig utan kameran.

Bästa minnet 2008? - Bästa minnet. Hm, 15aug får det bli. The Voice -08. Det var mäktigt.

Vad brukar vara det första du tänker på när du vaknar? - Bloggen, klyschigt men sant.

Dina favoritbloggar? - Ingen nämd, ingen glömd som man brukar säga. Men mina kommentarer ploppar upp ofta i deras bloggar, så jag tror ni vet vilka ni är.

Vilka/vilken blogg läser du dagligen? - Mina favoritbloggar(läs ovanför), plus ett x antal andra bloggar, dem som kommenterar brukar jag kika in hos.

Vad får dig att blogga? - All respons man får från er och självklart för att det är kul.

Vad är du mest nöjd med över dig själv? - Att jag äntligen är på god väg att våga säga nej.

Vad är din högsta önskan i livet? - Bli lycklig. De är väll det viktigaste, va?

Har du någon pojkvän? - Nej, singel och öppen för förslag. Haha!

Vad tycker du om min blogg? - Frida, sötnos. Din blogg är intressant, söt och du har fina bilder :)

Tjänar du pengar på att blogga? - Nej, det gör jag inte än. Just nu bloggar jag för att det är kul.

Favorittidning? - Chic, just nu i alla fall. Det där varierar för mig, hehe.

Somnar du fort på kvällen? - Det skiftar. Ibland tar det flera timmar och ibland går det på fem minuter.

Vad tänker du på innan du ska somna? Om du fattar. - Jag fattar och jag tänker på vad jag ska göra i framtiden, hihi. Då brukar jag somna gott!


En liten del av frågorna, kommer mer tidigast imorgon. Sleep tight, cuties.


look what it did to him


Ett litet hjärta till er från mig. Gud vad frågor ni ställde. Det gillar vi!
I alla fall, klar med novellen blev jag inte riktigt, men jag är på god väg. Frågade min lärare om den var tvungen att vara inlämnad imorgon, men hade turen att den skulle vara inlämnad någon gång denna vecka. Nu ska jag kolla igenom frågorna och jag tror en liten del kommer upp redan ikväll, kika in då! hugs.

my hands are cold


Godmorgon! Sista dagen på lovet för min del, det känns som att alla andra börjar på torsdag. Surt! Jaja, dagen har plugg till ära att erbjuda. Jag ska sitta och skriva klart min novell. Det kommer ta hela dagen, ja. Så bloggen kommer inte att kunna uppdateras och eftersom alla andra har frågestund så hakar jag på. Vi kör tills jag säger stopp :) Fråga på nu. Ha en bra dag!

Stopp! :)


are we ok?


Med lite Marilyn Monroe och lite The script säger jag godnatt. un beso en la mejilla!

give my gun away when it's loaded


TheCobraSnake
Åh, jag vill ha sommar! Gå på massor med konserter, springa runt i jeansshortsen som man bor i näst intill hela sommaren. Klackskorna, de små söta klänningarna, lätta kläder överhuvud taget. Värmen, vännerna, gemenskapen. Stranden, bikinisarna, sjön och havet. Sommar är då den bästa årstiden, eller vad tycker ni?

if i could be someone


Hello guys! Har precis gråtit lite framför en ladder 49, se den om ni inte har gjort. Den är bland mina top tre filmer, etta till och med. Man får verkligen se kärleken, hjältemodet, gemenskapen och massor där till. Man kan bara inte stoppa tårarna, så himla fin! Nu ska jag lira lite gura, va ett tag sen, kisses.

only you and me



Shorts, Thomas gamla. Strumpisar, H&M. Tröja med en himla stor rygguringning, asos..

Hola! På nedersta bilden kan ni se hur mitt rum ser ut när det är riktigt stökigt(nästan alltid). Nog för att det är töntigt med hjärtan på väggarna och kattavla så kan det bli riktigt mysigt i mitt rum när mamma har vart i farten. Hon skulle gärna få vara i farten nu! Nu har jag i alla fall duschat och snart ska jag ner på stan innan det stänger. Vi hörs senare, hugs!

no pain inside




Godmorgon. Gud, vad jag vill ha ett fotoalbum nu. Så jag kan skriva ut mina bilder i sånt där fotopapper och sätta in och även hänga upp på väggarna i en snygg ram. Har så himla mycket inspiration nu när det gäller fotandet och det är mycket ni inte har fått sätt här i bloggen. Menmen, idag är det.. Måndag, om jag minns rätt och det innebär att imorgon är det sista sovmorgonen, fasiken också! Ska i alla fall ner till stan en sväng med mamma och köpa en plattång, en rosa. Sen ska jag hinna med en promenad idag också. Börjar ju mitt försök på "nyttig liv" nu. Får se hur det går. Vi hörs sen, hugs!

does she have you heart like i do?


Åh herregud. Att gå ut i tjugo minus grader klädd i tajta jeans och en halvtunn jacka var kanske inte det bästa. Jag och O skulle gå och köpa godis, jag skojar inte när jag säger att jag gick och svor tyst för mig själv hela vägen och ibland brast det ut "ååååh, vad kallt det är!". Men nu är jag hemma, sitter framför brasan  med myskläder och godis, kan ju knappt bli bättre. så lite värt var det ju! Nu ska jag njuta av min sista godispåse på ett långt tag.. Ajaj, hur ska detta gå?

Har fattat tycke för Lykke Li, hon är ju helgrym!

i know you think of me


Tjena grappar! Anntingen spökar mitt internet eller så är det något fel med blogg.se, sidan bara försvinner ibland. Så jag skriver detta med hopp om att det ska "komma fram". Sitter i alla fall i en mysig kofta, ett par illrosa mjukisshorts och vita, mysiga sockor. Helskönt! Kollar på filmer som går på tvn och har det allmänt mysigt bara. Vad gör ni? Hugs!

turn around


Hello! Nu sitter jag här igen, skriver lite på min novell och äter vaniljglass med hallon och hjortron på. Mhmmm, I love it! Men snart ska jag duscha och fixa lite, sen ut på en promenad. Skönt! Det är så fint väder nu också, sol och snö. Kan ju inte bli bättre en januaridag som denna! Later, guys.

you rock my world


Har sagt det förut och kan säga det hundra gånger till, I la-la-la-love my shoes!


you're the reason i'm losing control


Godmorgon! Jag börjar dagen med en egengjord bär-smoothie, och jag lyckades denna gång!! Den blev jättegod. Idag är det söndag och för mig är söndagar slapp/plugg-dagar. Så det är precis vad jag ska göra. Ta det lilla lugna och plugga lite. Snart börjar ju skolan så lika bra att "öva" på kvälls och morgonrutinen, samt plugga lite. Måste bara tacka för alla snälla och söta kommentarer, ni är ju helgulliga. Hugs!

i just want to live forever


Hello you! Var ju som sagt och fotade förut. Ett litet smakprov ser ni i inlägget nedan. Det kommer väll in nya bilder i jämna mellanrum helt enkelt. Ikväll är det bara jag och mamma hemma, så det blir en liten mamma-dotter kväll här hemma, myspys! Men jag känner att jag har fått "för mycket av det goda" nu. Det är dags att börja träna och äta lite bättre. På måndag börjar jag, helskönt! Inte tränat på mer än tre månader nu, illa Sarah! Nehepp, nu väntar ostbågarna(haha). Vi hörs senare,  hugs!

even heaven is hell without you


I'm dreaming of sleeping next to you, I'm feeling like a lost little girl in a brand new town. I'm counting my sheep and each one that passes is another dream to ashes and they all fall down. As I lay me down tonight, I close my eyes and what a beautiful sight. Sleeping to dream about you, I'm so damn tired of having to live without you. But I, I don't mind, I'm sleeping to dream about you and I'm so tired..Oh, yes I am.

all you need is love


Den här tröjan är ju värd ett stort mjau! Kommer ni ihåg dem där katterna från när man var liten?
Anyway, nu ska jag duscha och fixa mig lite. Sen ska jag ut och gå med kameran. Hörs sen, hugs!

no more fight


Godmorgon! Nu är det vinter igen. Snön bara vräker ner. Jag är glad, men ändå inte och jag vill ha snö, men ändå inte. Helst av allt ska du ju vara sommar. Haha, nog om det. När det slutat vräka ner så ska jag nog gå en promenad med kameran som sällskap. Jag älskar att fota när det är snö ute, ljuset är så himla fint då. Men nu ska jag käka, hugs!

am i really happy?



Grå oversizad tröja, Cubus. Halsduk, Vero moda. Så skuttar jag runt ikväll, mys!

Mwaha, jag vet att min säng är obäddad och att min tapet är lite bortriven, men snart blir det ändring.


he looks like a million dollar



Maaaaah, la-la-la-lookbook!

tonight will be the night


Myskväll här hemma blir det minsann! Glass, tv/film-tittande och brasan tänd snart hoppas jag. Galet skönt! Har inte så mycket att säga, men ni kan ju lyssna på den här låten :) Godkväll!


i know you can hear me



TheCobraSnake
Klackar, klackar, klackar och spets! I love it

sometimes you need to use words


Fick precis hem H&M tidning. Vårkollektionen var väll ingenting att höja glasen för, men bikinisarna är ju fina! Äsch, man ska nog kunna hitta något fint. Jag älskar att shoppa sommarkläder, gör inte ni? Britney - For the record går på tv igen nu, jag missade förra gången så jag kollar nu. Hon är skön! I pauserna lyssnar jag på underbara Danny. Hugs!


got nothing to say


Godmorgon, cuties. Idag är det fredag, vilket innebär helg. Och vad denna helgen har att erbjuda är än så länge ganska oklart, så jag tar dagarna som de kommer. Har en stor lust att gå på bio i alla fall, får se om det blir av! Idag kommer det nog in en dagens. Jag vågar inte lova någonting eftersom att jag är så dålig på att hålla det. Men ni får vänta och se helt enkelt. Nu ska jag börja dagen med en bär-smoothie. Kisses!


so much love to give


Hello! På något konstigt vänster känns det som att det är måndag idag, eller söndag. Inte vet jag varför, menmen. Ett lite halvtaskigt kollage på sommarkläder ser ni här ovanför. Jag tycker faktiskt att sommaren gärna får komma nu, skulle inte sitta fel och springa runt i kläderna där uppe eller inte i en bikini heller för den delen. H&M har fått in jättefina bikinisar och jag kommer säkert köpa ett få tal där ifrån. Kanske den ni ser på bilden? De andra sakerna kommer ifrån Forever21 och Asos. Och vet ni vad? Fick veta idag att i juni åker jag, min bror och la familia hos pappa till turkiet. Sounds really good, hey?

bara att tvingas hålla käften


TheCobraSnake

Hola! Just nu ligger jag i morgonrocken med tvn framför mig, Fjun och datorn i knät, täcke och kudde också! Idag blir det en riktigt seg dag, alltså. Äta pizza, dricka cola och kolla på vänner rättare sagt. Ska bli otroligt skönt, haha. Vad ska ni göra idag då?

Föresten.. Var någon som skrev att hon inte fattade sammanhanget mellan mina rubriker och texter. Det förstår jag. Eftersom det inte har något sammanhang.. Mina rubriker är alltid en liten snutt från en låt. Så, nu vet ni det.

underneath your clothes


Godmorgon och hello två tusen nio!
Ska bli så skönt med ett nytt så det inte är sant. Hade ni kul igår kväll då? Vad gjorde ni för någonting? Berätta. Jag skålade som sagt in det nya året med musik, glädje och underbara vänner. Mina nyårslöften är väll ingenting att höja glasen för, det är mest nödvändiga för mig och är att spara ett x antal hundringar i månaden(lönar sig i slutet av året), spendera mer tid åt skolan(höja mina betyg alltså) och utvecklas inom mitt fotande samt skaffa mer saker till min fotoväska! Ni som inte berättat era nyårslöften kan ju göra det nu och säga varför och liknande. Nu ska jag äta frukost, later guys.

RSS 2.0